Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na Kranjskem Radiu

Na Kranjskem Radiu

Bo na Kranjskem radiu

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

?

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 25.12.2021 ob 10:52

Bo na Kranjskem radiu

( https://www.youtube.com/watch?v=vTRKy6oX9OM )

?

Ti bodo kaj plačali za vrtenje, avtorske pravice ? ? Bo nenazadnje postala cepilska himna ?

Sem jaz vedel, da si gorenjc. Samo oni so tako primaknjeni kot si ti.

Grenivka422, 25.12.2021 ob 11:48

Ti bodo kaj plačali za vrtenje, avtorske pravice ? ? Bo nenazadnje postala cepilska himna ?

Kako naj vem, jst sm sam vprašal. Sj vidš, da je vprašaj na koncu komentarja.

Nisem ga niti opazila … Sori.

🙂

Grenivka422, 25.12.2021 ob 12:13

Nisem ga niti opazila … Sori.

🙂

cvicka ti materina, 25.12.2021 ob 11:50

Sem jaz vedel, da si gorenjc. Samo oni so tako primaknjeni kot si ti.

To pa ni res. “Oni” so manj

darwindarko, 25.12.2021 ob 12:38

🙂

Ti se nam potem pohvali, ko se bo res kje vrtelo na radiu ? sicer pa dvomim malo v to, ker so vsi mediji podkupljeni, da trobijo na veliko o koristi cepiv, tako da morda se tu in tam le najde še kak neodvisni pisunček, ki bo upal objaviti satiro ali še kaj več ?

Grenivka422, 25.12.2021 ob 13:12

Ti se nam potem pohvali, ko se bo res kje vrtelo na radiu ? sicer pa dvomim malo v to, ker so vsi mediji podkupljeni, da trobijo na veliko o koristi cepiv, tako da morda se tu in tam le najde še kak neodvisni pisunček, ki bo upal objaviti satiro ali še kaj več ?

Ja dobro to razmišljaš. Točno tako, kar se tiče vrtenja na radiu.

Malo čudno bi bilo, če bi se prodana človečnost,ki seje strah in razdor med ljudi preko radia kar tako uklonila in moj komad o cepljenju javno zavrtela.

darwindarko, 25.12.2021 ob 13:22

Ja dobro to razmišljaš. Točno tako, kar se tiče vrtenja na radiu.

Malo čudno bi bilo, če bi se prodana človečnost,ki seje strah in razdor med ljudi preko radia kar tako uklonila in moj komad o cepljenju javno zavrtela.

Če grem v zadevo malo globlje, kje sploh dobiti neodvisno verodostojno informacijo, da ni laž? Kateri medij je vsaj približek resnici? Jaz ga ne poznam. Morda kakšna mini radijska postaja iz Cirkulan ali iz male vasice, za katero še noben ni slišal. Včasih bi stavila na Požarja, danes ne več. Tudi on rabi denar za preživetje ?

Grenivka422, 25.12.2021 ob 14:12

Če grem v zadevo malo globlje, kje sploh dobiti neodvisno verodostojno informacijo, da ni laž? Kateri medij je vsaj približek resnici? Jaz ga ne poznam. Morda kakšna mini radijska postaja iz Cirkulan ali iz male vasice, za katero še noben ni slišal. Včasih bi stavila na Požarja, danes ne več. Tudi on rabi denar za preživetje ?

Ves čas govoriš z njim pa sprašuješ kje

darwindarko, 25.12.2021 ob 14:43

Ves čas govoriš z njim pa sprašuješ kje

Ja v bistvu imaš prav ? občasno me s podobnimi vsebinami seznanja sodelavec, ki pa je kot opažam zadnje čase kar malo omagal, ali se mu to ne da več ali pa je zgubil voljo. Volje pa nikoli ne smemo izgubit, vsaj jaz sem zelo vztrajna in nikoli ne vržem puške v koruzo pri prvi prepreki. Rinem dalje, če je smiselno in dobro zame, in da pri tem ne škodujem nobenemu.

Tv sploh ne gledam, POROČIL, samo kakšne dokumentarce, zgodovinske drame ipd. Ostalo samo preletim naslove in več medijev, tudi tujih, pa si sama ustvarim svojo sliko.

Grenivka422, 25.12.2021 ob 15:07

Ja v bistvu imaš prav ? občasno me s podobnimi vsebinami seznanja sodelavec, ki pa je kot opažam zadnje čase kar malo omagal, ali se mu to ne da več ali pa je zgubil voljo. Volje pa nikoli ne smemo izgubit, vsaj jaz sem zelo vztrajna in nikoli ne vržem puške v koruzo pri prvi prepreki. Rinem dalje, če je smiselno in dobro zame, in da pri tem ne škodujem nobenemu.

Tv sploh ne gledam, POROČIL, samo kakšne dokumentarce, zgodovinske drame ipd. Ostalo samo preletim naslove in več medijev, tudi tujih, pa si sama ustvarim svojo sliko.

Tako je, zaupaj sebi ter se zaščiti pred lažnivimi informacijami ter zavajajočim programom, kar se da.

Tele-vizija vsekakor ima svoj namen že od nekdaj.

Kakšen je ta namen pa si lahko sedaj sama priča na svetu, ko namen dosega in je dosegel svoj namen.

Kar se tiče samih medijev. Medij je vedno bil človek in ne televizija, radio, časopisi.

Lažne oblasti so povzele nekdaj edine znane medije.

Mediji so bili in so  prinašalci, razglašalci resnice, vesti.

Lažniki so ustvarili svoje tako imenovane medije in jih nalašč tako poimenovali, da bi oni prevzeli mesto pravih medijev in pravi ne bi bili slišani ter uslišani niti priznani.

Tako svet ljudi tone v vse večjo nemoč in pogubo.

Mesija=Mesia

darwindarko, 25.12.2021 ob 15:28

Mesija=Mesia

Tu sem dobila eno asociacijo. A ne rečejo mediju osebi, ki je prevodnik energije/sporočil z onostranstva iz drugega sveta?

Grenivka422, 25.12.2021 ob 15:50

Tu sem dobila eno asociacijo. A ne rečejo mediju osebi, ki je prevodnik energije/sporočil z onostranstva iz drugega sveta?

Tudi.

Ampak pogovor z mrtvimi naj bi bila gnusoba.

Namreč  mrtvi ne govorijo. Zato se smatra, da če se z mrtvimi govori se pogovarja z zlimi duhovi.

V takšnih zadevah je potrebno biti oprezen zelo.

Povedal sem, kaj je medij. Tudi v drugih kontekstih, lahko zaslediš, da je medij nosilec nečesa, prejemnik,oddajnik.

Tako imaš npr. tudi CD ploščo optični medij.

Povem:  Polastili so se oblasti ter slave.

darwindarko, 25.12.2021 ob 16:04

Tudi.

Ampak pogovor z mrtvimi naj bi bila gnusoba.

Namreč  mrtvi ne govorijo. Zato se smatra, da če se z mrtvimi govori se pogovarja z zlimi duhovi.

V takšnih zadevah je potrebno biti oprezen zelo.

Povedal sem, kaj je medij. Tudi v drugih kontekstih, lahko zaslediš, da je medij nosilec nečesa, prejemnik,oddajnik.

Tako imaš npr. tudi CD ploščo optični medij.

Povem:  Polastili so se oblasti ter slave.

Ja obupno se trudijo utišati in ustrahovati ljudi. Ampak veš, jaz se jim ne pustim. Upam, da ti tudi ne ? taki predstavljajo grožnjo agendi …

Ampak glej, življenje nam prinaša tudi toliko lepih stvari, da se enostavno nekaterih niti ne zavedamo in grejo mimo nas, ne da bi se jih zavedali ? treba je imeti odprte oči tudi za lepe utrinke ✨

Grenivka422, 25.12.2021 ob 16:12

Ja obupno se trudijo utišati in ustrahovati ljudi. Ampak veš, jaz se jim ne pustim. Upam, da ti tudi ne ? taki predstavljajo grožnjo agendi …

Ampak glej, življenje nam prinaša tudi toliko lepih stvari, da se enostavno nekaterih niti ne zavedamo in grejo mimo nas, ne da bi se jih zavedali ? treba je imeti odprte oči tudi za lepe utrinke ✨

Naj ti povem, da grožnjo agendi nihče ne predstavlja. A-GEN-DA

To pomeni, da se zgodi. Veš, da sem ti povedal že, da beri besede drugače še z drugih bolj podrobnih perspektiv pa ti bodo odkrivale kar drugim ne.

Veš, če je nekaj nezaustavljivo in se bo nekje nekaj pripetilo, to še ne pomeni, da moraš ti biti tam. Naj se zgodi dobro ali slabo. Je tako? Seveda je.

Pravijo hudi* svoje vzame in bo vzel.

Življenje tudi ni v smislu, da samo uživaš. Zato sem že povedal to na drugačen način .

Prt=trp

Ko si doma v kuhinji, jedilnici in preden imaš za praznike lepo pospravljeno in na mizi lep prt, ki krasi mizo je bilo pred tem potrebno nekaj dela in truda. Trpljenje je lahko manjše ali večje.

Tisti, ki se za nekaj trudijo pa tudi če je to izklesano telo (večja telesna aktivnost, ki daje bolj vzdržljivo telo in vidno spremembo na postavi) tudi delajo na trp. It tega pa pride prt. Kar pomeni, da so nagrajeni za svoj trud.

Tako nekdo, ki trpi in se trudi po najboljših močeh nekoč dobi plačilo za to. V omenjenem primeru iz kuhinje, jedilnice se po trudu , čiščenja, priprave na koncu usedeš za okrašeno mizo in se počutiš prijetno. S tem dobiš plačilo za svoj trud v tem primeru.

darwindarko, 25.12.2021 ob 16:28

Naj ti povem, da grožnjo agendi nihče ne predstavlja. A-GEN-DA

To pomeni, da se zgodi. Veš, da sem ti povedal že, da beri besede drugače še z drugih bolj podrobnih perspektiv pa ti bodo odkrivale kar drugim ne.

Veš, če je nekaj nezaustavljivo in se bo nekje nekaj pripetilo, to še ne pomeni, da moraš ti biti tam. Naj se zgodi dobro ali slabo. Je tako? Seveda je.

Pravijo hudi* svoje vzame in bo vzel.

Življenje tudi ni v smislu, da samo uživaš. Zato sem že povedal to na drugačen način .

Prt=trp

Ko si doma v kuhinji, jedilnici in preden imaš za praznike lepo pospravljeno in na mizi lep prt, ki krasi mizo je bilo pred tem potrebno nekaj dela in truda. Trpljenje je lahko manjše ali večje.

Tisti, ki se za nekaj trudijo pa tudi če je to izklesano telo (večja telesna aktivnost, ki daje bolj vzdržljivo telo in vidno spremembo na postavi) tudi delajo na trp. It tega pa pride prt. Kar pomeni, da so nagrajeni za svoj trud.

Tako nekdo, ki trpi in se trudi po najboljših močeh nekoč dobi plačilo za to. V omenjenem primeru iz kuhinje, jedilnice se po trudu , čiščenja, priprave na koncu usedeš za okrašeno mizo in se počutiš prijetno. S tem dobiš plačilo za svoj trud v tem primeru.

Evo, ravnokar ti potrjujem to, kar si mi prej lepo razložil. Lepo obložena miza na lepem prtu in lučke na smrekici. Res sem uživala v tem mojem trudu, čeprav sem res cel teden norela, da sem komaj skupaj spravila kar sem imela in je zdaj res toliko večji užitek posesti ob svečki in potički.

Hvala ti tudi za vse namige in razlage glede besed in ostalega, kar si piševa. Nekatere stvari vem že od prej, določene pa bom od zdaj naprej definitivno gledala drugače. Sicer pa ja, nič ni narobe z uživanjem, da si človek da duška, ne smeš bit preveč napet ?? vsega po malem naj bo, tudi kaj za svojo dušo …… ?️

Čestitam!  To je pa kar uspeh.

Naj te čim več vrtijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close