Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek na koliko časa pa menjate hlačke?

na koliko časa pa menjate hlačke?

Ženske in moški, na koliko časa pa menjate hlačke?

ja eni še med službo, koker sem zadnjič prebrala :))

si mal zgrešila temo :)))) vprašaj še na čustveni :))

ja, une k majo vso inteligenco med nogami :))

Če so kake mlade v njih, potem jih menda ni priporočljivo pogosto menjavat, ker ponošene prodajajo za med starejšim gospodom zaradi zdravilnih učinkov… Proti senenemu nahodu menda odlično učinkujejo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

:)))) nisem mislila na tisto inteligenco (čeprav jo imajo nekateri največ tam) , ampak na to, da je tam tema “na koliko časa menjate modrce” :))))

Kaj imajo seneni nahod samo starejši gospodje? Sem mislila, da je to ene vrste alergija, ki jo je največ spomladi :))

Slišal sem, da Škoti pod kilti, spodaj ne nosijo nič. 😉

Zgledujem se po njih, kar ima kar nekaj prednosti. Ceneje je, ker odpadejo nakupi spodnjic; manj je glavobola in zadreg glede modnih muh in odhodov na modne revije za moško spodnje perilo. Odpade pranje, kar ima posledično pozitivne učinke: prihranek pri pralnih praških, vodi, energiji. Ne potrebujem posebnega koša za spodnjice, kar pomeni, da je več prostora na voljo, pa še prostor je nekako bolj zračen. Teh finančnih in drugih koristi je še precej in vsega, kar tako, na kratko, sploh še ni mogoče našteti.

Ne nazadnje odpade hamletovski dvom: preoblačiti spodnjice ali ne preoblačiti?, kar ima pozitiven vpliv na duševno zdravje. ;))

:)))) nisem mislila na tisto inteligenco (čeprav jo imajo nekateri največ tam) , ampak na to, da je tam tema “na koliko časa menjate modrce” :))))[/quote]

ja ja sej sem ukapirala :)) mal blond pramenov, ampak potegne vseeno :))

pol majo prhljaj na čevljih, pa veš da je brez gat al kako hahaaaaa

:)) a potem kilt nosiš? :))

Zdi se mi, če bo pretirano zanimanje, da bom moral “patentirati” nekatere izposojene in sebi prilagojene “iznajdbe” in njih izboljšave.

V svojem odzivu sem zvesto sledil naslovnemu vprašanju in sem odgovoril po svojih najboljših močeh in sposobnostih, pa čeprav brez spodnjic. 😉

Sam prhljaj na čevljih ne more spraviti nikogar v zadrego, ker to lahko opravičim s kosmatimi nogami. 😉 Tudi »kufri s frišnimi gatami« so nepotrebni, tako ne vzbujam nobenih sumov, nihče ne vohlja za mano in nima tudi nič za pregledovati ali ovohavati, kar pripomore k še večji harmoničnosti in zaupanju v odnosih. Učim se od drugih! 😉

Kilta, žal, ne nosim. Pa ne zaradi sebe, temveč, kot spodoben človek, da ne bi spravljal po nepotrebnem okolice v zadrego. Si pa privoščim ohlapne in široke hlače z globokimi žepi.

Pozitivni vidiki tovrstnega ravnanja, vsaj meni, odtehtajo nepomembne in negativne, pa čeprav sem še vedno brez spodnjic. ;))

Ja, to opaziš v kakšnem angleškem pubu, ko se ti med nogami nasmihne rdeč grmiček. 🙂

Sicer pa za ta letni čas, za dekleta ta zadnja moda, ki jo omenjaš zgoraj, ni najbolj priporočljiva, ker jih lahko napiha, potem bi morale skoz imeti prekrižane noge, kar je za ženske zelo neugoden položaj, ker hrbtenica menda zelo trpi. 😀

Saj jih nobena ne nosi. Zakaj sprašuješ? Vse ostalo je pa že “Škot” povedal:) Predvidevam, da jih tudi ti ne nosiš, ker sprašuješ?

Nekateri pozabljajo ali ne vedo za pesem naših dedov in babic:

Dekle, zakaj tajiš, da sama ti ležiš – (brez hlač!)
Na slami se pozna, da sta ležala dva – (brez hlač!)
In ona je sama, itd., itd. 😉

Pa je še, kar nekaj, bolj ali manj, tako in dugače “kosmatih” in krajevno pogojenih variant. 😉

Kaj je to, da se v zadnjem času toliko ukvarjamo s spodnjicam?
Če bi bili vsi brez, bi mimogrede odpadla tema za “resne” pogovore.

Lepa Vida si je tudi samo svileno srajčico zmočila, ko je ob vodi prala, da o črnem zamorcu ne govorimo:)

Pri pravih čokoladnih Brazilkah jih na plaži ali na karnevalu skorajda ne opaziš. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close