Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na koliko časa menjate vzmetnico

na koliko časa menjate vzmetnico

in koliko odštejete zanjo? katero kupite.

Midva imava sedaj marsen ležišče, k ije staro 9 let, kupila bi novo, samo se mi 1000-1200 eur zdi kar veliko spet dati za vzmetnico.

Mi tako kot avto. Na vsakih 5 let.

Ko sem na latah, ko se uležem.

Pojma nimam, kakšno novo vzmetnico bi kupila. Nekaj normalnega, bi rekla.

še kakšen odgovor

Odgovor na objavo uporabnika
še kdo, 14.09.2021 ob 08:28

še kakšen odgovor

Slovenska postelja ima ravno zdajle ene popuste : -30 % na ležišča. Se ti splača pogledat. Sicer pa na kakšnih 10 let je kar čas za menjavo jogija, ker se posede, naredijo se vdolbine. Bolje se odpovedati čemu drugemu, pa kupiti en kakovosten jogi, na katerem dobro spiš in te zjutraj ne boli križ.

Jaz jih obračam po dolgem in počez vsake pol leta. Zamenjam, vsake, kaj vem 4 leta…

Ufff, nimam nekega pravila; menjava ko ugotoviva, da nama ni več OK. Zadnja ima vsaj 14 let pa ni še nič narobe.

Kupim pa tisto, na kateri oba dobro leživa oz se dobro počutiva. Znamka ni pomembna.

Sem pa videl da ima Jysk dobre popuste – oz jih je imel pred par meseci. Verjetno so še.

Ko crkne, ga zamenjamo, 5 do 7 let…tko, da to je baje tudi higienično???? pršice pa to.

Za vetnico 1000. Spimo po 6-8 ur na dan, mora bit solidna. Samo tega se malkdo zaveda….

Za vzmetnico 1000, tipkarski škrat.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 14.09.2021 ob 08:47

Jaz jih obračam po dolgem in počez vsake pol leta. Zamenjam, vsake, kaj vem 4 leta…

Tako je pravilno. Tudi Meblo svetuje, da se obrača. Sedanji Meblo jogi imam 2 leti, tako, da še ni za odpis. Prejšnja vzmetnica je bila stara 28 let, zamenjala sem jo, ko je fedr ven pogledal 🙂

Tudi obračam, menjamo pa nekje na 7, 8 let. Kupimo take za okoli 500 Eur. Ko sem bila še pri starših, smo jih imeli 20 let, pa so bile kot nove. Stari dobri Meblo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close