Na Kofce
Če ne veste, kam na nedeljski izlet, vam predlagam obisk planinskega doma na Kofcah, kjer imajo odlično hrano (posebej dobri so sirovi štruklji), prijazno postrežbo, pa še daleč ni. Če greste peš od kmetije Matizovec (zadnja kmetija v vasi Podljubelj), imate okrog ure hoda po beli zasneženi pokrajiji. Pa še sankate se lahko!!! Naši otroci so res uživali!
kaj naj rečem mommy.vsa moja energija, zlasti finančna gre v smer češka julij 2004.pol je jasno da mi sam še kofce manjkajo.hvala za povabilo, a celo topolšca bo zame abstinenca do jeseni.malo razmišljam o last minute zreče , 15 jurjev 2 dni.a je tam voda premrzla.če bi za 15 jurjev dobil terme olimije bi šlo.a ta bo težka!
hrvaške toplice me tudi mikajo a kot sem povedal:
nasproti velikemu cilju / 150 jurjev /
lep pozdrav lordwaes
Monny, hvala za super nasvet, Včeraj smo se na tvoje priporočilo podali na Kofce. Res je bilo super, otroci so uživali v sankanju nazaj v dolino. Priporočam ga vsem, ki uživajo v kratkih relacijah v snegu. Bila bi vesela še za kakšen namig za nedeljski izlet.
LP
Aja, še to: sirovi štruklji so res enkratni, ampak jih je potrebno kar rezervirati. Mi smo dobili samo eno porcijo.
Forum je zaprt za komentiranje.