NA KATERI STRANI ZGODOVINE (BO)STE?
jasno in glasno, 30.12.2021 ob 07:41
kdor je včeraj gladal pogovor z opozicijo je videl vse, totalna nesposobnost, danes nekaj vpijejo, delali bi pa enako ali pa še huje kot aktualna vlada, vsekakor pa bi bili bolj arogantni do državljanov, samo primer iz 2013 in imenovanje nadzornikov na rtv pove vse , takrat jih izključevanje največje stranke ni motilo, danes bi pa sami radi videli nasprotno , ne le radi videli, prepričani so da jim avtomatično pripada, čeprav so takrat govorili drugače.
Točno vem koga ne bom volila in to ni opozicija. Pa še povejte kaj o pocukranemu intervjuju IJJ. Vsi poznamo rek, da volk dlako menja a narav nikoli.
Robi917, 30.12.2021 ob 07:27
Anonimno 2210, 30.12.2021 ob 07:04
Robi650, 30.12.2021 ob 06:51
Sem že po naravi alergičen na debile in fašiste, zato nimam izbire na kateri strani sem.
Pa je s tabo vse v redu? Jaz bi dal za take izjave ovadbo. A nisi imel nobenega sorodnika da bi ti povedal o času med 1940 in 1950?
Da se meje brezpogojno odprejo to podre zakone in to bi bil anarhizem.
Glede cepljenja in covid ukrepov pa podobno počnejo vse države. Bi te za en teden poslal v Avstralijo pa krši tam kovid predpise ali po forumih, fb ipd piši neumnosti pa bi videl, ko bi ti na dom prišli in te aretirali.
Na poglej si
Coronavirus: Australian anti-lockdown suspect’s arrest draws controversy – BBC News https://www.bing.com/videos/search?view=detail
Jaz sem pred leti enkrat volil za eno stranko, ki jo niti ni v parlamentu, zadnja leta in tudi letos pa zaradi slabega odnosa ne bom šel na volitve.
Debilno fašistično, tebe je treba obsoditi za genocid.
Pamet ni tvoja močna vrlina mar ne. Da te ni sram.da si mi to napisal. Jaz izpolnjujem PC pa se kljub temu vsak teden dvakrat testiram. Koliko poznaš takšnih.
Če človek ne upošteva PCT pravil (cepljen ali prebolel IN testiran) in ko se okuži sebi in/ali drugim povzroči bolezen, ki lahko potencialno povzroči trajne posledice ali celo SMRT in točno ta ki ne upošteva PC->T povzroča genocid.
Starsevski, 30.12.2021 ob 12:51
Točno vem koga ne bom volila in to ni opozicija. Pa še povejte kaj o pocukranemu intervjuju IJJ. Vsi poznamo rek, da volk dlako menja a narav nikoli.
A ko je vodil vlado Šarec, Cerar, Bratušek je bilo pa kaj drugače. Na trenutke so bili pri določenih še bolj trmasti, določenih stvari pa ne eni ne drugi me upoštevajo in za mnoge se ne bo spremenilo nič. 99% v javnem sektorju in drugod bo ostalo enakih, stavkajo pa tako v vsakem mandatu.
???, 30.12.2021 ob 16:58
na strani znanosti!
cepljenje rešuje življenja!
Katere znanosti pa? Tv znanosti? Politične? Očitno jih je mnogo več, kot smo mislili še do pred dvema letoma. Je pa zanimivo, kako ne-neodvisna, propagandistična “znanost” zanika obstoj in strokovnost “vseh drugih”, potrjeno verodostojnih znanosti. To res vliva neizmerno zaupanje v to “tv znanost”, ni kaj.
Da cepljenje rešuje življenja pa povej vsem tistim bog ve koliko milijonom, ki so jim hudi stranski učinki uničili življenja, ter stotisočinam mrtvih, ki so bili do prisilne “konzumacije” tega zvarka, ne boš verjel, ŽIVI! (Če se pri tem niti ne trudiš doumeti, da so do sedaj vse potrjene cifre žrtev verjetno zgolj kak promil realnih. Tako vsaj piše zgodovina cepilnih statistik).
Forum je zaprt za komentiranje.