Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Na kateri športni tečaj, da najdeš žensko?

Lepi ljudje smo že po defultu večvredni in temu primerno se tudi obnašamo ;)[/quote]
Niste več vredni, le tam, kjer vam je odvzeto, vam je dodano nekje drugje. Da ste bolj enakovredni ostalim. :))[/quote]
Ja saj, ker po tvoje ni možno, da bi lepotica bila lahko istočasno tudi fejst izobražena, razgledana ženska.

Kar priznaj si Marko, en navaden luzer si, potem moraš pa izbirat med plevelom 🙂

Lepi ljudje smo že po defultu večvredni in temu primerno se tudi obnašamo ;)[/quote]
Niste več vredni, le tam, kjer vam je odvzeto, vam je dodano nekje drugje. Da ste bolj enakovredni ostalim. :))[/quote]
Tebi je odvzeto na vseh nivojih, povsod si v deficitu. Se počutiš prevaranega? Bogi…

Če je pamet fitneserk taka kot je pamet tule pišočiih fitneserjev, sem raje do konca življenja samski.

Ženska mora biti tudi pametna, razgledana, ne samo fit.
Vsekakor pa ne sme biti naduta in samovšečna.

Glede na to kakšno vprašanje si postavil tukaj, tudi boš ostal samski. Fitneserji če jih že daješa za neko primerjavo so vsaj 50 let pred tabo. Tako da kupi si psa in ga sprehajaj, tako boš najlažje prišel do češplje…

Psa že imam. Fitniserji kot je EnBOG? Ne, hvala, nisem gej, da bi me taki tipi zanimali. Očitno tudi žensk taki tipi ne zanimajo. Koga sploh zanimajo? AJa, očitno si tudi fitnser, da sem ti stopil na rep. Tudi samski. Zanimivo.

Preveč sklepanja v prazno. Če tako sklepaš o vsaki bejbi, ki jo srečaš si zapravljaš še tisto malo šans, ki jih imaš. Ne odganjaj ljudi od sebe s prehitrim sklepanjem. Morda raje začni s to mislijo…

No, na nek način je res treba veliko prepuliti in prebroditi med plevelom, da se prebiješ do najlepše cvetlice. Priznam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je tema, ki jo je odprla ženska, način pisanja jo izdaja. Ona, ki večno sitnari po forumih, da hoče zvezo, noče pa otrok in kako so vsi moški čudni, ker hočejo otroke.

Jaz že imam otroke, jih pa ne želim več.

Pojdi ven, v gore, tam najdeš ženske. Tule na monu je pa kup zafrustriranih babnic.

Ravno v tem je poanta. Do tebe bodo vse takšne, ki jih opisuješ, nadute, samovšečne, spet do drugega pa prijazne, spoštljive, skratka čisto druga slika. Ti si iščeš babo z razlogom. In ta razlog je, ker si obupan, ne kaj preveč zanimiv ženskam. Ženska, ki je razgledana, pametna, fit, si nič ne išče. Taka ima ponudb več kot dovolj.

Glede na to kakšno vprašanje si postavil tukaj, tudi boš ostal samski. Fitneserji če jih že daješa za neko primerjavo so vsaj 50 let pred tabo. Tako da kupi si psa in ga sprehajaj, tako boš najlažje prišel do češplje…[/quote]
Če to ni hec, potem je to mnenje povsem brez argumentacije, bolj frustracija.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem obupan. Če bi bil obupan, bi mi bila ok tudi kaka debela, neurejena bejba. Tako z lahkoto dobiš.

Ravno v tem je poanta. Do tebe bodo vse takšne, ki jih opisuješ, nadute, samovšečne, spet do drugega pa prijazne, spoštljive, skratka čisto druga slika. Ti si iščeš babo z razlogom. In ta razlog je, ker si obupan, ne kaj preveč zanimiv ženskam. Ženska, ki je razgledana, pametna, fit, si nič ne išče. Taka ima ponudb več kot dovolj.[/quote]
Ponudb od tistih, ki iščejo, torej obupanih? Torej je isto, kot da nima nič in če kaj želi, mora iskat.

Odgovor: PLESNI TEČAJ !!!
Če imaš rad ženske, glasbo ter ples, so ti vrata v žensko družbo na široko odprta.
Ni treba, da je samo Salsa, lahko so tudi splošni tečaji standardnih plesov.

Če tam ne boš spoznal vsaj tri plesalke… pa še to, ženska, ki rada pleše in v to vloži veliko energije, je dobra tudi v postelji. Preverjeno.

Za športe v naravi se lahko odločiš potem, … mislim, da bi jo impresioniral s kakšnim jadralnim padalstvom. Super šport, samo žensk pa ni ravno v izobilju.

Ta vikend sem eno videla, v trenirki in z močno rdečo šminko na njenih ogromnih ustnicah…sredi gmajne:). Sem se začela spraševati, kdo je tukaj nor:).

1. Odprl si temo na Monu
2. Sprašuješ nas kje spoznat samsko žensko
3. Pripravljen si se celo vpisat na tečaj, da bi jo lažje spoznal. Namesto, da bi se vpisal tja zaradi sebe, boš raje šel nekam kjer boš lahko naletel na več žensk

Obupan si.

1. Odprl si temo na Monu
3. Pripravljen si se celo vpisat na tečaj, da bi jo lažje spoznal. Namesto, da bi se vpisal tja zaradi sebe, boš raje šel nekam kjer boš lahko naletel na več žensk

Obupan si.[/quote]

Če bi se vpisal le zaradi ženske, potem bi se vpisal na jogo.
Zato sem napisal, da me zanimajo zadeve v naravi. Dobim pa same dvoranske zadeve.
Čeprav moram priznati, da borilne veščine so ok. Ples tudi. Menda ženske težko dobijo soplesalca.

Zadev v naravi bo počasi konec, ker se bliža jesen.

Ples zna biti dobra priložnost, ja, samo moraš se vpisat iz veselja do plesa, ne iz veselja do iskanja ženske.

Ta vikend sem eno videla, v trenirki in z močno rdečo šminko na njenih ogromnih ustnicah…sredi gmajne:). Sem se začela spraševati, kdo je tukaj nor:).[/quote]
To si videla sebe v svojem zrcalcu, ko si si popravljala šminko… res se sprašujem če si normalna?

Sam sebi lažeš kolega. Če ti ne bi tam iskal babe, bi potem drugače naslovil temo. Človek si samo naslov prebere in že takoj ve kam pes taco moli.

Zakaj pa ne greš nogomet trenirat ? Aja, ker tam boš med samimi deci.

1. Odprl si temo na Monu

Obupan si.[/quote]
Ti si tud pripravljen gaarti na fitnesu, da te vsaj katera opazi? Torej je tudi to obup, saj tako lažje spoznaš katero. Kako se tebi vedno rata v lastno koleno ustrelit?

Tudi pozimi imaš polno: kolesarjenje včasih traja celo zimo, tek tako ali tako. POtem smučanje, turno smučanje, gore so tudi celo zimo, padalstvo, ledno plezanje…

Glede na to kakšno vprašanje si postavil tukaj, tudi boš ostal samski. Fitneserji če jih že daješa za neko primerjavo so vsaj 50 let pred tabo. Tako da kupi si psa in ga sprehajaj, tako boš najlažje prišel do češplje…[/quote]
Če to ni hec, potem je to mnenje povsem brez argumentacije, bolj frustracija.[/quote]
Seveda je hec, jaz sem tukaj za zabavo. Zate ne vem, ker te vse spravi iz tira…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close