na kateri datum se izplačuje denarno nadomestilo za brezposelnost?
nic vec mi ni jasno. Meni je izteklo den.nadomestilo 31.5 in sem prejel samo eno nakazilo in sicer 30.4.,do danes se ni bilo nakazila. Kaj je dogaja? Pravijo do 15.6. Bo nakazano ….mislim,da je to ze vse skupaj za en k….
Poln kufer vsega …hodis na razgovore za sluzbo,gres na preizkusnjo in te nikoli vec ne poklicejo pa delas npr. Dva dni po 10 ur. V kateri smeri gre ta drzava?
Pozdravljeni,
za vse, ki vas zanima, pripenjam link do Zakona za uravnoteženje javnih financ, ki je začel veljati 1. 6. 2012.
http://www.uradni-list.si/1/content?id=108751
Pozdrave,
Daša Modic Gorjup
Zdravo, sem pregledala zgornjo povezavo, ki ste jo pripeli. In po pravici, se ne znajdem najbolje. Ne najdem nikjer kako je s plačili denarnega nadomestila. Trenutno čakam še zadnji del nadomestila in me seveda zanima ali bo ali ne bo? Kako potekajo prilivi itd. Prvi in drugi priliv je prišel na datum, kot določeno, torej… 15. oz. 13. v mesecu, saj je aprila prišel 15. na nedeljo. Torej, kdaj lahko pričakujem še zadnji del?
Hvala za odgovore!
lp
mene pa zanima naslednje:
odločbo sem dobil 29.5.2012, da sem od 1.5.2012 brezposelna oseba ter da mi pripada določen znesek določeno število mesecev, vse lepo in prav. Po tem ko sem dobil odločbo bi moral včeraj dobiti prvo nadomestilo?(PA GA NISEM) ima mogoče kdo podoben primer ali primer iz prakse, je možno da dobim nadomestilo v ponedeljek 18.6.2012? Če ne, kaj storiti? Imajo na zavodu sploh kakšne kompetence glede tega?
Forum je zaprt za komentiranje.