Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev na kateri datum se izplačuje denarno nadomestilo za brezposelnost?

na kateri datum se izplačuje denarno nadomestilo za brezposelnost?

jaz sem dobila odločbo 15.5. in sem tudi upala da bo danes pa ga še ni …….sam mi je kolegica rekla da se nakazilo nakazuje 5 in 15 v mesecu ….zdaj mi pa ni nič več jasno na zavodu so mi rekli konec meseca da naj bi dobila nakazano ….zdaj pa ne vem kdo ma prav kdo ne :(((

evo nakazilo je bilo ne-srečna !!!!!

Pozdravljeni,

svetujem Vam, da vprašate na Zavod, kaj se dogaja. Morda ste dali napačno št. TRR ali je prišlo do česa podobnega.

Vse bo v redu,

Daša Modic Gorjup

Uuh ja, ob 4h ga še ni bilo, ob 6h je prišlo…. čeprav sem izgubila vse upanje, da bi tako pozno popoldan take transakcije še bile … sem imela misli že v jutrišnjem dnevu, kako bom šla na zavod in kako se mi sesipa vse … no pa je rešeno – hvala bogu ;-))

mene pa zanima če bo novi supervarčevalni zakon, ki je prišel v veljavo udaril tudi po nas, ki prejemamo nadomestila?

Pozdravljeni,

takoj ko bo na spletni strani od Uradnega lista objavljen današnji Uradni list, bom pogledala, ali ima “super truper” zakon vpliv tudi na tiste, ki so odločbo že prejeli.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

ali je res, da bojo ukinili denarno nadomestilo?

Pozdrav
danes sem dobil odločbo, da bom prejemal nadomestilo od 21.5. do 20.11 to pomeni da bojo nakazila 21. v meseco ali bom prejem nakazilo že 15. ?

Pozdravljeni,

skladno z odgovori v tej temi bo nakazilo izvedeno 31. ali 15. v mesecu.

Lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

nic vec mi ni jasno. Meni je izteklo den.nadomestilo 31.5 in sem prejel samo eno nakazilo in sicer 30.4.,do danes se ni bilo nakazila. Kaj je dogaja? Pravijo do 15.6. Bo nakazano ….mislim,da je to ze vse skupaj za en k….
Poln kufer vsega …hodis na razgovore za sluzbo,gres na preizkusnjo in te nikoli vec ne poklicejo pa delas npr. Dva dni po 10 ur. V kateri smeri gre ta drzava?

Pozdravljeni,

za vse, ki vas zanima, pripenjam link do Zakona za uravnoteženje javnih financ, ki je začel veljati 1. 6. 2012.

http://www.uradni-list.si/1/content?id=108751

Pozdrave,

Daša Modic Gorjup

Zdravo, sem pregledala zgornjo povezavo, ki ste jo pripeli. In po pravici, se ne znajdem najbolje. Ne najdem nikjer kako je s plačili denarnega nadomestila. Trenutno čakam še zadnji del nadomestila in me seveda zanima ali bo ali ne bo? Kako potekajo prilivi itd. Prvi in drugi priliv je prišel na datum, kot določeno, torej… 15. oz. 13. v mesecu, saj je aprila prišel 15. na nedeljo. Torej, kdaj lahko pričakujem še zadnji del?

Hvala za odgovore!

Pozdravljeni,

glede na to, da je 15., današnji dan, v mesecu delovni dan bi morali nadomestilo prejeti danes.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

mene tudi zanima….prijavljena od 16.5.2012..v odločbi ki sem jo prejela piše da se pravica prizna od 1.5. dalje ..in me zanima ali bo nakazilo danes??15.?odločbo sem prejela 12.6.12.

Pozdravljeni,

mislim, da bi moralo biti nadomestilo danes. Glede na izkušnje nekaterih je to lahko tudi popoldan.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

hvala za hiter odgovor lep dan še naprej

Z največjim veseljem.

Hvala in enako želim tudi Vam,

Daša Modic Gorjup

Najlepša hvala za zgornje odgovore.
Imam pa še eno vprašanje, upam, da je smiselno… ali na izplačilo nadomestila vpliva vračilo dohodnine, ki je bilo izplačano maja?

Hvala lepa še enkrat in lep dan še naprej!

Pozdravljeni,

glede na to, da na višino nadomestila vpliva višina povprečne prejete plače, ki ste jo prejemali v zadnjih 8 mesecih pred nastankom brezposelnosti, je odgovor negativen.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

Pozdrav
6.6. sem dobil odločbo, da bo dobival nadomestilo v višini 580eur, danes 15.6. pa sem dobil nakazano le 244eur. Zakaj?

Hvala za odgovor!

Pozdravljeni,

predlagam, da vprašate na Zavod RS za zaposlovavnje, ki Vam je izdal odločbo.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

lp
mene pa zanima naslednje:

odločbo sem dobil 29.5.2012, da sem od 1.5.2012 brezposelna oseba ter da mi pripada določen znesek določeno število mesecev, vse lepo in prav. Po tem ko sem dobil odločbo bi moral včeraj dobiti prvo nadomestilo?(PA GA NISEM) ima mogoče kdo podoben primer ali primer iz prakse, je možno da dobim nadomestilo v ponedeljek 18.6.2012? Če ne, kaj storiti? Imajo na zavodu sploh kakšne kompetence glede tega?

Pozdravljeni,

vsekakor vprašajte na Zavod za zaposlovanje, ki je izdal odločbo, če je bilo izvedeno nakazilo na Vaš račun.

Veliko uspeha,

Daša Modic Gorjup

ce bi bili na zavodu brez plac bi sigurno delali bolj pametneje.za njih smo vsi sam stevilka pole pa strajkajo…

Pozdravljeni,

zanima me ali je do denarnega nadomestila opravičena tudi oseba, ki ni bila še zaposlena in je prijavljena na zavodu za zaposlovanje in ki ne prejema socialne denarne pomoči?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close