Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na katerem zmenku ste se prepustili do konca?:)

Na katerem zmenku ste se prepustili do konca?:)

Daj tako hitro in tolikokrat, da boš tudi čez 10, 15 let, ko boš imela družino, lahko s pokončno glavo hodila naokrog, brez kančka sramu za svoja dejanja v mladosti in sramu pred možem in lastnimi otroci.
Iz tega odgovora se lahko veliko naučiš. Če prehitro daš, se premalo ceniš in nimaš izgrajene oz. zrele osebnosti .pa čeprav te hormoni in nagon in ščemenje povsod razganjajo ! Slovenija je majhna in čez kakšnih 10 let boš ugotovila, da se več ali manj vsi med seboj pozna(m)jo…In še to: moški hitro radi izustijo pohvale, katera je živahna radodajalka (=lahek plen, vreča za praznjenje), kar se zelo hitro razširi naokrog :D. Bi rada imela tak vzdevek za preostanek življenja? No, sicer takih partnerjev hvalabogu ni bilo v moji bližini, so bili odpikani po hitrm postopku, da se nebi kaj pretirano slinili…

Je pa še nekaj res iz izkušnje: vsak partner/ica se mora za “češnjo na vrhu” malo potruditi , počakati, se vzdržati, kajti če jo prehitro dobi, je prelahko ulovljen in dobljen plen hitro nezanimiv, ker ti da vedeti, da bo tako funkcioniral tudi potem v nadaljnem življenju, ko se bosta odločila za skupno življenje in deljenje vsega.

Daj tako hitro in tolikokrat, da boš tudi čez 10, 15 let, ko boš imela družino, lahko s pokončno glavo hodila naokrog, brez kančka sramu za svoja dejanja v mladosti in sramu pred možem in lastnimi otroci.
Iz tega odgovora se lahko veliko naučiš. Če prehitro daš, se premalo ceniš in nimaš izgrajene oz. zrele osebnosti .pa čeprav te hormoni in nagon in ščemenje povsod razganjajo ! Slovenija je majhna in čez kakšnih 10 let boš ugotovila, da se več ali manj vsi med seboj pozna(m)jo…In še to: moški hitro radi izustijo pohvale, katera je živahna radodajalka (=lahek plen, vreča za praznjenje), kar se zelo hitro razširi naokrog :D. Bi rada imela tak vzdevek za preostanek življenja? No, sicer takih partnerjev hvalabogu ni bilo v moji bližini, so bili odpikani po hitrm postopku, da se nebi kaj pretirano slinili…

Je pa še nekaj res iz izkušnje: vsak partner/ica se mora za “češnjo na vrhu” malo potruditi , počakati, se vzdržati, kajti če jo prehitro dobi, je prelahko ulovljen in dobljen plen hitro nezanimiv, ker ti da vedeti, da bo tako funkcioniral tudi potem v nadaljnem življenju, ko se bosta odločila za skupno življenje in deljenje vsega.[/quote]

Tukaj vidiš primer patološkega razmišljanja nekoga, ki ima svojo p**ko kot orodje za manipuliranje s partnerjem. Po načelu “enako z enakim” ima po vsej verjetnosti ravno tako manipulativnega partnerja in otroke vzgajata v podobno hinavskem vzdušju.

Meni se zdi, da greš z nekom spat takrat, ko si spolnosti z njim želiš in čutiš, da je tako prav, pa če je to prvi dan ali prvo uro. In drugič, da ti noben res zrel partner ne bo očital spolne preteklosti; če bi katerikoli od mojih samo poskušal v tej smeri, bi se enkrat resno pogovorila z njim, naslednjič bi ga pa prijazno odslovila.

če me takoj dobro ne obdela, ga drug dan niti pogledam ne več.

Je pa še nekaj res iz izkušnje: vsak partner/ica se mora za “češnjo na vrhu” malo potruditi , počakati, se vzdržati, kajti če jo prehitro dobi, je prelahko ulovljen in dobljen plen hitro nezanimiv, ker ti da vedeti, da bo tako funkcioniral tudi potem v nadaljnem življenju, ko se bosta odločila za skupno življenje in deljenje vsega.[/quote]

Tukaj vidiš primer patološkega razmišljanja nekoga, ki ima svojo p**ko kot orodje za manipuliranje s partnerjem. Po načelu “enako z enakim” ima po vsej verjetnosti ravno tako manipulativnega partnerja in otroke vzgajata v podobno hinavskem vzdušju.

Meni se zdi, da greš z nekom spat takrat, ko si spolnosti z njim želiš in čutiš, da je tako prav, pa če je to prvi dan ali prvo uro. In drugič, da ti noben res zrel partner ne bo očital spolne preteklosti; če bi katerikoli od mojih samo poskušal v tej smeri, bi se enkrat resno pogovorila z njim, naslednjič bi ga pa prijazno odslovila.[/quote]

Nosy bitch – če je morda tvoj nagon tak, da daš že taprvič oziroma čimprej, potem pomeni, da je tvoja osebnost patološko nezrela. Oziroma si v fazi življenja, ko funkcioniraš samo z nagonom, ne z razumom in spoštovanjem same sebe. Tukaj ne gre za šparanje in uporabljanje p**ke za neko orodje. Ženske, ki razmišljajo tako kot ti, so pri moških lahek plen, nikakor niso oni tvoj plen, da ne bo pomote. In take imajo kar nekaj kilometrine za seboj in lahko verjameš, da moškim ni prijetno, ko izvedo, da jih je bilo morda več kot 5 pred njimi – oni na to gledajo drugače! Potem pa beremo tudi po forumih: dala sva se dol na prvem ali tretjem zmenkum sedaj me pa še poklicat noče, kaj naj naredim??…Hmmm, sej je pameten tak tip, ni kaj. Izkoristi priložnost, se sprazni, in gre dalje.

Meni se zdi, da greš z nekom spat takrat, ko si spolnosti z njim želiš in čutiš, da je tako prav, pa če je to prvi dan ali prvo uro. In drugič, da ti noben res zrel partner ne bo očital spolne preteklosti; če bi katerikoli od mojih samo poskušal v tej smeri, bi se enkrat resno pogovorila z njim, naslednjič bi ga pa prijazno odslovila.[/quote]

Nosy bitch – če je morda tvoj nagon tak, da daš že taprvič oziroma čimprej, potem pomeni, da je tvoja osebnost patološko nezrela. Oziroma si v fazi življenja, ko funkcioniraš samo z nagonom, ne z razumom in spoštovanjem same sebe. Tukaj ne gre za šparanje in uporabljanje p**ke za neko orodje. Ženske, ki razmišljajo tako kot ti, so pri moških lahek plen, nikakor niso oni tvoj plen, da ne bo pomote. In take imajo kar nekaj kilometrine za seboj in lahko verjameš, da moškim ni prijetno, ko izvedo, da jih je bilo morda več kot 5 pred njimi – oni na to gledajo drugače! Potem pa beremo tudi po forumih: dala sva se dol na prvem ali tretjem zmenkum sedaj me pa še poklicat noče, kaj naj naredim??…Hmmm, sej je pameten tak tip, ni kaj. Izkoristi priložnost, se sprazni, in gre dalje.[/quote]

Tvoj odgovor je zame popolnoma marsovski, ker jaz o seksu ne razmišljam kot o “dajanju” ali “podarjanju” (bruuuh!) sebe, kar implicira mene ali mojo tamalo kot nek predmet pogajanja ali manipulacije, ampak kot o skupnem projektu dveh enakovrednih in enakopravnih pripadnikov vrste homo sapiens. Zato tudi nikoli ne obžalujem, da sem s kom spala, niti dolgih razmerij niti one night standov. Prav tako bi moškega, ki bi me presojal po tem, s koliko moškimi sem se dala dol prej, ali bi se mi drznil to celo očitati ali bi na to temo zganjal kakšne čustvene patetične egotripe, po kratkem postopku odslovila. Gotovo obstajajo primitivci, ki kakor ti o seksu razmišljajo kot o praznjenju, ampak na srečo imam dovolj filtra, da se praviloma ne dajem dol s primitivci; če mi je ta filter odpovedal (ja, parkrat se mi je zgodilo tudi to), sem bila naslednji dan kvečjemu srečna, da se mi tip ne javi več, ne pa da bi zaradi tega zganjala cirkus in patetiko.

Zdaj se pa potrudi in poskusi to prebaviti, ampak se bojim, da ne boš kapiral/a popolnoma ničesar od tega, kar sem napisala, ker si z drugega planeta kot jaz.

Nosy bitch – če je morda tvoj nagon tak, da daš že taprvič oziroma čimprej, potem pomeni, da je tvoja osebnost patološko nezrela. Oziroma si v fazi življenja, ko funkcioniraš samo z nagonom, ne z razumom in spoštovanjem same sebe. Tukaj ne gre za šparanje in uporabljanje p**ke za neko orodje. Ženske, ki razmišljajo tako kot ti, so pri moških lahek plen, nikakor niso oni tvoj plen, da ne bo pomote. In take imajo kar nekaj kilometrine za seboj in lahko verjameš, da moškim ni prijetno, ko izvedo, da jih je bilo morda več kot 5 pred njimi – oni na to gledajo drugače! Potem pa beremo tudi po forumih: dala sva se dol na prvem ali tretjem zmenkum sedaj me pa še poklicat noče, kaj naj naredim??…Hmmm, sej je pameten tak tip, ni kaj. Izkoristi priložnost, se sprazni, in gre dalje.[/quote]

Tvoj odgovor je zame popolnoma marsovski, ker jaz o seksu ne razmišljam kot o “dajanju” ali “podarjanju” (bruuuh!) sebe, kar implicira mene ali mojo tamalo kot nek predmet pogajanja ali manipulacije, ampak kot o skupnem projektu dveh enakovrednih in enakopravnih pripadnikov vrste homo sapiens. Zato tudi nikoli ne obžalujem, da sem s kom spala, niti dolgih razmerij niti one night standov. Prav tako bi moškega, ki bi me presojal po tem, s koliko moškimi sem se dala dol prej, ali bi se mi drznil to celo očitati ali bi na to temo zganjal kakšne čustvene patetične egotripe, po kratkem postopku odslovila. Gotovo obstajajo primitivci, ki kakor ti o seksu razmišljajo kot o praznjenju, ampak na srečo imam dovolj filtra, da se praviloma ne dajem dol s primitivci; če mi je ta filter odpovedal (ja, parkrat se mi je zgodilo tudi to), sem bila naslednji dan kvečjemu srečna, da se mi tip ne javi več, ne pa da bi zaradi tega zganjala cirkus in patetiko.

Zdaj se pa potrudi in poskusi to prebaviti, ampak se bojim, da ne boš kapiral/a popolnoma ničesar od tega, kar sem napisala, ker si z drugega planeta kot jaz.[/quote]

Zeeeeeeeeehhhhhh!

Hehe…. ta je pa dobra….. ta me je pa nasmeja dons…. hehe

Sem ženska pa me čudijo nekateri zgornji komentarji. Nič seksa pa toliko let skupaj?
Ene pišete kot, da je seks nekaj slabega.
Meni je to krasna zadeva. Sicer ne skačem kar na prvem zmenku v posteljo. Moram moškega prej spoznati. Ampak, da bi se pa šparala pa res ne. Le zakaj? Se ne bo nič znucalo. Če mi je moški značajasko všeč, če me telesno privlači in če tudi zanj to dvoje velja, ja zakaj pa ne bi seksala, če se obema lušta?
To je pa ja tako lepo.
Nisem se nikoli šla avantur, enonočnih zadev in podobnega, ampak ne obsojam tistih, ki to počno, če le ne varajo. Če si dva želita seksa, če je obema fajn, zakaj pa ne?

v glavnem: takšno, ki bi “se mi predala”, “hotela dat”, “prepustila”, “podarila”… bi kot moški po hitrem postopku (metaforično) zbrcal iz postelje. In to še vedno zavito v darilni papir in s še zavezano mašno.

Zakaj pa samo metaforično? Neumnost. Če bi hotel, da se še kdaj, bi moral dobesedno…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Zakaj pa samo metaforično? Neumnost. Če bi hotel, da se še kdaj, bi moral dobesedno…[/quote]

Zakaj? A misliš, da jih brcanje s postelje posebej vzburja ali zato, da bi dojele? :-)))

Zakaj pa samo metaforično? Neumnost. Če bi hotel, da se še kdaj, bi moral dobesedno…[/quote]

Zakaj? A misliš, da jih brcanje s postelje posebej vzburja ali zato, da bi dojele? :-)))[/quote]Hja oboje, možno, ti pa tudi ne bi z ničimer kompenziral agresije… torej… pišeš na forum?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Hehe…. ta je pa dobra….. ta me je pa nasmeja dons…. hehe[/quote]

da ni to tista žena od prikritih homičev v politiki

Zakaj? A misliš, da jih brcanje s postelje posebej vzburja ali zato, da bi dojele? :-)))[/quote]Hja oboje, možno, ti pa tudi ne bi z ničimer kompenziral agresije… torej… pišeš na forum?[/quote]

Me imaš za agresivnega? Ma ne, jaz sem čist pohlevno bitje :-)))

Jas se nisem prepustil vendar nekateri fantje ki so pijani začnejo punce slatati ter jih seksati .
Mislim da mora biti na prvem zmenku kakšni poljub ljubezni na usnice ali objem srca .
Večkrat vidim kako na veselicah fant in punca v parku ližeta po telesu ponavadi če je ima dekle krilo ali oblkco .

Nobenem.

Moraš pa neki vedet, ko že govoriš o ku*bah.

Med ku*bo in p*asico obstaja temeljna razlika.

Ku*ba da vsem, p*asica pa samo tebi neče.

Men vsaka da :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close