NA KANARSKE Z DRUŽINO
Tudi mi se odločamo za kanarske otoke, smo družina z 6 in 8 let starima otrokoma. Šli pa bi drugo leto februarja ali letos oktobra. Mi smo se odločili za Teneriffe, predvsem zaradi Loro parka in vožnje z podmornico ( nad tem sta neskončno navdušena naša fanta). Po netu sem že ful raziskovala in ugotovila, da je apartma na teneriffih razmeroma enostavno najti in rezervirati, da pa je problem najti ugodne letalske karte. Last minute smo tudi gledali, samo ni ravno velike izbire, pa še cene so kar zasoljene. Verjamem, da se last minute splača kakšnemu paru ali posamezniku brez otrok, ker plačaš ceno za dva in je zelo ugodno. Sama pa v last minute variatah nimam nikakšnih popustov za otroka in oba plačata polno ceno. To pa že zna biti problem. Tako, da bom sama še malo brskala po netu za kakšne ugodne letalske karte ( condor, traveloverland.de, odklop, air berlin). Kaj pa vi nameravate? Boste vzeli aranžma? Kdaj pa greste?
Splača se vam malo odpreti iskalnik na tem forumu, saj je bilo o kanarskih že ogromno napisanega. Pojdi pogledat še na forum starševski čvek, tudi tam so mamice že čvekale o tem. Pa veliko veselja pri načrtovanju potovanja vam želim.
Ker sem te praznike skoz v službi in mi je nenormalno dolgčas sem brskala po netu in našla eno varianto za kanarske – teneriffi v juliju 2006 (19.7.2006 – 26.7.2006) za 1 teden. In sicer:
Letalske karte: Preko portala sem našla zelo ugodne karte za vso družino za 549 evrov ( to so povratne karte iz Munchna do Teneriffov z Air Condor). Za moje pojme zelo poceni.
Tam lahko najamete apartma:
http://www.ownersdirect.co.uk/Canary-Islands.htm
Nekatere apartmaje se da dobiti že za 175 evrov na teden. Prebrskajte!!!
Potem pa rabite sabo samo še denar za hrano ( čeprav jaz tega ne štejem kot počitniški strošek, saj bi jedli tudi doma), vstopnine in za najem avta. Še zmeraj pride manj, kot če bi vzeli agencijski aranžma. Je pa tudi odvisno, koliko ste avanturisti. Nekateri si z majhnimi otroci želijo vse naprej rezervirati.
Zdaj grem pa še malo delat!!!!
Živjo!
Gremo med novembrskimi počitnicami, danes sem izvedela, da je tako na Tenerefih kot na Gran k. lepo, tako, da se bomo verjetno odločili za T. Baje so na letališču agencije, ki ponujajo apartaje in renta-car. Mislila sem, da bi mi lahko nekdo svetoval kakšen zanimiv apartma, od koder lahko potem hodiš na izlete. Bomo videli. Glede avionskih kart pa še nisem brskala, to bom pa mal kasneje. Hvata ti za odgovor, če še kaj izveva, se pa slišiva, mogoče se celo tem srečamo!!!
Lep pozdrav, slučajno prebiram forum …evo, profesionalna deformacija,…. se opravicujem…
v kolikor zelite ugodno na Kanarske ( Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote… ) mi posljite posto oktobra ( za november) ker imamo dobre cene .. vcasih tudi samo letalskih kart… odhodi pa so iz Italije ( najblizje letalisce nasi meji je Bologna ali pa Verona). Dostikrat so akcije ( placa eden potujeta dva, otroci do 12. let placajo pasal 99 Eurov + takse…). Smo posrednik italijanskega organizatorja potovanj ( 8 let sodelujemo uspesno). Poleti pa so pocitnice tudi za Italijane zato takrat ni ugodnih cen.
danasnja akcija ;
TENERIFE – 7 NOČI – Tenerife JUG
ODHOD: Bergamo, Bologna, Malpensa, Roma, Verona
Hotel Fiesta Paraiso Floral 3*
All Inclusive
1,8,15,22 MAJ € 499
DODATEK ZA 1/1 € 169
DODATNI TEDEN € 269
OTROCI 2/12 LET NA 3. LEŽ. PLAČILO € 99 + VPISNINA € 45
LEP POZDRAV
Mojca Kotnik
Turistična agencija Laguna
Izola
Pozdravljeni,
ker sva se z mojo njadražjo ravno vrnila z Gran Canarie, vam bi rad povedal nekaj besed.Potovala sva preko odpotj.net in sicer z Neckermanom , letela sva iz Linza z Lauda Airom, zelo ugodno, ponavadi še avinskih kart ne dobiš za to ceno, midva sva imela zraven še hotel in polpenzion (cca 260€ na osebo-avion,taxe,hotel 5 dni).
Poskusite poiskati tudi kaj preko lauda air, saj so zelo ugoden in s super ponudbo.Mogoče malo dražje kot Ryan air ali kaeri drugi nisko cenovni, vendar na ryanu lahko neseš samo 10 kg prtljage ,ostalo zaračunajo.Na koncu si na istem, letiš pa z boljšimi (postrežba, avion)
Tako, da mislim,da sem vam splača vseakor preko nemcev oz. avstrijcev, ki imajo dol skoraj vse zakupljeno in je dostikrat ceneje, kot direktno bukiranje.
Imate pa na Gran Canaria tudi veliko stvari za otroke, od aqua paka do živalskeg vrta.
Ne mi smo leteli v Egipt tri ure in pol in nismo gledali televizije ( meli smo pa časopis,pa seveda svoje revije… prospekte ) polek tega smo pa še v Hurgadi tri ure čakal na letališču in avijonu zaradi incidenta se pravi skupaj minimalno šest ur in pol, pa vrjemi nismo pogrešal tv 🙂 smo pa jedli in pili vmes 😉 po mojem je pa čisto odvisno od prevoznika .
Mene pa zanima kakšne so kaj cene na Kanarskih ( pjača, hrana, karkoli, da lahko malo primirjam)
Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.