Na kakšen način je bil uzakonjen pogoj PCT?
pravna podlaga, 08.08.2021 ob 16:23
Na kakšni pravni podlagi in kako so ga uzakonili, oziroma, ali je to zakon, odlok, kaj sploh? So ga potrdili v državnem zboru?
Res ne vem.
zakon orožarja, 08.08.2021 ob 17:11
vse bolj se mi dozdeva da je to še en zakon orožarja brez vsake pravne podlage, kot že stotine dosedaj. tako je moje prepričanje. lažejo nam pa vsak dan
toliko časa bo PCT dokler ga bo večina podpirala, ko ga ne bo več podpirala, ne bo več veljaven. Sicer pa, tale Janševa fašistična ablast dela vse z odloki, ki potem na sodiščih padajao, samo njega to itak nič ne briga, požvižga se na to, zato NIKOLI VEČ NE BO PRIŠEL V VLADO- ta p r a s e c zagotovo ne!!
https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-david-martin-oni-svjesno-ubrizgavaju-smrtonosni-agens/
Ni zakon, je le odlok naše vlade.
Zakaj misliš da toliko pravnikov skače v zrak? Sigurno ne zaradi PCT, ampak ker se pri nas sprejemajo kar neki odloki. Kar se nekdo zmisli lahko stlači v nek odlok.
Glede na to da pri nas ni razglašene epidemije in je zakon o nalezljivih boleznih celo protiustaven, si lahko s temi odloki lahko le rit obrišejo.
V teku je kar nekaj inšpekcijskih nadzorov množičnih dogodkov pri katerih naj bi se spištoval PCT, pa se ni. Do zdaj še noben ni dobil nič. Zgleda vsi čakajo ustavno sodišče.
Še 1x:
PCT nima zakonske podlage in preverjanje PCT je kaznivo dejanje. In NI kaznivega dejanja in kazni brez zakona!!
VSE mora bit v skladu z zakonom, ne pa da kr neki upoštevamo neki kar si je en zmislu očitno nezakonito, v neskladju z Ustavo in vsemi drugimi zakoni.
Kazensko je treba ovadt vsazga, ki sodeluje v tem pa tud če on sam opravlja svoje delo. Njegovo delo krši moje ustavne pravice!!!
V ustavi je zapisan da edin zakon lahk omeji ustavne pravice. ODLOK NI ZAKON!
Forum je zaprt za komentiranje.