Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija na iPhonu so se mi nenadoma v safe moode sesula sporočila (spingBoard)

na iPhonu so se mi nenadoma v safe moode sesula sporočila (spingBoard)

Pozdravljeni.

Očitno sem prekoračila limit št.sporočil na iphonu 3gs 4.3.3 jailbrejkan, prek app store sem v zadnjem času naložila nič kar bi predstavljajo problem. Skratka nekaj sem že pogooglala, da se to itak zgodi vsakomur enkrat ko je sistem preobremnejen.

sedaj me pa zanima ali je mogoce kako povrnit izgubljene smsje saj mam vmes kontakte delodajalcev katerih si nisem shranila in druge pomembne stvari.

V itunes sem si izlopila samodejno sinhroniziranje tako da mam sinhroniziran fon tja nekje do 1 meseca uporabe, sicer pa bolje to kot nič. tako da me zanima kako pridem jz v iTunes do teh podatkov oz.iz kje se dela backup? v tem sem pa res čist ”mrzla” tako da kakršnakoli pomoč bo zelooo dobrodošla! :=

hvala

anyone? :)))

Backup narediš tako kot navaden jailbreak (uporabiš bundle, ki ga imaš gor shranjen) in ne, če nisi imela sinhronizirano ne boš več videla sms-ov, žal. Sicer pa, si spravila telefon ven iz Safe moda?

Poglej na forum za Apple uporabine – Jabuk.

Jailbrejkan?

Ja lube duse, vse kar je goljufanega se enkrat sesede. Se drzava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close