Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na intenzivnih enotah 84 odstotkov necepljenih

Na intenzivnih enotah 84 odstotkov necepljenih

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 23.09.2021 ob 15:12

logika mravlje, 23.09.2021 ob 15:10

yram, 23.09.2021 ob 15:00

V redu, zdaj naj se objavijo koliko so stari ti necepljeni v intenzivni in katere pridruzene bolezni imajo. Samo tako lahko primerjamo. Dokler tega podatka ni je vse skupaj navadno zavajanje.

Vse skupaj je ze blesavo. Za cepljene napisejo, da so starejsi s hudimi pridruzenimi boleznimi, za necepljene ne napisejo nic in tako izpade kot da so vsi necepljeni na intenzivni mladi brez drugih bolezni. Je res tako.?

Logika pa ni ravno tvoja najboljša točka.

Ce ne mislis odgovorit na vprasanje ajde obvoz. Se enkrat, zanima me koliko so stari in katere pridruzene bolezni imajo.?

Brez logike pa še nesramna. Zmagovalna kombinacija.

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:19

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 15:16

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:08

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 14:50

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 14:39

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 14:28

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 14:20

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 14:17

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 14:13

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 14:11

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 14:09

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 14:08

robi445, 23.09.2021 ob 13:14

Spet debilna lažniva fašistična propaganda.

Ja fak Robi,  tile procenti, ki sigurno držijo, so strašni. Grema v vrsto al direkt po krsto???

Si nepismena ali samo neumna?

Bom tok prijazna, da tebi veleumu prepustim odločitev, da ti bo večji gušt!

To ni stvar odločitve ampak je zatečeno stanje.

Al ti je dougčas, da se name lepiš, al si nasploh tk tečno, da sikaš tam, ko nisi prošeno?

Mačke mijavkajo, žabe kvakajo, karavana gre dalje…..

Uh. Globoka. Sm si zabeležla, za avtorja sm navedla kr veleum!??

S sarkazmom težko zakriješ svojo majhnost.

Meniš, da teb debilizem bolj pomaga? Hmm?

Js nimam potrebe po tvoji pozornosti – v vednost.

Očitno imaš potrebo po pozornosti, drugače ne bi takih pisala.

…? ??KDO BI VEDEL???…

Tukaj ni kaj za vedeti. Vsakemu, ki je prebral temo, je vse jasno

A to je to? Težiš, napadaš, obsojaš, se sliniš, pol pa okol riti v žep nazaj. Aplavz!!!

hohoho849, 23.09.2021 ob 14:21

robi445, 23.09.2021 ob 14:16

Ne vem ali res obstajajo takšni debili, ki verjamejo tem lažnivim medijem ali pa so spet na delu janšistični fašistični troli in širijo fašistično propagando.

Saj že vsi vemo, da je teh S(d)S – ovskih trolov vsepovsod polno kot golazni.

Robi, kaj pa naj verjamemo tebi in podobnim anonimnim trolom? Facebooku? Mislim, da ima zaposleni z infekcijske klinike en pikič boljši vpogled v stanje kot ti. Saj se sploh ne zavedaš, kaj bluziš in kako nimaš pojma o ničemer.

En moder filozof je enkrat rekel, da moraš imeti nek nivo znanja in inteligence, da sploh razumeš, kako nimaš pojma o neki stvari, dokler ji ne posvetiš tam nekje 10 let svojega življenja.

Stroka zavaja in laže že od vsega začetka. Se spomnite 2 meseca nazaj, ko je bilo v bolnišnici kao 2 % cepljenih? Pa se je že takrat dalo na strani NIJZ prebrat, da je ta odstotek bistveno višji. Svinje so kar vse podatke o marca do takrat šteli, da so dobili minimalen odstotek ven.

Da tudi zdaj prirejajo številke, ne dvomim niti malo. Ne obsojam vse stroke, ampak tile, ki se ven mečejo v medijih, so vsi prodane duše in so se že neštetkrat zlagali, pa pardon “priredili podatke”.

Povsod po svetu polne bolnišnice cepljenih, več kot necepljenih. Očitno pri nas kroži neko drugo cepivo.

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 15:23

A to je to? Težiš, napadaš, obsojaš, se sliniš, pol pa okol riti v žep nazaj. Aplavz!!!

Me veseli, da si končno priznala.

Žabica sem povedal, da ravno ona neumna izpade. Saj ne ve kaj želi. Sramoto si dela. Replike pod nivojem.

Ko bo kdo od vas na lastne oči videl stanje na intenzivni in pridobil dokaze bom tudi jaz kaj verjel. Ker pa vemo, da ima denar osrednjo vlogo in se temu vse prilagaja, pa mene tako je bote dobili. Nisem jaz po župi priplaval.

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:26

Me veseli, da si končno priznala.

……. Zeeeeh…..

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:25

Stroka zavaja in laže že od vsega začetka. Se spomnite 2 meseca nazaj, ko je bilo v bolnišnici kao 2 % cepljenih? Pa se je že takrat dalo na strani NIJZ prebrat, da je ta odstotek bistveno višji. Svinje so kar vse podatke o marca do takrat šteli, da so dobili minimalen odstotek ven.

Da tudi zdaj prirejajo številke, ne dvomim niti malo. Ne obsojam vse stroke, ampak tile, ki se ven mečejo v medijih, so vsi prodane duše in so se že neštetkrat zlagali, pa pardon “priredili podatke”.

Povsod po svetu polne bolnišnice cepljenih, več kot necepljenih. Očitno pri nas kroži neko drugo cepivo.

V kolikor imaš kak dokaz o prirejanju rezilatov, kar pogumno na plan.

Drugače pa raje utihni in se skrij nazaj v svojo luknjo.

Kot tista miška, ki je trdila, da je njena mama umrla od cepiva, in se je izkazalo, da v času smrti njene mama sploh še ni bilo nikogar cepljenega na svetu. Bruh.

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 15:29

……. Zeeeeh…..

Vse za pozornost, kajne?

Jaz sem cepljen in ravno to tudi mene skrbi. Vseskozi nam lažejo.

JA Slovenija je unikum. ( na zadnji odstavek)

Se sprasujem pa za statistike ali so tako nakljucno izbrani bupci al pa tako super statistki, ki spretno manipulirajo s podatki

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:30

Vse za pozornost, kajne?

Dobro ti gre ja!

Preboleli, 23.09.2021 ob 15:32

JA Slovenija je unikum. ( na zadnji odstavek)

Se sprasujem pa za statistike ali so tako nakljucno izbrani bupci al pa tako super statistki, ki spretno manipulirajo s podatki

Si mogoče pomislil, da so taki podatki zaradi nizkega odstotka cepljenih?

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 15:32

Dobro ti gre ja!

Ko misliš, da nižje ne gre….

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:34

Ko misliš, da nižje ne gre….

Dokažeš, da z lahkoto greš nižje in nižje in nižje, kajne?

Skratka… Glej, sm vztrajala, ampak tsma tvoja pozornost ne pa nekak nezadovolji. Ti imaš dovolj? Al še rabiš? Kdo bi vedel ha? Gremo k staremu, pametnejši odneha, tale pingpong lh gonima do jutra, sam po pošteno povedano, js mam rajši konkretnejše nasprotnike, brez zamere.

Cenim pa trud.

No pa adijo veleum!?

če res kaj pomaga, 23.09.2021 ob 15:18

Povprečna starost 51, večina brez pridruženih bolezni.

Ce je temu tako, zakaj tega ne napisejo.? Zakaj za cepljene napisejo, medtem ko za necepljene ne napisejo.?

CrazY FroG ?, 23.09.2021 ob 15:38

Dokažeš, da z lahkoto greš nižje in nižje in nižje, kajne?

Skratka… Glej, sm vztrajala, ampak tsma tvoja pozornost ne pa nekak nezadovolji. Ti imaš dovolj? Al še rabiš? Kdo bi vedel ha? Gremo k staremu, pametnejši odneha, tale pingpong lh gonima do jutra, sam po pošteno povedano, js mam rajši konkretnejše nasprotnike, brez zamere.

Cenim pa trud.

No pa adijo veleum!?

Tezko se bos izvlekla s takimi floskulami. Vsak kdaj zgresi in naj ti ne bo nerodno priznati.

yram, 23.09.2021 ob 15:43

Ce je temu tako, zakaj tega ne napisejo.? Zakaj za cepljene napisejo, medtem ko za necepljene ne napisejo.?

Saj sem ti napisal, pa spet nisi zadovoljna. S takimi kot si ti ne prideš do konca, ker ne želijo da se konča.

kdo bi vedel, 23.09.2021 ob 15:44

Tezko se bos izvlekla s takimi floskulami. Vsak kdaj zgresi in naj ti ne bo nerodno priznati.

Bi se loh še ti skidala? Ker sta celo temo posrali (vidno je, da serješ bolj ti) kaj bi sploh rada??? Drugi ne pridemo poleg v debato. Žabica ti je odskakljala, tečnoba umik.

kar na glas, 23.09.2021 ob 15:29

V kolikor imaš kak dokaz o prirejanju rezilatov, kar pogumno na plan.

Drugače pa raje utihni in se skrij nazaj v svojo luknjo.

Kot tista miška, ki je trdila, da je njena mama umrla od cepiva, in se je izkazalo, da v času smrti njene mama sploh še ni bilo nikogar cepljenega na svetu. Bruh.

??? Sem ti ravno povedala dokaz o zavajanju. Dva meseca nazaj 2 % cepljenih v bolnišnicah, v resnici pa že takrat kakšnih 15.

Zavajanje je že, da je članek 70 ODSTOTKOV LJUDI V BOLNIŠICAH JE NECEPLJENIH.

Zakaj pa ne piše 30 ODSTOTKOV LJUDI V BOLNIŠNICAH POLNO CEPLJENIH? To je že vsak tretji! Začelo se je z vsakim petim, nadaljevalo z vsakim četrtim, zdaj je že vsak tretji.  Na koncu bo št. cepljenih preseglo število necepljenih, ker cepivo vsak mesec pri tisočih in tisočih popusti!!! Tako kot v vseh drugih državah. Samo tega naš “stroka” ne pove, ko posiljuje folk, naj se cepi.

Spretno manipulirajo. Vse za denar. Sam sem bil zaposlen kot program dolgo let. Vem kako ti gre. Kako se ustvari dobiček.

oihtgfsšć, 23.09.2021 ob 15:47

??? Sem ti ravno povedala dokaz o zavajanju. Dva meseca nazaj 2 % cepljenih v bolnišnicah, v resnici pa že takrat kakšnih 15.

Zavajanje je že, da je članek 70 ODSTOTKOV LJUDI V BOLNIŠICAH JE NECEPLJENIH.

Zakaj pa ne piše 30 ODSTOTKOV LJUDI V BOLNIŠNICAH POLNO CEPLJENIH? To je že vsak tretji! Začelo se je z vsakim petim, nadaljevalo z vsakim četrtim, zdaj je že vsak tretji.  Na koncu bo št. cepljenih preseglo število necepljenih, ker cepivo vsak mesec pri tisočih in tisočih popusti!!! Tako kot v vseh drugih državah. Samo tega naš “stroka” ne pove, ko posiljuje folk, naj se cepi.

Načrtno prirejajo. Moraš biti res neumen, da to ne skužiš.

če res kaj pomaga, 23.09.2021 ob 15:46

Saj sem ti napisal, pa spet nisi zadovoljna. S takimi kot si ti ne prideš do konca, ker ne želijo da se konča.

Koliko med njimi, necepljenimi je cepljenih z enim odmerkom ( le ti tudi obravnavajo kot necepljene)

Saj samo debilom ni jasno, da prirejajo in lažejo. In debilom nikoli ne bo jasno. In ker imaš tudi tu gor debile, ki načrtno zavajajo in lažejo, ker so fašistični troli.

Se enkrat, zakaj v medijih ni mozno prebrati npr. Necepljeni so stari povprecno 51 in so vsi brez pridruzenih bolezni.? Logicno bi bilo, ce se za cepljene napise, da so vsi stari in fejst bolni in da zato cepivo ni pri njih prijelo, da se napise tudi za necepljene, da so poznih srednjih let in pred okuzbo zdravi kot ribe. Se enkrat zakaj tega ne napisejo.?

Pa se eno vprasanje, od kje imas ti podatke, ki jih mediji ocitno nimajo.? Zakaj teh podatkov ne posredujes medijem, da bi lahko to objavili. Ljudje zelimo vedeti tako za cepljene kot necepljene.

yram, 23.09.2021 ob 15:55

Se enkrat, zakaj v medijih ni mozno prebrati npr. Necepljeni so stari povprecno 51 in so vsi brez pridruzenih bolezni.? Logicno bi bilo, ce se za cepljene napise, da so vsi stari in fejst bolni in da zato cepivo ni pri njih prijelo, da se napise tudi za necepljene, da so poznih srednjih let in pred okuzbo zdravi kot ribe. Se enkrat zakaj tega ne napisejo.?

Pa se eno vprasanje, od kje imas ti podatke, ki jih mediji ocitno nimajo.? Zakaj teh podatkov ne posredujes medijem, da bi lahko to objavili. Ljudje zelimo vedeti tako za cepljene kot necepljene.

Za ce res kaj pomaga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close