Najdi forum

NA HRVAŠKO

Kar se tiče poletnega dopusta, sem skoraj prepričana, da v bližini Slovenije ni lepših krajev kot so Istra, Kvarner, dalmatinski otoki in nasploh Dalmacija.
Ni lepšega doživetja kot gledati na Baški zahajajoče sonce, ki se izgublja v lesketajoči srebrnini morja. Ali pa se na otoku Lošinju sprehajati s polno luno, ki se lesketa v morju.
Toda letos ne vem kaj bo, vsi ti spori z našimi sosedi, naredijo svoje in misllim, da smo Slovenci vse manj zaželeni na Hrvaškem.

Kakšni spori? O čem ti to?

Tud mene zanima o kakšnih sporih ti to?
Jaz na HR nikol nism imel problemov, tud moji frendi, frendice ne, pa že leta hodmo na HR.

Zmago Jelinčič Plemeniti bi ti znal povedati marsikaj o slovensko-hrvaških sporih.

Zmago Jelinčič Plemeniti bi ti znal povedati marsikaj o slovensko-hrvaških sporih.[/quote]

Zmago Jelinčič je igral vlogo vodje nacionalistične stranke, s katero je kupčkal v parlamentu. Odkar je v penziji, je kot mucek in lepo sedi na svojih milijonih.

Zmago Jelinčič Plemeniti bi ti znal povedati marsikaj o slovensko-hrvaških sporih.[/quote]

Zmago Jelinčič je igral vlogo vodje nacionalistične stranke, s katero je kupčkal v parlamentu. Odkar je v penziji, je kot mucek in lepo sedi na svojih milijonih.[/quote]

O slovensko-hrvaških sporih bi ti znal Joško Joras prav tako marsikaj povedati.
Kar se tiče Hrvatov in Hrvaške ima Zmago Jelinčič Plemeniti popolnoma prav.

morje imajo še marsikje drugje, luna je pa ista povsod. Pomoli kdaj nos naprej od dalmacije, boš presenečena.

Zmago Jelinčič je igral vlogo vodje nacionalistične stranke, s katero je kupčkal v parlamentu. Odkar je v penziji, je kot mucek in lepo sedi na svojih milijonih.[/quote]

Kar se tiče Hrvatov in Hrvaške ima Zmago Jelinčič Plemeniti popolnoma prav.[/quote]

Tale Zmago?

Na spletu smo opazili video, v katerem razvpiti nacionalist Zmago Jelinčič, ki ima marsikaj povedati čez naše južne sosede, dela reklamo za zobozdravstveni center iz Opatije, kamor pripelje prijatelja.

Pove mu, da je storitev “totalna špica”, da je “nobel” in še sonce je, v Ljubljani pa je bila megla.

Kar se tiče Hrvatov in Hrvaške ima Zmago Jelinčič Plemeniti popolnoma prav.[/quote]

Tale Zmago?

Na spletu smo opazili video, v katerem razvpiti nacionalist Zmago Jelinčič, ki ima marsikaj povedati čez naše južne sosede, dela reklamo za zobozdravstveni center iz Opatije, kamor pripelje prijatelja.

Pove mu, da je storitev “totalna špica”, da je “nobel” in še sonce je, v Ljubljani pa je bila megla.[/quote]
Kar se tiče Hrvatov in Hrvaške imata Zmago Jelinčič Plemeniti in Vojislav Šešelj popolnoma prav.

Tale Zmago?

Pove mu, da je storitev “totalna špica”, da je “nobel” in še sonce je, v Ljubljani pa je bila megla.[/quote]
Kar se tiče Hrvatov in Hrvaške imata Zmago Jelinčič Plemeniti in Vojislav Šešelj popolnoma prav.

Prav problemov ne, ti da pa marsikdo čutiti, da nisi ravno dobrodošel. No, osebno se na to požvižgam, se pa trudim, da jim pustim čim manj €.

Najlepše zahode vidiš na Santoriniju.

ostanite pri “radi bi šli” … pa čez leto ali dve raje v kakšno spodobno državo

Ne samo tam, kamor redno hodimo, tudi drugje na obali nam nikoli niso pokazali, da naj ne bi bili dobrodosli… se poletje 1991 je bilo OK in tudi vsa poletja, ko so se dajali nasi in njihovi ribici….

mah – ti si itak tako štrapacna, da, če te ne polivajo s smolo/katranom in valjajo po perju se ti zdi, da te kraljevsko obravnavajo.
Hrčki so gamad od gostiteljev. Pika.

mah – ti si itak tako štrapacna, da, če te ne polivajo s smolo/katranom in valjajo po perju se ti zdi, da te kraljevsko obravnavajo.
Hrčki so gamad od gostiteljev. Pika.[/quote]

Verjamem, da je vecina ljudi dobrih, da zaradi kake osebne tezave pac ne morejo biti vedno na siroko nasmejani, so pa vseeno prijazni in vljudni in ocitno se ljudem, ki hodimo po svetu s takim misljenjem, tak odnos obrestuje in nas dejansko obravnavajo prijazno in z nasmeskom ali pa vsaj vljudno 🙂

Hrčki so gamad od gostiteljev. Pika.[/quote]

Verjamem, da je vecina ljudi dobrih, da zaradi kake osebne tezave pac ne morejo biti vedno na siroko nasmejani, so pa vseeno prijazni in vljudni in ocitno se ljudem, ki hodimo po svetu s takim misljenjem, tak odnos obrestuje in nas dejansko obravnavajo prijazno in z nasmeskom ali pa vsaj vljudno :)[/quote]
tole tvoje je bolj verovanje kot verjetje ☺
btw: koliko dni v zadnjih 100 letih je bilo brez vojne? Koliko zasluži na mesec sladoledar (na letni ravni) , ki ves dan laja v mimoidoči folk in premetava sladoled … ☺
btw: pa ne, da se ponudniki turizma razdajajo, kot ti na MON.u?? (OK imaš cca 75% dobrih, pravilnih zadetkov za splošna vprašanja – za specifična pa delaš mimosunke in zavajanja)
Ljudje delamo za denar !! Pika. e si ti zadovoljna s tem, da ti na krožnik namečejo kot klavni živini v hlevu – je to tvoj OK — jaz svoje € cenim po tem koliko sebe vložim v njih. Za referenco si oglej SAP.com ☺

Ne glede na to ali provociraš ali ne, za tvojo splošno razgledanost te moram razočarati, da v Baški ne boš mogla videti sončnega zahoda v smislu, da sonce zahja v morje, temveč za hribe na strani plaže. Tako da ti res priporočam obisk Baške, preden nas razsvetliš še s kakšno neumnostjo.

Ne da se mi in niti ne vidim smisla se prerekati z nekom, ki bo brez realnih argumentov trdil drugace …. jaz se pac s svojim nacinom pocutim cisto zadovoljna.

V Lignano v Tržaškem zalivu so čudovite plaže. Vse urejeno, hitro dostopno, tako, da se res lahko kopaš v čistem morju in uživaš v naravnem okolju in čistoči.

To pa ne bo drzalo. Ze drugi teden smo na Hrvaskem in o tem kar ti pises ni ne duha ne sluha.
Kjerkoli smo hodili smo se pocutili dobrodosle,celo nasprotno,na plazi sva spoznala cudoviti par in si izmenjali telefonske. Mi se tukaj pocutimo dobrodosle.

Kaj nakladaš, baba zmešana. Trenutno ni nobenih večjih sporov. Še, ko so bili hudi spori, so Slovenčki leteli na Hrvaško med dopustom. Ker hrvaško morje je vse, kar nekateri revčki poznajo. Je pa lepo, da Slovenčki res veliko prispevajo v hrvaški proračun.

Mene tudi zanima o kakšnih sporih govoriš. To z mejo na morju traja že leta in še bo. Zaradi tega se ti ni treba bati it na Hrvaško;).

Še kaj, avtorica?

Najlepše zahode vidiš na Santoriniju.[/quote]
No ja, tile sončni zahodi na Santoriniju so tud ena fama. Sem že marsikje, tudi na hrvaški obali, videla lepše, pa ne v trumi ljudi, ki so ploskali (!), ampak na kakšnem mirnem romantičnem placu. Sonce večinoma povsod enako čofne v morje. Tudi na naši terasi v 12. nadstropju so krasni sončni zahodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close