Na hrvaškem pretepajo slovenske turiste
samski cinik, 25.08.2025 ob 21:43
Čist tako za prijatelja vprašam. Kolikokrat pa v Grčiji dobite jedilni list v slovenščini?
Grčija ne meji na Slovenijo, v Grčiji ni dobra 1/3 Slovencev vsako leto poleti. Še kaj? V Istri sem enkrat dobila celo jedilni list v ruščini ( pred leti), v nemščini, italijanščini je itak, tudi v poljščini so ga videli (jaz ne). V slovenščini do sedaj še nikoli, nikjer na Hrvaškem.
čisto neumestno, 26.08.2025 ob 09:09
Grčija ne meji na Slovenijo, v Grčiji ni dobra 1/3 Slovencev vsako leto poleti. Še kaj? V Istri sem enkrat dobila celo jedilni list v ruščini ( pred leti), v nemščini, italijanščini je itak, tudi v poljščini so ga videli (jaz ne). V slovenščini do sedaj še nikoli, nikjer na Hrvaškem.
Tudi jaz nisem še nikoli videla jedilnika v slovenščini. Na Hrvaškem, mislim.
Nisem, 25.08.2025 ob 19:03
Nehajte provocirati in bo mir
Točno tako, dokler bomo pa peli tke pesmi, pa miru ne bo !
Ne me narobe zastopit , je vredu za poslušat, ampak skrajno problematična , predvsem na koncu…bodo na obik prišli še hrvati ????????????
…https://www.youtube.com/watch?v=kYtvTvcpDJE&list=RDkYtvTvcpDJE&start_radio=1
še nikoli, 26.08.2025 ob 09:48
Tudi jaz nisem še nikoli videla jedilnika v slovenščini. Na Hrvaškem, mislim.
Soseda Italijanka iz centralne istre, je zgrožena ko jo postrežejov angleškem jeziku, se pa strinjam da bi morda kdo moral razmisliti tudi o jedilnih listih v našem jeziku, sicer je pa tako da kdor hoče razume ene in drugi prve.
No, po klubih ne hodim. Običajno življenje dol ni nič stresno. Večkrat se jim vidi, da nas Slovencev ne marajo preveč. Nočejo, ali ne morejo skriti. Se mi pa v 25 letih ni zgodilo nič groznega. Razen par opazk, na katere se namerno ne odzivam. Dol hodim, ker mi je blizu, cenovno za enkrat še vedno najbolj ugodno.
Ljudje so postali nemogoči. Jaz dam zlato medalajo natakarjem, turističnim delavcem, prodajalcem, ki se morajo danes za.jebavat s folkom. Meni se ne bi dalo. na srečo se mi tudi ni treba, meni če kaj ne paše, grem stran. ne zapadam v konflikte. Vidite, vsi pa nimajo tega luksuza, eni so bedake prisiljeni prenašat, ker imajo tako službo. In eni imajo pač tanke živce.
Forum je zaprt za komentiranje.