Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Na FB smo vsi prijatelji, na ulici se pa še pozdravimo ne

Na FB smo vsi prijatelji, na ulici se pa še pozdravimo ne

Sem videla, da obstaja ta skupina …

Kruto, a resnično.

ja, ma sej to je v bistvu kar realno…če malo boljše pomisliš…poglej, koliko je na fb takih, ki imajo po 2000, 3000 prijateljev…dvomim, da so res prijatelji v življenju, meni bolj deluje kot bazen za loviti kandidate za flirtanje, zmenke ali pa, da nekdo igra “zvezdo” v svojem malem fb svetu

aja…pa kaj je zdej to spet ena fora, da pišejo na zid neko hrano ali pijačo: wiskey, champagne, beer, redbul…ma kaj sem jaz neki outsider, nič ne razumem teh fb štosov…mah, že razmišljam, da bi se tudi jaz odjavila enkrat za vselej

Pijačo napišeš kao tisto,ki jo piješ..vsaka ima svoj pomen,npr.beer-samska,tequila-zasedena..pač kak je tvoj stan..

aha…hvala…razumem zdaj…hvala…ma jaz ne bom se šla tega, ker nimam niti nobenih os. podatkov objavljenih, ker temu fb niti ne zaupam preveč…tko da stan, faks, zaposlitev, roj. datum in ostalo nič ne pišem, itak pa imam samo prijatelje, ki jih poznam v reali najmanj 10 let, tej vse vedo o meni, niti znancev nimam gor…

hvala še enkrat za pojasnilo

Sem skenslala FB, ker se mi ne da brat, kdaj gre kakšen bivši sošolec iz oš na wc, pa kera muska, pa keri tipi, pa ker pjača, pa kere igrce ala Farmville…
Če hočem brat traparije*, berem mon.

*V negativnem ali pozitivnem smislu;)

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Bravo! Sem opazila enako…mon je tako življenjski, se vedno nekaj dogaja, je akcija…fb tudi meni že preseda, kot da so profili namenjeni “trženju” samega sebe in ne povezovanju. Mon bolj povezuje, pa čeprav so nekateri komentarji malce grobi tle gor…ma včasih tudi taki odprejo oči…na koncu vse pride prav.

Ampak res, sam še to se piše kdaj je šel kdo srat, kolk ji trebuh zraste v posameznem tednu nosečnosti, kolk je kdo nesrečen, pa sami lupčki mwa mwa mwa…WTF? Pa en kup folka, k ga nisi vidu že 15 let, pa kao neki frendi, pa kr neki. Zato sem se odjavila!

Meni se pa FB ne zdi tako “grozen”;

sicer sem prijavljena šele od jeseni, ampak mi je bilo fajn najti bivše sošolke, sodelavke, znanke.
Medtem sem se priključila dvem skupinam in sem tam tudi v živo spoznala zanimive, nove ljudi.

Vmes pa si pošljemo kakšno sporočilo, pa slikce v albumih pogledamo. Pa obletnico nam je uspelo organizirat.

Te vsebine, o kateri pišete ve, nisem zasledila, mogoče si je ne izmenjavamo zato, ker smo že mal starejše kokoške.

Bravo! Sem opazila enako…mon je tako življenjski, se vedno nekaj dogaja, je akcija…fb tudi meni že preseda, kot da so profili namenjeni “trženju” samega sebe in ne povezovanju. Mon bolj povezuje, pa čeprav so nekateri komentarji malce grobi tle gor…ma včasih tudi taki odprejo oči…na koncu vse pride prav.[/quote]

Se strinjam z obema. FB je ena sama samopromocija… Ponavadi samo banalne stvari, skoraj nikoli nič pametnega, nobenega “dosežka”. Recimo, da objaviš, da se ti je rodil otrok… To je super, lepo! Samo pisat pa potem vsakič, ko se je pokakal? Sprašujem se, zakaj je tako in ne razumem… Večinoma so vse kolegice gor. Z veseljem objavijo recimo 100+ slik s potovanja. Saj je lepo, ampak zakaj hočejo, da jih vidi 400 prijateljev? Mogoče da kdo kakšno utemeljeno razlago 🙂

Jaz FB nimam, ker službeno in za faks presedim ogromno za rač., s FB bi pa še več. Nasprotno včasih pogledam na MON. Razlika je zame v tem, da tukaj včasih kaj pametnega zveš, prideš do uporabnih informacij. FB je pa bolj neko bluzenje in virtuala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close