Na FB-ju je objavila slike iz lanskega dopusta
O znanki, 03.08.2024 ob 18:57
Anonimno 4711, 03.08.2024 ob 18:52
Čist prav je nardila! Za take, ki se naslajate nad drugimi življenji in prav tekmujete med seboj, kdo ima boljše življenje!
Pa kdo tekmuje? Jaz delim samo opažanja, z njo pa ne tekmujem, ker bi itak “zmagala”, saj sem jaz bila na morju, ne da bi lagala o tem.
Nisi pomislila na to, da morda ona tekmuje oz. noče biti “poražena”, ker pač ni mogla na morje, in želi biti na isti valovni dolžini kot večina?
In?
Nimaš v življenju bolj pametnega dela kot ukvarjati se z življenji drugih ljudi?
Kaj bo zdaj bolje, ko si šokirana ugotovila to očitno samo tebi pomembno novico? Aja, že vem, ti se boš bolje počutila.
Plehka ženska si. Mozek je bil pri tebi v drugem planu. Sam ni se zgodilo očitno.
Če imaš take prijatelje, kot si ti, ne potrebuješ sovražnikov.
Nikoli ne objavim fotk, takrat ko sem nekje, vedno kasneje … Včasih tudi mesece kasneje …
Na morje hodimo v isti kraj že 9 let, torej se tudi izleti ponavljajo …
Frizuro več ali manj enako že več kot 9 let …
In ravno te dni smo gledali predlanske slike pa sem imela enako kombinacijo tunike in hlač oblečeno ta dan … Vsako leto si kupim le kak nov kos in večino nosim več let, če ni uspešno, zmuckano, raztrgano …
Bi se lahko zgodilo torej enako tudi meni …
In meni je point objav čisto drugje… Ko me nekaj nagovarja, objavim… Tudi če staro …
Ravno pred kratkim sem opazila eno, ki je objavila fotke izpred 3 mesecev. Ne bi niti vedela, če na fotkah ne bi bil datum. A so ljudje res tako obupani, da morajo stare fotke objavljati? Včasih se potem pri taki osebi vprašam kaj vse še laže. Ko bi vsaj napisala “spomini” ali kaj takega. Nekateri pač nismo slepi in take malenkosti kot je datum na fotki nehote opazimo. Izpade seveda kot, da se to dogaja zdaj. In se tudi vidi kdo samo brezglavo lajka, kdo pa dejansko pogleda/prebere.
Mojca818, 25.08.2025 ob 14:40
In?
Nimaš v življenju bolj pametnega dela kot ukvarjati se z življenji drugih ljudi?
Kaj bo zdaj bolje, ko si šokirana ugotovila to očitno samo tebi pomembno novico? Aja, že vem, ti se boš bolje počutila.
Plehka ženska si. Mozek je bil pri tebi v drugem planu. Sam ni se zgodilo očitno.
Če imaš take prijatelje, kot si ti, ne potrebuješ sovražnikov.
Zakaj bi se avtorica bolje počutila?
Jaz poznam eno, ki ji trenutno ne gre ravno najbolje. Pred tem se je pa ravno važila kako je njej fajn, se celo norca delala iz drugih, lagala tako ali tako v obraz ljudem. Jaz temu rečem karma. Enkrat se vse obrne. In potem vidiš kako v resnici iz domačega kavča objavlja stare slike zato, da bi drugim “sline cedila” čeprav veš, da je trenutno samo on/a tista, ki sline cedi po preteklem življenju.
Torej ravno obratno je, tisti, ki morajo objavljati stare slike so tisti, ki se tako počutijo bolje. In kot že zgoraj omenjeno – nekaj drugega bi bilo, če bi zraven napisal, da gre za spomine.
Jaz sem enkrat samo objavila fotke, ki mi jih je poslal kolega, ker smo skupaj nekje bili ampak meni je crknil fon zarad prazne baterije. Koliko hejta sem dobila, ker to “niso bile moje slike”. S tem da sem objavila samo slike na katerih sem bila jaz in okolico.
Pa saj ne gre samo za slike. Ljudje marsikdaj, marsikaj počnejo, ko pa to naredi nekdo drug je pa to narobe.
Pri meni gre za isto osebo. Ko ona nekaj naredi je to oh in sploh prav . Če nekdo naredi nekaj podobnega pa ne bi smel. Pa tudi, če nekdo to naredi prvi bo to narobe. Ampak kasneje bo ona naredila podobno.
Forum je zaprt za komentiranje.