Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na FB-ju je objavila slike iz lanskega dopusta

Na FB-ju je objavila slike iz lanskega dopusta

11. Božja zapoved: BRIGAJ SE ZASE

Odgovor na objavo uporabnika
O znanki, 03.08.2024 ob 18:57

Anonimno 4711, 03.08.2024 ob 18:52

Čist prav je nardila! Za take, ki se naslajate nad drugimi življenji in prav tekmujete med seboj, kdo ima boljše življenje!

Pa kdo tekmuje? Jaz delim samo opažanja, z njo pa ne tekmujem, ker bi itak “zmagala”, saj sem jaz bila na morju, ne da bi lagala o tem.

Nisi pomislila na to, da morda ona tekmuje oz. noče biti “poražena”, ker pač ni mogla na morje, in želi biti na isti valovni dolžini kot večina?

nič ne veš, če boš drugo leto lahko šla na morje, glede na to kakšna krava si, kako drugim želiš slabo. KARMA te bo usekala, drugo leto in ne boš pa na dopust, kaj boš pa potem objavila na FB

Ljudje, ki se ukvarjajo z drugimi imajo zelo plehko in nezanimivo življenje.  Popestrijo si ga z opazovanjem in kritiziranjem drugih.

In ti ji privoščiš da si ne more privoščit?

Sram te naj bo. Kaj te briga.

Fb sam ponuja spomine lanskih dogodkov in spodaj piše da se lahko spomini obnovijo in ponovno objavijo

Tega nikoli ne bomo vedeli ali je znanka objavila letošnje ali lanske fotke.

Ampak vsi pa zdaj točno vemo zate, avtorica, da si krepko usekana.

Pa kaj te tebe briga kje je kdo ma dopustu in če sploh je in kaj objavlja? Boli te kita… Začni se ukvarjat s sabo in ne vleči svojega nosa kje ti ni mesto. Bo šlo?

Koliko ste eni hudobni ma res hudobni. Jaz objavljam fotografije iz 10 5 let nazaj in kaj potem?????? Objavljam zato, ker so fotografije lepe. Ma ne prenašam opravljive ljudi res ne ??????

Ma, dej baba trapasta, brigaj se zase…Si pa res blesava, da gledaš kaj je imela obuto takrat ..po moje imaš ti neskončne probleme, zato pa druge gledaš….Adijo pamet !!!!

Baba zmešana…ti nisi nič zmagala…Dej bejš še na Triglav ob enajstih ponoč, da se ti bo sonce ob petih dvignilo…ubrisanke ubrisane…

predlagam ti, da se začneš brigat zase.. za svojo težo, koliko imaš na varčevalnem računu, koliko vode spiješ dnevno in svoje trde pete na stopalih.. ostale pa pusti živet kot želijo!

In to tebe briga zakaj? A mogoče to kaže na tvojo nezrelost?!

Kako sem vesela, da nimam fb in podobnega, mi odpade kup problemov. Včasih iz dopusta pošljem kakšno fotko. Z bližnjimi po dopustu pogledamo nekaj fotografij. Sem pa na redkih slikah, ker ne delam selfijev.  Uživam v trenutku.
Sicer pa marsikdo šele po dopustu objavi par fotografij na socialnih omrežjih, saj ni potrebe, da vlomilci vedo, da te ni doma.

O znanki, 03.08.2024 ob 18:36

Kako je lahko ženska, stara že čez 50 let, tako nezrela, da objavi lanske fotke iz morja??

Letos namreč ni šla. Zakaj točno, ne vem. Predvidevam, da je na tesnem z denarjem. Vem pa, da so fotke na FB-ju iz lanskega leta. Ona pa je želela prikazati, kot da je te dni preživljala na morju.

Kako vem, da so lanske fotke, se verjetno sprašujete? Sama sem bila lani istočasno na tej lokaciji, kjer smo se srečali. Smo se še skupaj fotkali, čeprav smo le znanci. In glej ga zlomka. Ima isto čupo, ista oblačila, isto obutev kot lani. Kakšno naključje… Aja, pa še bolj trden dokaz, da je bila kar lepo v Sloveniji. Na lastne oči sem jo videla v trgovini ta čas, ko naj bi se ona sončila na plaži …

Kaj točno je bil njen namen, ne vem. Se mi pa zdi to totalno nezrelo početje za gospo, staro več kot pol stoletja …

Kaj  je narobe? Nekateri stalno objavljajo fotke z dopusta, izleta, celo od kosila. Če ji to paše , pa naj.  Koga briga. Pogledal bo le tisti, ki ga zanima.

BOLANI SLOVENCI.

LANSKE COTE, LANSKI DOPUST PA KAJ JE Z VAMI? VSEKAKOR, DA IMAM ISTE COTE OD LANI?

kaj vam je, jaz dajem slike na Fb EN TEDEN PO DOPUSTU, DA MI KDO NE VDRE V HIŠO, KO ME NI…FOLK BUTASTI

PIZDA SI DOMA ČOHAŠ RIT, DA SOSEDO SREMLJAŠ DO PODROBNOSTI, BOHVE KAKE NAMERE IMAŠ

Ej, a ni čist nezrelo, da pisariš o tem, kako je neka oseba objavila napačne fotografije….

Meni se zdi bolj nezrelo od tebe da te scemi tam kjer te ne srbi…

Ne vem kaj naj napišem????KAJ TE BRIGA FIRBEC ???

Ne bos verjela. Jaz imam že par let isto cupo, pa tud oblek in obutve si ne kupim za vsak dopust posebej.

Pa tudi, jaz si na dopust nesem to, v čemer se dobro in udobno počutim. Koneckoncev pa tako, kot ti je že nekdo napisal: ” praskaj se po svoji riti_

Očitno si tudi ti doma, ker imaš čas spremljati kaj se dogaja z znanko.

Swahta… 20 let enega in istega, spominov in ponosa je potem neprimerno objavit? https://www.facebook.com/share/p/17421tr7Np/

Mene to ne moti. Motijo me nosecniski trebuhi, baby showerji, prvi obiski, prvi koraki, prve besede, prvi razred, drugi razred, prvič na morju, prvo objahilo, valeta, matura in tako dalje.

In?

Pač objavila spomin.

Jaz sem tud po obisku Miamija objavila čez pol leta. Ne objavljamo kje trenutno sem…vlomilci že vedo zakaj

JA IN??

Podoživlja lanski  dopust..kako fajn je morje…

In zakaj je to objavila se pa tebe niti pikico ne tiče???

In takšni ljudje kot si ti so grooozni..obremenjujejo se s takoooo nepomembnimi stvarmi.

IN kaj to tebe briga? Kaj tocno je tebe tu prizadelo ali kakorkoli vplivalo na tvoje zivljenje???! Kaj se mas ti za usajat v zivljenje drugih?

Babo je treba sežgat na grmadi zaradi starih slik!☺☺☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close