Na FB-ju je objavila slike iz lanskega dopusta
O znanki, 03.08.2024 ob 18:57
Anonimno 4711, 03.08.2024 ob 18:52
Čist prav je nardila! Za take, ki se naslajate nad drugimi življenji in prav tekmujete med seboj, kdo ima boljše življenje!
Pa kdo tekmuje? Jaz delim samo opažanja, z njo pa ne tekmujem, ker bi itak “zmagala”, saj sem jaz bila na morju, ne da bi lagala o tem.
Nisi pomislila na to, da morda ona tekmuje oz. noče biti “poražena”, ker pač ni mogla na morje, in želi biti na isti valovni dolžini kot večina?
nič ne veš, če boš drugo leto lahko šla na morje, glede na to kakšna krava si, kako drugim želiš slabo. KARMA te bo usekala, drugo leto in ne boš pa na dopust, kaj boš pa potem objavila na FB
Kako sem vesela, da nimam fb in podobnega, mi odpade kup problemov. Včasih iz dopusta pošljem kakšno fotko. Z bližnjimi po dopustu pogledamo nekaj fotografij. Sem pa na redkih slikah, ker ne delam selfijev. Uživam v trenutku.
Sicer pa marsikdo šele po dopustu objavi par fotografij na socialnih omrežjih, saj ni potrebe, da vlomilci vedo, da te ni doma.
O znanki, 03.08.2024 ob 18:36
Kako je lahko ženska, stara že čez 50 let, tako nezrela, da objavi lanske fotke iz morja??
Letos namreč ni šla. Zakaj točno, ne vem. Predvidevam, da je na tesnem z denarjem. Vem pa, da so fotke na FB-ju iz lanskega leta. Ona pa je želela prikazati, kot da je te dni preživljala na morju.
Kako vem, da so lanske fotke, se verjetno sprašujete? Sama sem bila lani istočasno na tej lokaciji, kjer smo se srečali. Smo se še skupaj fotkali, čeprav smo le znanci. In glej ga zlomka. Ima isto čupo, ista oblačila, isto obutev kot lani. Kakšno naključje… Aja, pa še bolj trden dokaz, da je bila kar lepo v Sloveniji. Na lastne oči sem jo videla v trgovini ta čas, ko naj bi se ona sončila na plaži …
Kaj točno je bil njen namen, ne vem. Se mi pa zdi to totalno nezrelo početje za gospo, staro več kot pol stoletja …
Kaj je narobe? Nekateri stalno objavljajo fotke z dopusta, izleta, celo od kosila. Če ji to paše , pa naj. Koga briga. Pogledal bo le tisti, ki ga zanima.
Ne bos verjela. Jaz imam že par let isto cupo, pa tud oblek in obutve si ne kupim za vsak dopust posebej.
Pa tudi, jaz si na dopust nesem to, v čemer se dobro in udobno počutim. Koneckoncev pa tako, kot ti je že nekdo napisal: ” praskaj se po svoji riti_
Očitno si tudi ti doma, ker imaš čas spremljati kaj se dogaja z znanko.
Swahta… 20 let enega in istega, spominov in ponosa je potem neprimerno objavit? https://www.facebook.com/share/p/17421tr7Np/
Forum je zaprt za komentiranje.