Na FB-ju je objavila slike iz lanskega dopusta
Kako je lahko ženska, stara že čez 50 let, tako nezrela, da objavi lanske fotke iz morja??
Letos namreč ni šla. Zakaj točno, ne vem. Predvidevam, da je na tesnem z denarjem. Vem pa, da so fotke na FB-ju iz lanskega leta. Ona pa je želela prikazati, kot da je te dni preživljala na morju.
Kako vem, da so lanske fotke, se verjetno sprašujete? Sama sem bila lani istočasno na tej lokaciji, kjer smo se srečali. Smo se še skupaj fotkali, čeprav smo le znanci. In glej ga zlomka. Ima isto čupo, ista oblačila, isto obutev kot lani. Kakšno naključje… Aja, pa še bolj trden dokaz, da je bila kar lepo v Sloveniji. Na lastne oči sem jo videla v trgovini ta čas, ko naj bi se ona sončila na plaži …
Kaj točno je bil njen namen, ne vem. Se mi pa zdi to totalno nezrelo početje za gospo, staro več kot pol stoletja …
rok-1, 03.08.2024 ob 18:40
A ni poanta FBja da objaviš kar ti je všeč, kakor se počutiš, kar razmišljaš? Najbrž ni nujno objavljati le aktualnih fotografij zadnjega dne ali dveh?
Meni bi taka objava povedala, da ji je bilo tisto všeč… in to je to.
Verjamem, da ji je to bilo všeč, ker letos ni šla.
Ne rabi pa lagati, da letos uživa na tej destinaciji.
Anonimno 4711, 03.08.2024 ob 18:52
Čist prav je nardila! Za take, ki se naslajate nad drugimi življenji in prav tekmujete med seboj, kdo ima boljše življenje!
Pa kdo tekmuje? Jaz delim samo opažanja, z njo pa ne tekmujem, ker bi itak “zmagala”, saj sem jaz bila na morju, ne da bi lagala o tem.
Nisi pomislila na to, da morda ona tekmuje oz. noče biti “poražena”, ker pač ni mogla na morje, in želi biti na isti valovni dolžini kot večina?
Očitno tekmuje tudi ona, se ti ne zdi? Večina je itak tako obsedena s popolnostjo svojega foto-virtualnega življenja, da jim je le-to realnejše od realnosti. Če no objavljene! fotke, se ni zgodilo. Nekateri tudi potujejo za svojo FB srečo, in ne zato, ker bi jul primarni cilj doživetje, ampak je primarni cilj objava. Všečki. Zavidanje. Ego. Splezaš v soboto zjutraj na hrib, pa nihče ne ve. Če pa imaš ob 8.00 na fb fotko svoje riti v pajkicah in zadaj sončni vzhod – to pa je nekaj, saj so to videli sodelavci, sorodniki, prijatelji, sosedje…
Zakaj zalezujes neko znanko na fb?
1. Jaz nosim ista oblacila ze vrsto let, sploh na morju, imam par stvari samo za morske dopuste, frizuro imam pa tudi par razlicic, na morju najpogosteje cop.
2. Veliko mojih znancev objavlja slike dopusta tudi po dopustu, imam tudi take, ki ogromno potujejo in vsake toliko objavijo kaj s potovanja, ceprav so v tistem trenutku doma ali celo kje drugje.
Tvoji dokazi padejo v vodo, se vedno pa ne vemo, zakaj se ukvarjas s tem, kaj tvoja znabka pocne?
V resnici se ne morem odločit katera od vaju je bolj uboga. Oz. patetična. Ali ti, ki zasleduješ ljudi, celo veš kakšna oblačila in ostalo je lani imela na sebi k si jo srečala (wtf get a f*** life), razmišljaš o njih…..al ona, ki čuti potrebo da se pretvarja da živi drugače kot živi. Obe nista čist ok na podstrešju.
p.s.
Obstaja tudi možnost da je gospa bila na morju, recimo prejšnji teden, si jo srečala ravno ko je prišla domov in je potem kasneje objavila slike. Da ima na sebi ista oblačila kot lani (poudarjam, da to veš je resno bolano) ni nič čudnega. Normalni ljudje večkrat ista oblačila oblečemo in gremo večkrat na dopust v isti kraj. V tem primeru se dotični ki ne ve da o njej govorimo opravičujem. Pa hudo mi je za njo ker med motenimi ljudmi živi.
O znanki, 03.08.2024 ob 18:36
Kako je lahko ženska, stara že čez 50 let, tako nezrela, da objavi lanske fotke iz morja??
Letos namreč ni šla. Zakaj točno, ne vem. Predvidevam, da je na tesnem z denarjem. Vem pa, da so fotke na FB-ju iz lanskega leta. Ona pa je želela prikazati, kot da je te dni preživljala na morju.
Kako vem, da so lanske fotke, se verjetno sprašujete? Sama sem bila lani istočasno na tej lokaciji, kjer smo se srečali. Smo se še skupaj fotkali, čeprav smo le znanci. In glej ga zlomka. Ima isto čupo, ista oblačila, isto obutev kot lani. Kakšno naključje… Aja, pa še bolj trden dokaz, da je bila kar lepo v Sloveniji. Na lastne oči sem jo videla v trgovini ta čas, ko naj bi se ona sončila na plaži …
Kaj točno je bil njen namen, ne vem. Se mi pa zdi to totalno nezrelo početje za gospo, staro več kot pol stoletja …
Hja, mogoče pa je bila lani NA dopustu in NA morju,
letos pa je bila (po tvoje) V dopustu in V morju?
Je morda to razlog?
Rajši se ta čas, ko jo zasleduješ po družbenih omrežjih in ugotavljaš ali je objavila lanske ali letošnje slike, uči osnovne slovenščine, bo bolj produktivno ?
Forum je zaprt za komentiranje.