Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na dopust brez rezervacije

Na dopust brez rezervacije

Ker vsi okoli mene že vneto razmišljajo in razlagajo, kje si bodo privoščili letošnji poletni dopust, me zanima, če kdo od vas prakticira dopustovanje kar tako, brez vnaprejšnje rezervacije.
Lani smo bili v enem hotelu na Hrvaškem, pa sva oba z možem ugotovila, da je 1 teden istega kraja preveč. Letos bi šli tudi malo na jug k sosedom, za par dni na morje, pa mogoče nazaj grede še skočili kaj v notranjost pogledat.
Se v glavni sezoni dobi kaj pametnega tudi samo za par dni ali imajo večinoma določene termine za najmanj 7 dni?

Hvala in lp,

Načeloma se da, ampak moraš biti pripravljen na kompromise – včasih ne oddajo samo za par dni, včasih je prostor kak dan manj kot si si zamislil…
Mi smo že dopustovali tako, se je dalo in nam je bilo všeč…Aja, pa izbirčen ne smeš biti preveč (apartma na plaži verjetno, da ne bo frej)

Mi hodimo zmeraj na počitnice brez rezervacij, je pa res, da ne hodimo na Hrvaško in po hotelih. Šotor varianta, pa si sproti lahko zmišljuješ, kje se boš ustavil in kako dolgo boš tam.
Pa tud mi ni, da bi že januarja imela rezerviran nekje nek hotel in potem pol leta čakala, da grem …

enako … si ne predstavljam da bi za rezervacijo dopusta porabila xy časa … ponavadi si samo približno začrtamo destinacijo, kaj si na poti želimo pogledat in se sproti odločamo kako, kaj in kje …

Pejte kamor želite, če ni hotela fraj (kar verjetno ne bo) pa poglejte, kje piše, da oddajajo sobe domačini….

Ma to je najlepše če si tip avanturista. Vsedeš se v avto in greš. Pa se vstaviš nekje ker ti je všeč panorama in ostaneš kolikor želiš. Se vstaviš ko si lačen in proti večeru iščeš sobo.

Pa ne apartma ali hotelsko sobo ampak čisto obično sobo za prespat in drugi dan pičit dalje ali pa ostat magari mesec dni če ti je le tam všeč

To delamo bolj med letom in po SL ali IT. Drugače se poslužujem agencij, da mi priporočijo nekaj na destinaciji ki nas zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close