Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style na črno jakno se prijemlje vsaka najmanjša smetka

na črno jakno se prijemlje vsaka najmanjša smetka

In je za znoret. Gre za športno jakno, material je čisti bombaž, barva črna. Nase posrka smetke iz radija dveh metrov, se mi zdi, in nemogoče je sploh kontrolirat situacijo z valjčkom, ker je čez pet minut čisto isto, tudi če sem samo zunaj (kaj šele potem v avtu).

Jakna se lahko pere v pralnem stroju.

Je kakšna finta, metoda pranja, karkoli, da bi material postal manj dovzeten za smetke in prah? Ker drugače lahko jakno samo stran vržem.

Ko jakno opereš v pralnem stroju, jo daš sušit na obešalnik in še mokro pošpricaš s stelexom (to je uno za okna pucat) ker stelex odbija prah pa ne kupavat kakšnega poceni ampak npr od ajaxa pa ne unga proti vodnemu kamnu ampak za čistit steklo zakon ti povem

Pa si res prava milost božja 🙂 Bom poskusila in če bo vsaj približno delovalo, te častim kuhanca.

pa se to ti povem, ko našpicas kar ornk in neha kapljat jakno ožemi in pusti na obesalniku, samo tako lepo raztegni rokave pa hrbet pa sprednji del. Mora delovat sigurno Pa se to: ne peri je z mehčalcem samo potem zlikaj, ko je suha, če nimas parnega pa preko vlažne krpe pa spooroci ce je uspelo to je moj preizkuseni recept za svasta oblacil, ko jih kupimo in pol ne vemo po pvem pranju al bi jih vrgli v smeti al kaj.
pa castis lahk samo škatlo čikov 🙂 če ti bo uspelo.

ja, kolk je fint od naših babic da to ni res. Sam tale moja s stelexom je pa res moja
lepo bodi

Ooooo, kakšna ideja…

To moram pa še jaz poskusit!

Sicer sem malo nenaklonjena kemiji na telesu, ampak ker gre za jakno, menda ne bo hudega, saj je spodaj še nekaj plasti oblačil in ni tik na kožo…

Super, hvala.

🙂

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close