Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na čakalni listi za letalsko karto

Na čakalni listi za letalsko karto

Živ!

Zanima me kakšno izkušnjo imate tisti, ki ste bili kdaj na čakalni listi za letalsko karto? Ste jo potem res dobili?

Sam sem še s tremi prijatelji na čakalni listi za Iberiin let Muenchen – Madrid – Quito.

Hvala za odgovor.

LP

Ojla,
Z družinico smo bili na čakalni listi za let v Gano v decembru 2003.Na čakalno listo so nas dali v začetku septembra,v roku 14 dni so nas poklicali in nam sporočili,da smo dobili rezervacijo!

Bil sem ze na ene par cakalnih list in ponavadi se je mesto hitro sprostilo. Problem je bil samo ob potovanju v Brazilijo z LH, kjer se je mesto sprostilo sele 10 dni pred odhodom (odhod sredi decembra, na cakalni listi od konca oktobra)

samo se tole… koliko pa pride letalska do Quita?

Muenchen – Madrid – Qutio, Lima – Madrid – Muenchen z Iberio —-> 233.000,00 SIT , vse takse vštete.

Lep pozdrav

Ufff… to me je skrbelo… niti ni tako poceni 🙁 Pred casom (ko je bil US$ se 245SIT) sem sel podobno varianto, z razliko da sem letel v Bogoto in nazaj iz Lime, pa je bilo s taksami okoli 165k sit.

Ni kaj… ekvador je za evropejce draga varianta…

Upam, da boste pristajali v Quitu cez dan (mislim da je fajn sedeti na levi strani avijona), ker so pogledi na vulkane res fantasticni!!!

Ja, in to je daleč najcenejša varianta … smo kar precej naokoli klicarili, večina cen je od 270.000 do 290.000 SIT

Jaz sem lani rezerviral karto pri Iberiji za let Muenchen – Madrid – Lima in nazaj že meseca januarja. Potem pa sem bil na čakalni listi do začetka junija. Karto sem dobil ko je bilo le še 3 tedne do odhoda. Cena vozovnice je bila 185.000 sit s taksami. Po mojih izkušnjah se cena kartam za ta del J. Amerike dvigne po 26.juniju. Letos sem dal za karto na relaciji Benetke – Quito – Lima – Benetka 194.000 s taksami vred. Let je preko Amsterdama s KLM-jem. Bi pa bilo še 100 EUR ceneje, če bi se vračal nazaj iz Quita. Cena je veljala za odhod v mesecu maju. Kdaj boste pa vi v Ekvadorju ?

Lp Stein

V tistem koncu bomo od 6. julija do 5. septembra. Pot nas pa bo vodila po Ekvadorju, Boliviji in Peruju. Morebiti bomo malo skočili še v Čile in Braziliji – samo res minimalno.

Kje si pa kupil to karto s KLM?

LP

Pri agenciji Kam v Tolminu. Karte za isto ceno se je dalo dobiti tudi pri Explori (www.explora.si) v Novi Gorici. Ampak ker je bila to promocijska cena je bil pogoj odhod do konca meseca maja ! Srečno pot.

Lp Stein

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close