na Brezovici ; čiščenje čaker?
strokovno a ne žaljivo beseda prfuknjen pomeni vse kaj drugega kot to, kar si naštela v svoji hm, zamaknjeni analizi. kako “abnormalno” je potem to, da vse kar vam ponudijo v reklamah kupujete? tržna niša je vsestranska, tako kot kupci, ki to kupujejo. zakaj bi bil potem kdo normalen ali nenormalen, če je končni izid pač potrošnja, raba, prodaja ali karkoli v tej smeri?[/quote]
Eno je kupiti nek IZDELEK , ki mi ga prodajalec ponuja kot oh in sploh nekaj najboljšega , ponuja mi nekaj VIDNEGA, OTIPLJIVEGA recimo neko čudežno krpo, ki bo skoraj sama počistila vso nesnago po hiši, ali lonec, ki bo kar sam od sebe vedel kdaj je vsebina kuhana, torej ponujajo mi nekaj kar VIDIM , od mene je odvisno ali verjamem , v vsakem primeru pa lahko izdelek vrnem če nisem zadovoljen.
Pri raznih vedeževalcih, zdravilcih, bioenergetikih , vračih, čistilcih, pa kupuješ MEGLO in ta megla se razblini , ko te sreča pamet in vidiš in v denarnici občutiš, da so ter na suh nabrisal, reklamacij in vračilo denarja pa pri njih NE obstoja , le zakaj ne ???
Naj vam se povem mojo zgodbo. Sem bila pri eni gospe, ki mi je scistila cakre za 15eur. Ko mi je kolegica razlagala o njej, glede na ceno sem mislila eh, lari fari. Morem pa priznat da ni bilo…
Ciscenje caker traja 27min, se gre analizo s tabo, pogovarja se o tem, pred tem pa ti vse razlozi kako pa kaj. Res je cloveska in prijazna. Preden sem sla k njej, sem mislila da so strokovnjaki tisti ki imajo ful neke nabite cene. Zdaj mi je jasno da to ni res. Po ciscenju caker sem obcutila konkretno razliko. Vsi tisti ki nikoli do zdaj niso bili, priporocam da probajo, ker tudi ce ne verjames, je drugace.
Ce koga zanima kaj vec o tem, naj se javi na biden.nina@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.