na Brezovici ; čiščenje čaker?
Kolikokrat si pa ti šla na čiščenje, da sedaj to lahko trdiš?![/quote]
Ja, sam res. Imaš kakšne izkušnje, podeli jih z nami.[/quote]
Pomoje, da ima ženska zdravo pamet. To bo. Ve pa ste naivnice, ki nasedate kvazi alternativi, tipi se vam pa za hrbtom režijo, kok ste čoravi, ki jim za nič nosite denar. Svašta res.
Kolikokrat si pa ti šla na čiščenje, da sedaj to lahko trdiš?![/quote]
10 let sem se ukvarjala s tem in lahko trdim, da je vse lari fari in pobiranje denarja nevednim ljudem![/quote]
Kot terapevtka ali klientka? S čim si se ukvarjala?
Če si ti nosila keš šarlatanom je to tvoj problem. Če pa bi kaj naredila na sebi in premaknila svoje zavedanje na višjo raven, ne bi tako govorila. Očitno si čakala, da nekdo naredi nekaj namesto tebe, zato ti verjamem, da to je lari fari. Človek naredi sam, terapevt mu z uvidi le pomaga uvideti ene stvari. Ampak konec koncev človek mora sam hoteti se premakniti naprej, noben terapevt mu tega ne more dati. Če to pričakuješ, je to utopija, kateremu sledi razočaranje in prepričanje, da je to lari fari.
Lari fari je dokler ne štekaš, da je vse odvisno od tebe, terapevt ti je zgolj v pomoč.
Razumeš? A bo šlo?
10 let sem se ukvarjala s tem in lahko trdim, da je vse lari fari in pobiranje denarja nevednim ljudem![/quote]
Če si ti nosila keš šarlatanom je to tvoj problem. Če pa bi kaj naredila na sebi in premaknila svoje zavedanje na višjo raven, ne bi tako govorila. Očitno si čakala, da nekdo naredi nekaj namesto tebe, zato ti verjamem, da to je lari fari. Človek naredi sam, terapevt mu z uvidi le pomaga uvideti ene stvari. Ampak konec koncev človek mora sam hoteti se premakniti naprej, noben terapevt mu tega ne more dati. Če to pričakuješ, je to utopija, kateremu sledi razočaranje in prepričanje, da je to lari fari.
Lari fari je dokler ne štekaš, da je vse odvisno od tebe, terapevt ti je zgolj v pomoč.
Razumeš? A bo šlo?[/quote]
Dej ne bluzi. Nora si, da daješ denar za take stvari. Kot si rekla sama, a se izgleda ne razumeš najbolje. Toliko kot ti pomaga tak terapevt si lahko pomagaš tudi sama. To je nategovanje naivnežev.
Dej ne bluzi. Nora si, da daješ denar za take stvari. Kot si rekla sama, a se izgleda ne razumeš najbolje. Toliko kot ti pomaga tak terapevt si lahko pomagaš tudi sama. To je nategovanje naivnežev.[/quote]
Ja.
nič ne pomaga čiščenje čaker, če miselni vzorci niso spremenjeni in se zaradi slednjih čakre kar naprej mažejo, umažejo, zapacajo. čist življenjsko je, da če imate v podzavesti kup negativnih misli, potem niti čarodej ne bo rešil vaših čakr, ki prav zaradi negativne miselnosti, ki se ukorenini v podzavest postanejo neenergijske, počasnejše. in tako posledično s svojimi miselnimi vzorci in energijo konstantno privabljate nase pač neproduktivne stvari. zato je treba najprej pucati pri sebi sam, da bo potem samo kot pomoč nek čarodej lahko odplaknil tistih nekaj drobiža, ki ga je še ostalo v telesu. če pa tega ni, pa lahko plačujete po 500 € na uro, pa učinka ne bo, saj sami k temu ne boste z ničemer pripomogli. in ne bo ne pravega, še manj čistega pretoka energije. če je že kdo mislil, da so čakre nekaj tistega, kar lebdi okrog vas in ne v vas.
Ne bom razlagala, napisala sem svoje mnenje, naj vsak “vzame” kolikor hoče.
Mene pa zanima:
Kok morš bit prfuknjen, da verjameš v to čiščenje
– ali zdravljenje z neko bioenergijo, ko ti zdravilec ( vrač ) maha pred teboj s rokami .
– ko nekdo hodi po hiši s bajalico in razlaga o kozmičnih, vodnih, zemeljskih tokovih , potem te na suh nabriše ko ti drago proda neke magnetke, ki kao ščitijo pred vsem, razen pred neumnostjo
– kok moraš bit nor, da tukaj gor ali po telefonu sprašuješ, kaj ti karte kažejo
– kok moraš biti naiven, da kličeš tel. številko vedeževalca/ke , ki ti potem na dolgo in široko razlaga kaj se ti je oziroma se ti bo zgodilo, pove vse tvoje težave in rešitev za njih, v resnici imaš pa zgolj eno težavo, telefonski račun zaradi takih razgovorov .
strokovno a ne žaljivo beseda prfuknjen pomeni vse kaj drugega kot to, kar si naštela v svoji hm, zamaknjeni analizi. kako “abnormalno” je potem to, da vse kar vam ponudijo v reklamah kupujete? tržna niša je vsestranska, tako kot kupci, ki to kupujejo. zakaj bi bil potem kdo normalen ali nenormalen, če je končni izid pač potrošnja, raba, prodaja ali karkoli v tej smeri?
Jaz sem pa strašansko redolojubna gospa. In imam čakre in ostalo steklenino vedno lepo očiščene, spucane in brez kakršnohkoli madežev.
Sedaj me a zanima, če pridem s spucanimi čakrami na čiščenje čaker, mi bo falot to zaračunal, ali pa obstaja kakšen pavšal. Po mojem je s čistimi čakrami veliko manj dela, kakor pa z zapacanimi.
Oh, tako rada bi šla kdaj h kakšnemu zdravilcu. Pa mi ne gre in ne gre. Verjetno zato, ker imam vse lepo pošlihtano. V glavi.
še en bebav mit, ki ga širi nerazgledan folk. Zakaj že bi morala biti ‘alter scena’ brezplačna? Folk je pač neinteligenten in si v glavi ploza ene pravljice. Vse stvari so STORITVE in storitve se PLAČA. Zakaj potem masaže ne bi bile zastonj? Zakaj frizer ne bi bil zastonj? Vodovodar? Glih ‘alter scena’ bi morala biti zastonj, seveda.
Resnično, če pojma nimate o zadeva, se vsaj malo razglejte, ali pa vsaj usta zaprite, da se popolnoma ne smešite.
eni v to verjamejo drugi ne, eni se tega poslužujejo drugi ne, ko ti da zdravnik diagnozo in te fila samo s tabletami marsikdo poišče alter sceno, ponudbe na tržišču je dovolj. Nekaj ”kvalitetnih” in veliko ”šarlatanov”, oboji pa dobro služijo.
Vsak se sam odloča s svojimi prepričanji in dojemanji.
Je pa tako, da si vedno lahko naredimo več škode kot koristi, če imamo smolo in naletimo na nekoga, ki zadeve ne obvlada.
Tudi čiščenje čaker, vzpostavljanje ravnovesja etc., ni tako nedolžno. Ljudje, ko smo v osebni krizi smo zelo naivni in dojemljivi za lepe besede, naivno verjamemo, da, če bo nekdo šel z roko skozi nas, da bomo dobili nazaj svoj notranji mir. Narobe. Na koncu bomo ostali še s prazno denarnico, seveda pa ne bomo nikoli priznali, da zadeva ni delovala, temveč se bomo prepričali v nasprotno, pa četudi bomo v notranjosti vedeli, da goljufamo sami sebe.
Takšni obiski za seboj vedno potegnejo še ”dodaten račun”, saj nas tkim. ”zdravilci”, vedno prepričajo, da sama seansa ne bo delovala brez dodatnih pripravkov, ki jih moramo doma jemati ali predmetov, ki jih moramo postaviti po stanovanju, seveda prodajo nam jih pa oni.
Forum je zaprt za komentiranje.