Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na banko s cunjo in lamparjem

Na banko s cunjo in lamparjem

Že sem razlagal od običajnega zakona in pomorskega prava, kako se je le ta ljudem pritaknil, podtaknil na kopno, kontinente.

Omenjal sem vam besede, kot so denimo dok, tokovi, valovanja itd.

Recimo, ladja privezana na dok. Dokument

Denarni tokovi, currency, valuta in tako naprej.

Ampak danes ne bom tako resno o tem, zato sem tudi odprl temo s takim naslovom.

Denimo, zgodi se, da ko bereš podatke o bančen računu, da tam piše priliv.

Zato sem si zamislil (pač samo zamislil heh) da bi šel na banko z lamparjem, lavorjem, in krpo, cunjo in povprašal bančno uslužbenko, če je kaj za pobrisat in pa da bi jo povprašal, če morda ve kje se da dobiti takšne vodovodne cevi ali vodovodarja, ki bi mi doma uredil tako napeljavo, kot jo imajo oni tam na banki.

Seveda se ji ne bi sanjalo v čem je poanta.

Poanta je pač v tem prilivu. Priliv se nanaša na tekočino, Saj nekaj dolijete, prilijete, polijete itd.

No in če mnogi, denar lahko dobimo na banko po nekih tokovih, prilivih in potem še ta sploh ni moker, ko ga prejmemo v roke je logično se vprašati, kakšne imajo to cevi, po katerih se pretaka, priliva denar in se ob tem sploh ne zmoči ali pa ga po prilivu morda še posušijo.

Še malo šalo na stran. Vem, vi veste, da vem in da je res, da mnogi izmed vas tudi preberete prilive, ki jih imate in veste kaj naj bi tisti priliv seveda pomenil (na kratko, da imate nakazilo) ampak veste pa, da imam prav, da se mnogi sploh še nikoli ampak res nikoli niste vprašali pa tudi, če ste hodili na ekonomsko fakulteto, od kod ta beseda, kaj dejansko sploh piše, ko je omenjen priliv in na kakšen način, kakšna povezava, kje je poanta takšnega poimenovanja za tovrstno pa ji recimo storitev.

Hm… morda pa čistilka tam kaj več ve o tem. No to sm se pa zdej spomnu

pretočne vsebine na internetu.

Kaj sm pa pretoču?

Odgovor na objavo uporabnika
K smo pr tekočinah, 24.08.2021 ob 12:02

pretočne vsebine na internetu.

Kaj sm pa pretoču?

Dobra.

Ali pa tekoče govori več tujih jezikov….

Pa kaj smo mi ribe v morju ali zemljan na kopnem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close