Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože

Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože

Kaj pa če bi rajš klicala tja, kjer je avto kupil. Predvsem pa premisli o svojih življenjskih odločitvah, če živiš z nekom, ki se ga bojiš, in to celo zaradi materialne stvari.

Poglej malo novo teslo pa povej ce ne parkira sama.. znanstvena fantastika ja

Če si uporabila pomoč pri parkiranju in je takrat nastala poškodba, gre za napako proizvajalca. Gre za slab software. Pojdi na BMW in jim zagrozi, da jih boš dala v časopise, če ti ne krijejo škode zaradi šalabajzerstva proizvajalca.

Tole je sicer draga zadeva, tudi platišča so del M Sport Line paketa na tem avtu, torej originalna športna različica v črni barvi.
Take zadeve popravijo avtokleparji s popravilom, ki se mu reče “smart repair” in ni videti, da bi se platišču karkoli zgodilo. Težava je le, da tako popravilo ni narejeno v 15 minutah, temveč traja nekaj dni.

Kar se tiče samodejnega parkiranja oz. park pilota, s samodejnim upravljanjem volana, o ja, pa še kako obstaja in ogromno vozil ga že ima. Super zadeva in deluje. Vsaj večinoma. Verjetno se je zgodilo to, da je bil robnik bolj nizek in ga senzor/kamera ni zaznal/zaznala. Tole so nizko presečne gume na večjih platiščih (kolikor je videti s fotografije, so celo 20″ ali 21″), zato je verjetno tudi prišlo do poškodbe.
Morda bi to zamenjali v garanciji in morda bi se celo utegnili dogovoriti za priznanje tovarniške napake.

Svetujem, kot mnogi pred menoj, trezen razmislek. Če se moža bojite zaradi tega in vas bo, kot pravite, dal iz kože, potem si niste izbrali pravega življenjskega sopotnika. Vsekakor ne bo vesel, ampak moral pa bi razumeti, da se to lahko zgodi in rešitev pač poiščita skupaj.

Kaj bo šele u luft skočil ko mu bodo povedali ceno za diske :)))

Da ima taka brezvezna tema lahko osem strani odgovorov, namesto enega ali dva, pa ta tehtna, je klavrn pokazatelj mon-ovskih možganskih kapacitet.

Ja. Ko se kupuje avto se je pametno vprašat če si ga lahko privoščiš in ne če ga lahko kupiš. Dve različni zadevi.
[/quote]

Če gre na tesno z denarjem se še je pametno vprašat, če rabiš tako dobrega ali si ga samo želiš. Če si milijonar pa ti je itak jasno kako in kam z denarjem.
Sem videl nekoga v Hofru, ki si je kupil zamrznjene pice za 2 evra na komad. Človek se mi je res zasmilil, tudi izgledal ni ravno zdrav. Ko pridem iz trgovine pa vidim, da se je vsedel v svoj BMW tank. Svašta.

Welcome to the club, enjoy your stay! 😂

Dej pusti raji kruha in iger – v tem času prepovedi in omejitev namreč zunaj iger ne smejo imet :). Čisto prav zabavno je – pa če je ta tema provokacija, ali namenoma nastavljea za klikanje ali pa za podcast drugje 🙂 Zanimiva zajebancija 🙂 Paše 🙂

Če gre na tesno z denarjem se še je pametno vprašat, če rabiš tako dobrega ali si ga samo želiš. Če si milijonar pa ti je itak jasno kako in kam z denarjem.
Sem videl nekoga v Hofru, ki si je kupil zamrznjene pice za 2 evra na komad. Človek se mi je res zasmilil, tudi izgledal ni ravno zdrav. Ko pridem iz trgovine pa vidim, da se je vsedel v svoj BMW tank. Svašta.
[/quote]
Ja, pa ko ima 6 cilindrsko dvotonsko dvocevno Toyoto Hiroshimo pa tanka za 15 evrov, da avto ne bo preveč kuril zaradi odvečne teže.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

[/quote]

Tudi Dony The Trumpy najraje natepava navadne burgerje iz McDonaldsa… Zdaj se pa čudi 🙂

https://www.google.com/search?q=donald+trump+likes+mcdonalds&client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=ALeKk01-BdcCz9NmogLzhNvf9l43wITolA:1604517916321&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwieisCDz-nsAhWLmIsKHWykBR8Q_AUoAXoECAUQAw&biw=1440&bih=900#imgrc=xOEV40N82IhL9M

Tudi Dony The Trumpy najraje natepava navadne burgerje iz McDonaldsa… Zdaj se pa čudi 🙂

https://www.google.com/search?q=donald+trump+likes+mcdonalds&client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=ALeKk01-BdcCz9NmogLzhNvf9l43wITolA:1604517916321&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwieisCDz-nsAhWLmIsKHWykBR8Q_AUoAXoECAUQAw&biw=1440&bih=900#imgrc=xOEV40N82IhL9M
[/quote]

Donči jih ne jé zato ker jih mora, ampak ker imajo verjetno dober okus, ne poznam človeka, ki bi si kupil obupno pico, ker si jo pač lahko. No, razen LA Beast-a, ta človek žre veliko različnih stvari.
Just sayin’

Moj Suv avt vozilo ni preblizno blizu cene tako dragi zadevi pa čeprav je novo.
Pa tut pelati ga ne dam, ker bom tudi sam kriv če uničim stvar. Mogoče je ženskam všeč avtoriteta in moč ob taki kvaliteti , da se pokažejo v takšni luči ampak, če stvari niso na mestu je strah, kot se opisuje kar na mestu s mojo trditvijo. Stvari se pokažejo, kaj je bilo na prvem mestu in kaj je sedaj na drugem ponos in strah sta sedaj vprašaj.

Se peljem prejle v trgovino in na radiu Aktual voditeljica Mojca pravi, da ji je kolegica povedala, da je na moževem BMW-ju podrajsala feltno in se sedaj boji to možu povedat ker je vzkipljiv. In potem je pozvala poslušalce da naj pokličejo na radio in povejo kaj naredit.
Tole je pa res svetovna tema, da se še na radiu ukvarjajo z njo 🙂

Lahko mi pišeš: anlaki.lucker@gmail.com

Ne vem vse možne nasvete in bedarije ste že dali tej avtorici, nihče pa ji ni povedal, da je verjetno z njenim zakonom oz. z njenim možem nekaj narobe, če zaradi majhne težave postane tako agresiven. Lahko mi rečete karkoli ampak očitno se ta njen mož večkrat obnaša nasilno in ona zdaj poskuša rešiti težavo, pa naj stane kar hoče, ker se ga boji.
Moški, vam je to normalno, da se vas žene bojijo? Verjetno tudi otroci. Vam je materialna stvar res tako pomembna, da se tako spravljate na svoj najbližje? Vam njihovo dobro res pomeni tako malo? Imate raje ženo ali avto? Kaj je ljubezen in zakaj ste poročeni?

No, jas sem se pa avtorci pošrenfane feltne do solz nasmejala.
tako slikovito je opisala dogodek, da mi je bilo prav zabavno branje.
Ona je vsaj povedala, kaj je ušpičila, pa Mery prav tako iskreno pove, da je zatajila resnico 🙂
kako je bil njen avto poškodovan.
Za koliko primerov vem, ko so mi povedale ženske same, da so vozile z ročno, pa uničile sklopko in bremzo…ampak to se ne vidi, a ta feltna pa tak tabu.
Mislim, da njen mož, če bi res bil tak fen svoje igračke, njej ne bi lepotca zaupal niti en krog.
Še ključe bi nosil s seboj. Tako pa je imela dovoljenje, da gre več kot en krog…
Tukaj se ona hoče malo izmazat in sebi olajšat dušo, že spet je ruknila avto, pa saj ni dolgo prej je že enega….hahahahaha…sori avtorca 🙂 jas se ne morem nehat smejat.

Pri nas sem bolj jas tista ta tečna za avto, ker a res je potrebno ga rinit v vsako ozko luknjo, da niti vn ne moreš, sosedov šofer ti ga pa itak udari, ko leze v avto.

Pa enkrat sediva s soprogom na kavi in čisto prazno parkirišče, pol se pa zraven našega avta parkira tovornjak. Ampak čisto zraven, in daleč nikjer nobenga avta. Pa to ne moreš verjet.
Rečem jas soprogu…… a ga greš preparkirat, oni so glih začeli deske dol polagat…meni se je mračilo. Soprog za svoj avto ni niti trznil, pa sva se midva skregala, ker ni hotu it prepartkirat….
Moški ste pa v vožnji itak posrečeni, večkrat se kar stresem, ko na kakšnem parkingu sprednji del avta zaruži na robnik, pa gre šofer rikverc nazaj …tako lepo in ima celo masko zuni…na ganc novem lepotcu hahahahahaa.
Zato nikoli ne parkiram z nosom naprej. No, pa bočno tudi ne… 🙂

Babnca ne zna parkirat, je pa nekaj z dedcem narobe:-D?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Dobr trol punca! Si pa podžgala tele moške egotiripe, sm da vidi da je baba rukelna avto mora prec gobcat pa tud če ne pozna ni babe ne avta

sicer nevem kdo si ma se te lahko predstavljam.
IN sicer moški srednjih let mogoče tudi star ata, tvoje mišljenje je da so ženske nesposobne, delaš v isti proizvodnji že odkar si lahko delal vsak dan greš po službi v svojo najljubšo gostilno ali bar. tam komentiraš natakarico kako dobro izgleda mogoče je tvoj motto : uff če bi bi 20 let mlajši … ali pa si bolj ‘sramežljive ‘ sorte in samo gledaš in jo požiraš z očmi.
nato greš domov h ženi ki te prezira in ve kakšen buto si ničvreden kmet.
svoje mnenje obdrži zase saj noben noče silišat prakse kako je bilo ko si po stenah jame risal z ogljem.

lp z strani vseh žensk

Ti malo preveč risanke gledaš. Avtomatsko parkiranje pa še kako obstaja, na avtomobilih JA!!!! Seveda pa ne na fičkoti, katerega ti voziš!

Če bi ta tvoj mož bil družinski človek, potem ne bi vlagal v pleh.

takega moža ne maram videti niti na sliki

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund/Šnelca/kokoši/dxy/Desperadodajka

Nova minuta. Novi člani. Novi obrazi. Prava anticepilska stranka. #SkupajRastemo ?

Taka poškodba se da popravit npr.: Vulkanizacija Mulej v Šentjurju pri Celju, pa še nekaj je takih po SLO, ki se s tem bavijo. Poglej na Fb. Ampak tile so res profi in to ne pride tako drago. Novo tako originalno platišče je pa kar drago. Preveri na kakem drugem BMW servisu.

Samodejno oz. avtomatsko parkiranje je v določenih vozilih že cca 15 let in me čudi, da eni še slišali niso za kaj takega. Ne vem, mogoče je pa res vse skupaj le provociranje.

V 23ih letih zakona sebje moj mož že navadil opraskanih felten in podobnega. V začetku je tudi on “norel”. Potem vse manj in pravzaprav nič več.

Avto je postal čisti potrošni material.

Je pa res, da zadnja leta ne delam več teh “malih” poškodb.

Jih pa otroci, ob pridobivanju vozniških izkušenj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close