Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože
Chjoo. Naj povem svojo zgodbo. Isto sem parkirala a ne tako kot bi želela. Prvo sem zadela v presek robnika in v gumo. Ribala sem malo naprej in nazaj in nato lučka za tlak puf oglaša. Ena tečka hupala. Dala gasa, da kar poskočilo in nato po felni zadaj. Brez roba feltne in gume sem ga dala pa v linijo.
In moj potem, ko pride ves paničen to gledat.
No, če nisi zabila akslne v diferejson pa neki tazga boma popravila do naslednje sezone in sedaj pa bom gurala, kar po zimskih. Aja pa kazen imam, da moram sedaj jaz skrbet za čistočo avta, hi hi
Tudi jaz 😀 Bočno parkiranje je no go.. edino če sta vsaj dve parkirni mesti zaporedoma fraj da lahko lepo notri zapeljem.
Drugače pa glede laganja. V tem res ne vidim nobenega smisla in sploh ne razumem da zaradi takšne brezveznosti pride do hudega prepira. Jaz sem že kaj naredla in svojemu in njegovemu avtu, pa tudi on tako svojemu kot mojemu, pa je padla kakšna sarkastična beseda pa kdo koga včasih zbode zaradi tega. Ampak da bi lagala in potem imela slabo vest ali pa se kdaj pozneje zarekla, res ni vredno tega. Jaz raje povem kaj sem ušpičila in se pogumno in z veseljem takoj soočim s posledicami. Sem pač samo človek in kdaj kaj zajebem, pa kaj?
Pozdravljena,
kot prvo za vse nejeverne tomaže, avtomobili imajo samodejno parkiranje. Sploh bmw in Mercedes že dolgo. in govorimo o parkiranju kot se šika.
Avtorica, če se ti je to zgodilo pri samodejnem parkiranju povej možu, ker je moj avto enake znamke, je 2017 letnik in vedno zelo dobro preveri kje lahko parkira in če nima vseh kotov pod kontrolo ne parkira sam. Sicer redko uporabim to ampak zadeva mora delat. Kakorkoli to pomeni, da je nekaj s senzorji narobe. Ker niso zaznali robnika.
Torej povej možu, pojdita na servis in preverita senzorje. Tako poškodbo potem ko se ugotovi napaka uveljavljaš tudi pri zavarovalnici, če že. V vsakem primeru jo lahko uveljavljaš pri zav le če ne bo napake z odbitno franšizo. Pa kljub temu se splača. Če je feltna/platišče original Bmwjevo in imaš orenk platišča so tudi po jurja. Ne menjaj platišča na svoj strošek. Poleg tega, pa zdaj ne prideš na vrsto sploh, ker je KORONA in je bolje da poveš v čem je težava.
Pa še en nasvet: ne skrivaj pred možem stvari, ker to ni zakon in skupnost. Skupnost je ko deliš dobro in slabo. Pa tudi podrsano platišče. Če mu je avto ljubši pa naj zvečer z njim skače po postelji.
lp
Kak ste nekateri tukaj nesramni do avtorice, kaj potem, če je pač naredila neummost in poškodovala felno, vsakemu se lahko to zgodi, kar priznajte da ste ljubosumni, predvsem pripadnice nežnejšega spola, da ima BMW in vam to gre v nos. Res namesto, da opravljate pojdite raje ven na sprehod, danes je lep dan in se zamislite nad svojo nesramnostjo.
Prej se informirej prou obstaja ali ne. Ne nakladej brez veze. Ja obstaja da avto sam parkira!! Stisnes gumb in on sam parkira nmors vrjet pa ni avion ampak avto!! Ocitno vozs se starega yugota pa nves niti da obstaja elektrosko zapiranje in otpiranje stekel kaj sele da avto sam parkira. Haha ja ZLOVENČKI eni(skor vsi) ste lubosumni k ma gdo kj bulsga od vas pa pol takoj napadat. Haha ja jst bi se tut bala v eno roko svojga moza da podrgnem BMW-a kjerkoli. Ampak avtorica, moj nasvet je tak da mu mirno vse poves, lepo mu povej kaj se je zgodilo. Vsakem se to lahk zgodi. Nisi edina. 🙂 kr pogumno. Buls da mu poves kukr da zve pa bo cela pizdarija, pol bo sam se hujse.
Za vse tiste, ki ste skeptični glede samodejnega parkiranja, Merđika je šla še dlje:
Merđa S classe park Assist na daljinca oziroma preko appa iPhone.
Vozila, zato vem, da še kako obstaja in tudi parkiraš ga na daljinčka – zna vse sam 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=UwdyJ3bqQ6E
Pa še mal drulanja za vas – zanimiva zadevca; avto se sam odpelje in sparkira. :PPPPP
Forum je zaprt za komentiranje.