Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože
pa kaj saj je samo felna ce bo moz zaradi tega norel ga brcni v rit to se lahko vsakemu zgodi ne samo zenski jaz sem moski pa imam vse felne stolcene kaj pa ce bi imela nesreco in bi se poskodovala bi se potem tudi drl ce je tako alergicen na praske ti.svetujem da mu nic ne poves pa bo mislil da je sam to naredil
Zaradi kosa plehovja se sekiraš? Ste pa tudi čoknjeni, da se več sekirate za plehovje kot pa za živa bitja. Sicer, če te bi res tako skrbelo, bi že zdavnaj poklicala mehanika, pa ti bi iz prve povedal.
[/quote]
Kje si pa upa poklicat in peljat k mehankarju, če ji ded “štopa” izposojo njegovega štirikotača, na sekundo natančno in odrejeno 🙂 ( sarkazem off).
BMW z avtomatskim parkiranjem in črnimi okrasnimi kapami? :)))) Sedaj mi je jasno, zakaj bi obnavljala grad z opečnimi votlaki…no ja, mogoče gre pa spet za SDS zaroto ali kako že?
Feltna je pa platišče in ne okrasni pokrov.
No, končno en normalen moški.
Kakšni nesramni odgovori od večine?! Sramota.
Že 18+ let vozim avtomobile, lastnik je moj partner, ker imava pač samo en avto in ga ne rabi med tednom, zato se vozim jaz. On se res ne sekira za avto, jaz imam pa strašen “rešpekt”, ko mu moram kaj slabega povedati. Običajno napihnem. Joj, kaj se mi je zgodilo?! In potem vidi, da imam samo zvit tablico, ker sem se nekomu malo v rit zaletela. Ko sem bila pa noseča, sem bila pa strašno nerodna, takrat sem podrsala 2 jeklena platišča in to po večkrat, tako da jih je raje dol pobral in za ta čas naštimal navadne okrasne pokrove. On vedno reče, ja pač se pripeti.
Draga gospa, ne skrivaj, povej možu po resnici, malo potoči solzo, pojamraj, da je morda “sistem” zatajil in če je normalen mož, bo razumel brez panike.
Lp
Napisala si res tako kot, da te bo pretepel za to felno. Res razmisli ali je vredno vztrajat v takšnem odnosu, v kolikor je partner takšen. Jaz sem bivšemu tud malo počohala nenamerno nov avto, res mi je bilo hudo in sem se sekirala. Je bil slabe volje, ampak ni se pa zdiral name. Se zgodi. Sicer pa, a mislite, če se vozi v dragih avtih, da se pa to ne more zgodit. To je treba pri nakupu tud v zakup vzet in imet kakšen denar na strani tud za takšna popravila.
Povej mu po resnici, reci mu, da ti je res žal in da si jezna nase ter, da bos placala za novo felno. Če bo norel pa res razmisli ali je vredno bit v takem odnosu.
Pozdravljeni,
najlepše se zahvaljujem vsem za podane rešitve in vzpodbudne besede. Tiste provokacijske objave sem obšla.
Javljam se z končnim epilogom.
Poslikala sem nepoškodovano felno na avtomobilu, poklicala na original BMW servis na drug konec Slovenije in prosila svetovalca na drugi strani telefona, če mi lahko pove svoj službeni e-mail, da mu pošljem sliko platišča, ki bi ga rada naročila – povedala sem mu za kakšen avtomobil gre. Rekel je da zadeve v Sloveniji ni na zalogi, ampak da bo probal iz Avstrije ali Nemčije dobiti še v tem tednu (rekla sem naj se kar poslužijo hitre pošte, bom že doplačala).
Ko platišče pride, sva dogovorjena da me pokliče, jaz si v službi napišem nalog za službeno pot, če me slučajno vstavijo, zakaj grem na drugi konec Slovenije. Mi zamenjajo zadevo in rešeno – v kolikor bo še to v tem tednu moj mož nikoli ne bo izvedel, da se je kaj zgodilo 🙂
Morem serviserja samo še prepričat, da mi tega ne zabeležijo v sistem, kot je nekdo v tukaj omenjaj, da vsako menjavo zabeležijo, ampak to ga bom že prepričala.
Aja, pa drage punce in tudi fantje, raje ne delajte takšnih norij, kot sem jih jaz.
Novo platišče, skupaj s stroški menjave, predračun: 882,78 EUR.
Hvala vam še enkrat.
Če je xdrive more iti čez robnik ne samo ob robnik. Sicer pa omenjena serija platišč ni poceni, še posebno če se kupije samo en kos. Drugače bi lahko dala rezervno platišče gor če je v enaki dimenziji, barvi in daš poškodovanega popraviti. Bi te prišlo max 150 eur… Ker pa govorimo o BMW žal ta še rezervne gume nima. Zapelji se do enega, kateri popravlja platišča, poglej na net in mogoče ti v enem dnevu popravi…
Pri nas je tako da se kupujejo avti preko 20 tisoč eur. kar pa je neumno za nekoga ki se takšen avto težko privošči ali pribori.
Za sebe lahko trdim da si takšen avto z lahkto privoščim in ga skeširam v gotovini.
A ker ga ne rabim ga tudi kupil ne bom.
V tem pogledu sem za veliko večino folka pravi neumnež.
Se ne kažem znancem in sosedom tako kot nekateri ,ki se kažejo navzven in glancajo pleh kot da je to njihova edina stvar na svetu.
bolano!!!!!!!!!!!!!!!!
U peeeezda, mora bit pa tvoj fejst bolj zaljubljen v to”makino” in jo ima raje kot tebe – da imaš tudi ti tako strahospoštovanje do njega zaradi ene qrcheve postrganine, pardon odrgnine na feltni enega “bemfla”, no. Matr, ljudje ttrenutno umirajo od korone, eni se pa sekirate zaradi praske ka qrcevi feltni statusnega simbola familije na 4ih kolesih. WaDaFaaaak. 🙂 Pa še to, da moraš prikrivat to pred svojim možičkom daje vedeti, da nimaš nobenega “prava na glasanje” na nič v vajini zvezi . Pač pošteno poveč v enem normalnem odnosu: -ups, zgodilo se je, – mu povem, ker avto je tako ali tako kasko, poslikam in dam na zavarovalnico – ker je sedaj idealen čas listja in mokrega vremena – in te pač zanese na naklonu proti robniku….. Problem rešen. in odobrijo zamenjavo brez problema in odbitka franšize. Da bi bila pa tako presrana, da bi morala na skrivaj naročvat eno qrčevo feltno od avta, da me desc ne bi “šniclal do konca najinega zakona”, pa takega desca takoj pustim. S tem njegovim statusnim simbolom na 4 kolesih vred .
Ma ne – pobrijejo in popeskajo feltno, znajo to fantje naredit tam, kjer feltne peskajo, barvajo na črno barvo – neumna kot je , je šla naročvat novo feltno za 800+ eur, tako bi pa fantom dala samo ene 20 evrčkov pa svoj glupi nasmešek :))))
[/quote]
Tema je sicer provokacija, ampak ok. Pa dajmo po tvoje – nabavi naj ti nekaj takega, pa bo mir… https://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_WC_series
Forum je zaprt za komentiranje.