Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože

Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože

A okrasni pokrov, thanks. Star izraz je ratkapa.
[/quote]

Pejd gor pogledat kaj za en avto vozi in pomisli, kdaj si videl na takem avtu radkapo. Feltna, felna je pa čisto poslovenjen izraz za uradnega, platišče.

Tvoj bmw ima alu platišča. Tega ne moreš popravljat, avtorica. In tudi kupit ne boš mogla na bencinski. Na pooblaščenem servisu ti jo bodo naročili in nekaj časa zna trajat, da dobiš enak model. V vsakem primeru pač poveš možu. Če ne moreš z njim reševati osnovnih zivljenjskih zapletov, boš imela jako zagovedano življenje.

strinjam.

Saj je, v čem je problem?

pa še štajerka za povrhu. :). Ker je “čohnila” feltno…. 🙂 Si kar predstavljam situacio .sonzorirana štajerka, ki si komaj izprosi totega bemfla, merđeka, audlna od svojega drâgega lupčeka, tepa “čohne” feltno , tako fino jo podrajsa od robnik. :)))). Bi bilo zanimivovidet izraz na faci totega njenega, kobo to opazil 🙂

Pejd gor pogledat kaj za en avto vozi in pomisli, kdaj si videl na takem avtu radkapo. Feltna, felna je pa čisto poslovenjen izraz za uradnega, platišče.

Tvoj bmw ima alu platišča. Tega ne moreš popravljat, avtorica. In tudi kupit ne boš mogla na bencinski. Na pooblaščenem servisu ti jo bodo naročili in nekaj časa zna trajat, da dobiš enak model. V vsakem primeru pač poveš možu. Če ne moreš z njim reševati osnovnih zivljenjskih zapletov, boš imela jako zagovedano življenje.
[/quote]

Ja, sem ravnokar ugotovila. Sem šla ven pogledat, od 5ih avtov različnih znamk in cenovnih razredov nobeden nima več okrasnih pokrovov. In presenečenje, tudi moj jih nima.

BMW
Bosansko Motorno Wozilo, sa manjim problemom na feltni.

Enako, jaz sem tud zatajila, samo me je avto izdal , videlo se ni na hitro ampak kurva opravjiva računalniška je napisala da je bil avto poškodovan, zraven pa točno kje (spredaj) in kdaj… To je kr neki. Jebeš tak avto.
[/quote]

Gledaš, da ne voziš avta nekaj časa oz da ga posodiš kakemu njegovemu bratu potem pa prideš čisto zaprepaden: ” A si videl kaj imaš na avtu? Od kdaj te imaš to? Kaj si ja nor kak te voziš?! Če bi jaz to naredla, bi jih že poslušala….”

Komentar na citirano – ne drži.
Preberi kaj sem napisal – in poglej linke – na prejšnji strani.

Peechka zlicka ste bogi eno feltno podrsate pa ze konc sveta ja zrihtat jo dej pa ne znari 200 eurov bos pa ja prezvela

Fakin đizus …. kura za volanom.
Srčica vrni izpit oziroma vozi tak avto, ki ga lahko obvladaš.

meni se ne tdi tko grozno,poklici moža in reci,da se zgodilo nekaj zelo groznega,da sploh ne ves kako naj poves.On bo pomislil bBogve kaj se zgodilo in potem ,ko boš povedala,bo rekel,ah sej to ni nič,hvala bogu da samo to.Tako jaz nardim,ker sem tudi vsa presrana(ne bojim se njega,sam njegovo tečnnoba je je pa brezup),aja in pri nas vedno deluje.

meni se ne tdi tko grozno,poklici moža in reci,da se zgodilo nekaj zelo groznega,da sploh ne ves kako naj poves.On bo pomislil bBogve kaj se zgodilo in potem ,ko boš povedala,bo rekel,ah sej to ni nič,hvala bogu da samo to.Tako jaz nardim,ker sem tudi vsa presrana(ne bojim se njega,sam njegovo tečnnoba je je pa brezup),aja in pri nas vedno deluje.
[/quote]

jaz pa njegova jajca od avta tako skritiziram in še njega zraven, ker ga je kupil, da se raje dela, da ne opazi nič in da samo popravit avto.

Tudi meni se kaj takega pri bočnem parkiranju ne more zgoditi. Še vedno sem nekje našla parking, kjer se da normalno parkirat, pa čeprav sem se potem malo sprehodim. Mi pač ne gre.
Sicer pa se zgodi. Namenoma ne butam, a zaradi kakšne praske se ne obremenjuje nihče doma. Predlagam, da pokličeš na Avtostop, če si v ali blizu Lj. Marsikaj hitro zrihtajo.

Če sta s tipom že enkrat skoraj šla narazen zaradi avta, torej avta, stvari brez srca, brez duše, le materialne stvari, pa očitno po neumnosti, potem je morda bolje, da zdaj poveš po resnici in gresta končno narazen, kot pa da to njegovo obsedenost, gonjo in zmešanost prenašaš še naprej v lajfu. Razen če je to tebi kul.

Mislim, ja, OK, je treba paziti na stvari, ampak če se pač kaj naredi, pokvari, zlomi slučajno, nenamerno, pač po nerodnosti (eni smo večje nerode kot drugi) pa tudi ne more biti ravno konec sveta. Če je tipu avto tako pomemben, torej očitno skoraj bolj od tebe in vajinega razmerja, pa naj ga ima, naj se z njim pogovarja, naj mu avto kuha, naj z njim seksa, ker drugega očitno ne pozna.

Pismo pa ti tipi zmešani. Jaz imam tudi rada določene stvari in mi ne bi bilo všeč, če se jim kaj zgodi, a na koncu koncev so le stvari, nadomestljive, predmeti, zgolj materiali, ne pa kaj več (razen zbirateljske zadeve tukaj izključene, ker več kot očitno ne gre za to, ampak za en butast bmw).

Povej mu, potem se pa o vajini prihodnosti odločaj glede na njegovo reakcijo. Jaz bi točno to naredila. Pač naj ima avto in feltne, pa naj ima tisti pleh in motor in kao šajni pleh, naj mu pa ta pleh potem nudi vse tisto, česar mu ti očitno ne moreš.

monklja, da ni včeraj bilo malo prevec …?

https://youtu.be/e6G-Y_fC4rs

Ko ga bo hotel namakat v avtoričino luknjo, naj mu enostavno reče, naj ga vtakne v avspuh od befnla, če mu je že tako drag.

Poslus tole. Meni je baba najprej totalko razbila avto. Drugic ji je nekdo na bencinskem servisu ruknil soferska vrata. Pa ji nisem nikoli nič rekel. Se zgodi. Sam da njej ni bilo nič. Ko se mi je pa skurbala, sem jo pretepel ko psa.
In kaj boste rekle na to? In ne mislit, da lažem.

No, sem presenečen ker očitno je tema resnična. Ampak poškodba niti ni tako huda kot si sprva opisala. Če si prispevala denar k avtu se nima kaj razburjat, drugače pa za vajin odnos očitno rabita vsak svoj avto. To boš zelo težko prikrila, saj taki obsedenci svoje avte glancajo vsak teden in tebe po prvo zaslišal. Lahko se mu le zlažeš kako je do tega prišlo, če boš rekla, da te je nekdo na ovinku izsilil in si mogla se umaknit v robnik bo morda lažje sprejel kot če boš rekla, da si ga podrajsala na parkirišču. Če denar za popravilo ni problem in bo kljub temu težil, se je pa za zamislit koga bolj ceni

Ampak sramota kakšne komentarje primitivne pišete eni. Moti vas avto, moti vas da je ženska, res ste bedni

ne morem verjet kaj berem tukaj od enih, da kako grdo tole izgleda in ne vem kaj še vse, kot da bi naredila nevem kaj.
Pomembno je – ni namenoma, iz objestnosti, zafrkancije, neodgovornosti, se je zgodila ji napaka, gre za eno malo stvar, ki se da popraviti, ja nekaj stane -če mož ne bo toliko,da bi plačal – ker itak gre iz družinskega proračuna, pač ajde rečeš,da plačaš ti…
umrl nihče ne bo zaradi tega. prosim lepo no – groza kakšne može imate,da bi vas zaradi tega dajali iz kože. ne rečem, če neko namenoma kaj takega naredi – to je drugo, da se pa zgodi nenamenoma po slučajni napaki, pa pač hvala bogu da ste vsi živi in zdravi. Avto se popravi!

avtorica – svetujem ti iz več vidikov, da poveš in ne skrivaš nič…
za vajin odnos in tudi zate je dobro in prav, da se moža ne bojiš in mu poveš kaj se ti je zgodilo – lahko se vsakemu, če se bo preveč usajal, mu le povej,da nisi namenoma, zgodila se ti je napaka, ki se lahko vsakemu, tudi njemu. Ti je žal. če bo kaj začel z denarjem, ne vem kako imata denarne zadeve urejene – pa reči,da si pripravljena to poprravilo ti kriti. na popravilo pa le naj pelje on pojdi ti zraven, da si on naredi tako kot je prav zanj, da ne bi bilo potem še tam kaj narobe in bi se usajal. zagotovo mu ne prikrivaj in povej.
Sploh pa se ne boj tako moža. grozljivo je to… Jaz vem,da sem se fotra kot otrok tako bala,da me je bilo včasih za najbolj banalne butaste stvari strah povedat, ker se je znal dret kot da je on sam bog in popoln; a ko se njemu kaj zgodi naj pa vsi razumejo,da se lahko.
ne boj se nikogar in povej – jaz zdaj vse povem in se nič ne bojim – in niti slučajno ne bi imela moža, ki bi me zaradi avta tako napizdil in to zaradi nečesa, ki se zgodi nenamenoma.
razmisli o tem – mislim,da je to večja težava pri vaju kot sam avto.

Feltna hujša kot covid pha ha ha ha ha

Zacni spilat poker, da bos znala zablefirat da nimas pojma od kje je to. Mislm, saj ni tezko to. Drgac pa pr takem avtu maste kasko in gre iz tega, cel problem in dve noci brez spanja, zarad ene praske. Hudoo. Ceprav sem sama taka da za vsako praskico vem kje je bla dobljena in kdo je kriv, sam ob kakem izzivanju tisto, ki bi od mene, omenim. Taka sem, jbg. Mam pa avto za vozit in ne za kazat sosedom.

pa kaj ne razumeš, da ona orgazem doživi, ko ji njen da v “roke” svojega bejbija, vse in še več” na štirih kolesih. In zdaj mu je poškodovala njegov ponos, njegovehga otročička – na 4ih kolesih :D. in cvika na polno, ker jo bo “ubou”. 😀

Uuuuu, to pa je rešpekt pred dedcem!! Ali je že strah??
Kakorkoli že, te naše monovske peechke od dedcev so ziher fouš tvojemu dedcu, ker se ga ti tako bojiš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close