Na avtu "čohnila felno" / mož me bo dal iz kože
Sem že rano zjutraj klicala okoliške vulkanizerje, vsi so mi rekli, da moram platišče pustiti tam (to je neizvedljivo, s čim pa ga naj nadomestim) in da lahko takšno popravilo traja par tednov in da v mesecu novembru to ne bo šlo, ker imajo gnečo. Drugega nasveta, kot da na BMW original servisu naročim drugo platišče mi niso znali svetovati. Najbližji BMW servis je pa c.c. 100 km oddaljen – sedaj, ko ne smemo iz občin je to neizvedljivo.
Hmm, kaj mislite, da če rečem, da mi je nekdo drug poškodoval platišče na parkirišču? Je to sploh mogoče, da ti nekdo drug z avtom odrgne platišče?
Saj vem, da bi mogoče morala po resnici povedati, ampak sem prejšnji avto na parkirišču naslonila na drug avtomobil in sva se z mojim možem na smrt skregala, zaradi avtomobila sva se skoraj razšla, ne bom riskirala še drugič.
mi doma nimamo tako dobrega avtomobila, ampak vseeno vem, da če bi jaz poškodovala družinski avtomobil, bi tudi mene mož slekel iz kože.
glede na to, da z možem skupaj kupujeva stvari za avtomobil, lahko tudi takšno platišče stane eno povprečno plačo, morda v tvojem primeru, pri tako dobrem avtu, dve plači. sedaj se vprašaj ali si res pripravljena dati dve plači za zamenjavo te zadeve.
Hja… dobro si jo opraskala. Brez strokovne pomoči ne bo šlo, ni pa je treba menjati. A možu tega ne boš uspela skriti, če ni ravno slep.
Lahko pa rešiš tako, da hkrati ob obvestilu podaš tudi že predlog za rešitev zadeve – in tule spodaj imaš nekaj možnosti:
(samo delovale bodo šele po sprostitvi antivirusnih ukrepov)
http://www.koritnik.si/storitve/peskanje/peskanje-in-barvanje-platisc
https://peskanje-platisc.si/cenik/
Ja. Ko se kupuje avto se je pametno vprašat če si ga lahko privoščiš in ne če ga lahko kupiš. Dve različni zadevi.
[/quote]
očitno je v teh familijah tako, da je avto podaljšek moževega kratkega kurca. Potem pa ženske živijo v strahu, da se ne bo nikoli več dvignil, če ga malo pošlajsa.
Kaj pa naredijo takrat, ko avto poškoduje mož? Si jo gor zašijejo?
Vrednost novega avta naj bo sorazmerna letnemu zaslužku, ne pa na kredite kupovat avte, ki so vredni kot ena mala hiša.
[/quote]
Če te navadno vzdrževanje pripravi k infarktu niti to ne drži. Kaj šele, če pride do totalke.
očitno je v teh familijah tako, da je avto podaljšek moževega kratkega kurca. Potem pa ženske živijo v strahu, da se ne bo nikoli več dvignil, če ga malo pošlajsa.
Kaj pa naredijo takrat, ko avto poškoduje mož? Si jo gor zašijejo?
[/quote]
Ko si z dobrinami poskušajo zdravit frustracije, je pač tako. Veliko ljudi je revežev. Mentalnih še več kot takih, brez denarja.
Težko razumem strah pred možem zaradi enega avta, ker vedno vozim svoj avto. Razumem pa, da so možje bolj v strahu za avto kot za svoje otroke.Ampak,zakaj pa si ne kupiš svojega in manj kompliciranega?
Še nasvet. Pojdi na uradni servis in povej domačo situacijo. Če rezervnega dela ne bodo imeli danes, ga bodo dobili v dveh dneh in zamenjali brez da mož zve. Moraš pa vedet, da ima recimo uradni audi servis vsa popravila v računalniku. V Kopru vidijo tudi kaj so delali v Ljubljani.
Predvsem pa,kupi si svoj avto!
Težko razumem strah pred možem zaradi enega avta, ker vedno vozim svoj avto. Razumem pa, da so možje bolj v strahu za avto kot za svoje otroke.Ampak,zakaj pa si ne kupiš svojega in manj kompliciranega?
Še nasvet. Pojdi na uradni servis in povej domačo situacijo. Če rezervnega dela ne bodo imeli danes, ga bodo dobili v dveh dneh in zamenjali brez da mož zve. Moraš pa vedet, da ima recimo uradni audi servis vsa popravila v računalniku. V Kopru vidijo tudi kaj so delali v Ljubljani.
Predvsem pa,kupi si svoj avto!
[/quote]
ja še dobro, da nisi predlagala, da naj drugič raje povozi svojega otroka z moževim avtom kot robnik!
Ker se bo mož manj sekiral.
Pa v zakonu je vse skupno, torej tudi usran bemfl, pa četudi je pisan na kratkotičnega.
sigurno gre za lita platišča, kaj bi imela na takem avtu okrasne pokrove.
Ampak to je drago, sploh za bmw, vem, ker imamo podoben model, samo ne v črni barvi, kjer se pa še bolj vidi.
Me pa čudi, kakšnega tirana od moža ima, tudi jaz sem že opraskala naš ne poceni avto, pa ni bilo konec sveta, pa tudi možu se ni odpeljalo.
Forum je zaprt za komentiranje.