n00b
Ker so očitno neki otroci sami doma, ata pa je pozabil ugasnit mlinček naj neposvečenim povem, kaj pomeni besedica n00b.
Shortened form of “newbie,” the most hilarious insult ever invented, in which a person who uses a computer game too much is ridiculing one who does not, for being “new” at the game, which of course they once were. Generally speaking, the speaker of this “insult” is one who should be on the receiving end of most insults. Commonly found in allegiance with “1337$1’331 Hello.
> stfu n00b u sukc ih8u gfy
znalci namreč dobre vedo, da karkoli diši v angleščini po “eit” je treba napisati z številko eight – 8 (I hate you -aj hejt ju- ih8u).
Še par besed o smetilcih. Forume spremljam že zelo dolgo in prav zanimivo je, kako se v valovih pojavljajo pametnjakoviči. Najboljše orožje proti njim j seveda ignoriranje a kaj, ko običajno provokacije stopnjujejo dokler nekomu – najbrž kakšmnemu n00bu – ne prekipi. In potem šaljivcu – predvidevam – pride.
Nekaterim potem postane jo take otročarije jako kul. Prav neverjetno pa je, da si hahaha ni izbral v nicku nobene tuje črke (W in X sta najpopularnejša) in da ne zamenjuje črk s številkami in kapitalkami (T je velikokrat 7, O seveda 0 ipd (npr Ha7aPrA7a). Običajno se nekaj časa identificirajo s sk8erji, potem pa je mir.
Lep pozdravček vsem n00bom, več pa si lahko preberete tule:
No kul, jaz vam lahko pomagam, da vsi tej, ki se tukaj delajo nekaj s temi izrazi n00b in bogve kaj… izvirajo iz svojega foruma, ki je na spletu dosegljiv na:
http://www.joker.si/mnenjalnik/
Torej se lahko tudi vi registrirate pri njih in jim malo delate nered po njihovem forumu, pa bodo vidli kako zanimivo je to. 🙂
Itak pa so bedneži, jih nekaj osebno poznam in katastrofa, da ni večje – še v lokalu in na busu ne morejo biti tiho ob začudenju kako so prejšnjo noč do štirih zjutraj nabijali nek špil in pobili vse nasprotnike s super-duper-truper-bedno akcijo. 🙂
Nimajo življenja, so le najstniki, ki prav tako na svojem istem forumu ponižno sprašujejo za pomoč od tistih bolj izkušenih in kjer na svojem forumu dobivajo pod noge “n00b”… Valda, potem pa se morajo nekje olajšati… Skratka who cares – jaz sem tukaj da s svojim znanjem pomagam tistim, ki jim pač ne leži računalništvo in morda ne presedijo tričetrt tedna pred monitorjem. 🙂
ja pa res, mi se zgleda sploh ne zavedamo kako srečni smo lahko ker nam je med vsemi oFcami bila verjetno od samega boga poslana najpametnejša “profi” oFca, ki je tukaj da nam s svojim znanjem pomaga ipd :))
Ma se člouk fpraša, kko smo do sedaj prežveli? :)))
Skratka oFca, mi ostali smo tu, da si pač pomagamo kolikor je v naši moči in ne zato, da delamo nered po kateremkoli drugem forumu. Ker drugače ne bi bili niti pol % boljši od najslabšega n00ba, kajnede?
Res je, strinjam se s tretjim delom posta. 🙂
Prva dva pa khm…. oFca vsekakor ni nič več kot ostali in oFca ne igra dobrotnika ali super oFce (hehe) ali karkoli pač, da bi se postavljala nad vsemi.
oFca pač v celem svojem življenju in delu rada nameni več česa drugim kot sebi. 😉
Skupaj nam bo uspelo. 🙂
Pa lep pozdrav
Ste pomislili, da je mogoče n00b beseda slovenskega izuma? Namreč nisem še videl nobenega Američana ali pa katerega drugega ne-slovenskega osebka, ki bi to besedo uporabil. Od kod izhaja pa je tako in tako že bilo objavljeno (cough*joker*cough). Ta in podobne butaste izraze sem zasledil ne le na njihovem forumu temveč tudi v njihovi reviji.
Sicer pa, ko slišim kakšnega osebka reči n00b, ga takoj ignoriram. Popolni idiotizem, če mene vprašate.
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.