Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek N plaži, od stotih deklet jih je samo ene 5 super postavce , ritke

N plaži, od stotih deklet jih je samo ene 5 super postavce , ritke

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 10.08.2025 ob 21:57
Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:20

Ogledujem si ritke in postavce , obraze , joškice, punc na plaži. Tudi tiste zgoraj brez ali povsem nage. Od vseh, jih je samo nekaj z idealno postavco, lepih, s super ritkami, za oceno 20, ne samo 10, ostalo pa večina tam nek v povprečju, marsikatera pa tudi debela, celilitasta, grde povešene velke joške, povprečnen obraz, šlavfi okol trebuha in to puce stare tam od 16 20 let, ko bi morala biti super . Satrih nad 35 niti ne opazujem, ker to mi je vse prestaro.

Vseeno, kakšne so in kakšne opazuješ, če ga v vsakem primeru na roke žlajfaš. ?

Če pride samo blizu ženske ga herz trofne.

hud kritik, hehe…., v bistvu bi bil večji problem za tipa, avtorja teme, če bi od stotih opazovanih videl 95 hudo postavnih…, ker se pol zgodi tipu kratek stik v glavi…

prvo vidi eno hudo…, si misli, uhhh.., kako jo bi.., pa pride druga huda in spet.., to bi tudi… itd.., pol, ko  se mu začne mešat od lepote se preprosto prizemlji s to foro,  moški zbira, ženska zbere..

hoho715, 10.08.2025 ob 11:42

Redarke na plaži -Baywach, 10.08.2025 ob 11:00

Anonimno 3509, 10.08.2025 ob 06:20

Ogledujem si ritke in postavce , obraze , joškice, punc na plaži. Tudi tiste zgoraj brez ali povsem nage. Od vseh, jih je samo nekaj z idealno postavco, lepih, s super ritkami, za oceno 20, ne samo 10, ostalo pa večina tam nek v povprečju, marsikatera pa tudi debela, celilitasta, grde povešene velke joške, povprečnen obraz, šlavfi okol trebuha in to puce stare tam od 16 20 let, ko bi morala biti super . Satrih nad 35 niti ne opazujem, ker to mi je vse prestaro.

Samo toliko, da vam povem, v izogib infarktom na plažah:

šest nas je, ena bolj zavaljena od druge, najvitkejša ima 85 kg, ostale smo vse preko 95kg. Celulita na metre, joški nam visijo preko popka, hodimo ko race, obrite smo samo po glavi, vse ostalo je kosmato in zaraščeno z onimi dolgimi črnimi kocinami, v eni roki pir, v drugi čik, polna hladilna torba sendvičev in absolutno zgoraj brez, spodaj tigraste tangice, da se vidi, kako špeh preko premalih kopalk visi in riti ko sloni zgubane in celulitaste, noge na x, kjer je le možno, pa itak nage. Glasno preklinjamo, rezgetamo ko kobile, nabijamo najbolj težaški psihadelik rock, plahutamo z brisačami, da pesek in šoder samo leti po vas. Obnašamo se najbolj ogabno, kolikor gre in ja pazimo, da nas vsi opazite.

No, vzele smo si cela dva meseca misije od plaže do plaže po celem Jadranu in strašimo voajerje in fukfehtarje in zijalce. Prav tam se poleg nabašemo, kjer je največ samskih čefurjev in kmetavzov in se razkomotimo, na veliko hodimo tik mimo njihovih frisov kao pod tuš ali nekaj vprašat.

Tako dolgo, dokler ne spizdite za vekomaj amen iz vseh plaž.

Vedno več nas je v klubu strašilk, drugo leto nas pride najmanj petnajst in bomo zasedle vse faking zastonjkarske plaže. Vse do zadnje.

Potem se pa vi drkalci jebite na plačljivih plažah, pa naj vas tam učijo manir in boste mastno plačali za vaše zijanje v ženske. Ali pa še dalje sedite doma in drkajte na korejske tiktokarce.

Pizda vam čorava primitivna!

Jaz imam 60kg, ampak se z veseljem pridružim, imam špeh, celulit in še nekaj orožij v podbradku. 😀

Jaz se načrtno redim, se puklasto držim, da se mi joški čimbolj povesijo, dlake puščam rast, lase sem postrigla na krtačo… samo še pečene rebre in domači kruh spakiram in šteko pira, pa sem že na poti na plažo.

zakaj eni kmetje tako zaničujejo mestne ljudi?

pajo42, 11.08.2025 ob 09:48

če jih ne bi bilo, a bi pol naredu svetu uslugo, pa bil tih že enkrat?? NAj uganem, seljačina slovenska, k pride parkrat na leto nekam v mesto, pa vid par čapcev, pa je cela drama? Hitr se zapri v bajto pa Noro 24 na glas, pa zapri garažo pa čaki čefurje kmetavz gadn !

Ja, moj ritek ritek. A mi ga opišeš, kako izgleda. Rada bi ti lizala ritko. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close