Najdi forum

Myanmar

Kaj pravite na Burmo poleti (glede monsumov). Ali so plaže v tem času res zaprte?

Plaže niso zaprte, ampak je precej neprijetno v času monsuna.

RAVNO DANES V DELU PIŠE, DA JV AZIJA ZARADI MONSUNA

OZ. DEŽJA POLETI NI PRIMERNA ZA POTOVANJA.

FRANK

jz sem bil julija v burmi, pa je blo veliko casa ful vroce in soncno. ce mas cas samo poleti, pojdi vseeno, bi jo bilo skoda ne videti

Tudi jaz sem bil julija tam. Plaže niso zaprte – si sploh ne znam predstavljat kako bi naj ble zaprte saj tam ne pobirajo vstopnin za plaže kot pri nas. Je pa res, da takrat skorajda ni bilo žive duše razen domačinov na plaži, pa še ti so se le malo namakali, ker so precej visoki valovi in se skoraj ne da plavat. Deževalo je v 23 dnevih le malokrat pa še to se malo vlije in je potem nazaj sončno- sploh ni panike.

Lani sem bil tudi na Šri Lanki in spet julija pa podobna scena – tu in tam 5-10 minutna ploha in spet sončno. Ne vem zakaj se ljudje tako bojijo tega poletnega monsuna – ta ti sigurno ne bo pokvaril potovanja.V cajtngah pa itak pišejo včasih take bedarije, da glava boli glede marsičesa – sigurno je avtor te izjave meteorološki strokovnjak, ki je tam preživel obilico svojega življenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close