Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek muzika, koncerti

muzika, koncerti

No ja, včasih gre tudi za to, da določeni novejši bandi tako zelo starejše reciklirajo, oponašajo, ne znajo najti svojega lastnega izraza, da gre človek enostavno raje original poslušat – meni so npr. Joy Division veliko ljubši kot Editors, pa veliko bolj mi gre v slast garažni rock 60-ih kot pa ta nek MTV-jevski kitarski revival, kamor prištevam tudi Arctic Monkeys.[/quote]
Ja JD so super, samo ne moreš skoz stare komade poslušati. Kako pa so ti Sars?

No ja, včasih gre tudi za to, da določeni novejši bandi tako zelo starejše reciklirajo, oponašajo, ne znajo najti svojega lastnega izraza, da gre človek enostavno raje original poslušat – meni so npr. Joy Division veliko ljubši kot Editors, pa veliko bolj mi gre v slast garažni rock 60-ih kot pa ta nek MTV-jevski kitarski revival, kamor prištevam tudi Arctic Monkeys.[/quote]
Ja JD so super, samo ne moreš skoz stare komade poslušati. Kako pa so ti Sars?[/quote]

Saj jih ne. Ob tolikšni količini glasbe, kot jo preposlušam, Joy Division pridejo na vrsto samo takrat, ko mi res zapašejo. S.A.R.S. me pa ne pritegnejo, preveč spoliran hibrid za moj okus. Od novejše jugo scene me navdušujejo Repetitor in Damir Avdić.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

http://www.youtube.com/watch?v=qXqDo23T8jg

Repetitor niso slabi, sam men je bolj všeč elektronski sound, indi rock, punk. Npr za reperja mi pa je dober Kandžija pa tu TBF. Od “starih” skupin pa so mi še vedno všeč Depeche mode, medtem ko so mi U2 čisto mimo.

Mumford ans Sons, Imogen Heap, A. monkeys, Lykke Li, Kings of Leon, Terrafolk, Muse, INXS, tudi Nick Cave… takole na uč 🙂

Kar se raperjev tiče, je meni žal, da se je El Bahattee nehal ukvarjati z glasbo…
Glede U2-jev se pa strinjam. Meni se že leta zdi, da nimajo več nič za pokazat, tako kot Rolling Stones… Ali pa Red Hot Chilli Peppers. :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kar se raperjev tiče, je meni žal, da se je El Bahattee nehal ukvarjati z glasbo…
Glede U2-jev se pa strinjam. Meni se že leta zdi, da nimajo več nič za pokazat, tako kot Rolling Stones… Ali pa Red Hot Chilli Peppers. :/[/quote]

Točno tako, živijo na starih lovorikah. Naravnost za penzijo so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close