Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Muslimani osvajajo Veliko Britanijo – cela mesta so že postala islamski geti

Muslimani osvajajo Veliko Britanijo – cela mesta so že postala islamski geti

V predmestju Savile Town v angleški grofiji Yorkshire skoraj ni več mogoče zaslediti belih prebivalcev. Na podlagi podatkov zadnjega popisa prebivalstva naj bi bilo zgolj 48 od 4033 ljudi, ki tam živijo, belih Britancev. Celo prodajalka, ki v kombiju prodaja sladoled, nosi burko, poroča britanski Daily Mail.

Novi prišleki so popolnoma uvedli muslimanski način življenja

Celo ženska, ki v času poletja prodaja sladoled iz kombija, nosi burko. Mobilni mesar pa ljudem na ulici ponuja samo meso halal – kozo, noja in jagnjetino

Zaprli 8 lokalnih pubov, frizerski salon in vrsto trgovin

Za bele ženske ni varno, da ponoči hodijo same po ulicah

Več tukaj : http://nova24tv.si/aktualno/muslimani-osvajajo-veliko-britanijo-in-si-jo-podrejajo/ in tukaj http://www.dailymail.co.uk/news/article-3899540/Go-away-shouldn-t-Don-t-come-corner-Yorkshire-no-white-residents.html

Tara_S bo rekla, da je to pravilno, da so uničili angleško kulturo in uvedli svojo. Jaz bi rad videl, da bi tam živela Tara_S med dvojimi ljubljenci kajti to mesto je kot nalašč za njo.

Na novi24 so tako zelo obsedeni z islamom, da še zdaj ne ločijo med burko in nikabom.

Ta razlika je minimalna in nepomembna.

Sicer pa v Nemčiji je končno prišla resnica na plan. Krivi so kristjani. Menda premalo pojejo?
https://www.youtube.com/watch?v=J0FsvygCdhk

Zdaj pa lahko tisti z minimalcem nehajo jamrat, al pa naj spokajo v anglijo

Big deal, jaz tudi ne ločim med kremšnito, šamšnito in zagrebško kremno rezino, kar je približno isti pes.

pri enem in drugem je pokrita buča kje je problem?

No ja saj Slovenijo so pa preplavili Albanci. Sploh ne vem kdo je vsem tem albancim podelil državljanstva na lepe oči.

42-letna prebivalka Kosova čez mejo pripeljala turške prebežnike

Osem odraslih beguncev in en otrok, vsi so turški državljani, je ilegalno vstopilo v Slovenijo na območju Zavrča. Policija je štiri izsledila, ko je ustavila avto 42-letne državljanke Kosova. Zapletlo se je, ko je eden od njih doživel epileptični napad. Štiri begunce so izsledili kasneje v iskalni akciji. Vse so vrnili na Hrvaško.

1. novembra okoli 7.40 je policija v kraju Bukovci v občini Markovci ustavila osebni avtomobil, ki ga je vozila 42-letna državljanka Kosova, ki ima prijavljeno bivanje v Mariboru. V avtomobilu je prevažala štiri odrasle osebe in otroka, je sporočil tiskovni predstavnik PU Maribor Bojan Kitel.

Vsi potniki v avtomobilu so bili turški državljani, ki so v Slovenijo vstopili na zeleni meji. Zapletlo se je, ko je oče otroka doživel močan epileptični napad. Sprva so ga prepeljali v ptujsko bolnišnico, nato pa v UKC Maribor. Po oskrbi so ga ob 22.30 izpustili.

Izsledili še štiri turške državljane, vse so vrnili na Hrvaško

Policija je z nadaljnim zbiranje obvestil ugotovila, da je državno mejo prestopilo več oseb, zato so pričeli z iskanjem. Na območju Stojncev so izsledili še tri tujce in nato še na bencinskem servisu Stojncih eno osebo. Vsi so bili turški državljani.

Skupno so prijeli osem odraslih oseb in enega otroka. Policisti so v nadaljevanju opravili ogled kraja prestopa državne meje, v katerem so sodelovali tudi hrvaški policisti. Ugotovili so, da so turški državljani nedovoljeno prestopili državno mejo na območju Zavrča, ob reki Dravi. Tujce so 2. novembra po opravljenih razgovorih vrnili na Hrvaško.

Zaradi utemeljenega suma, da je voznica osebnega avtomobila storila kaznivo dejanje, so ji odvezli prostost in odredili pridržanje do 48 ur. Zoper njo pa so podali tudi kazensko ovadbo. Na njenem naslovu so opravili hišno preiskavo in pridobili dodatne dokaze, ki so potrjevali utemeljen sum storitve očitanega kaznivega dejanja, je še sporočila policija.

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/med-prijetimi-begunci-tudi-otrok-ilegalno-vstopili-v-slovenijo-na-obmocju-zavrca.html

Martin,
Kaj se čudiš?
Preživeli bodo najbolj sposobni. In tu ni kaj misliti. To so musliči.

Big deal, jaz tudi ne ločim med kremšnito, šamšnito in zagrebško kremno rezino, kar je približno isti pes.[/quote]

Kaj imata pa razen oblike še skupnega kremšnita in šamšnita?

avstrija je morala organizirati reševalne službe po vsej avstriji

če se vračaš v petek, soboto ali ob prazniku zvečer iz zabave in se počutiš ogroženega, pokličeš eno sos številko, da ti neke vrste vaške straža priskoči na pomoč in te pospremi do doma..celo mobilno aplikacijo so naredili

daj link, ker prvič slišim

Martin,
Kaj se čudiš?
Preživeli bodo najbolj sposobni. In tu ni kaj misliti. To so musliči.[/quote]

Nikoli ne preživijo najbolj sposobni. Ti imajo najmanj otrok (bolj so razviti, manj otrok imajo), ker jih vsi hočejo odstraniti, ker so trn v peti, ker so preveč napredni za preostale butalčke, ki jim ne morejo slediti. Vedno preživijo najrevnejši, ker se množijo kot zajci in si zato pomagajo med seboj, ker so vsi v sorodu, ker jih je kot zajcev iz istega tropa. Delam rodoslovno drevo in vem kaj govorim.

Trenutno pol črne Afrike in muslimanov preživi samo zaradi belcev in njihove pomoči. Pa naj bo v hrani, denarju, zdravilih ali tehnologiji.

Sicer pa, če tale tema sodi na politični čvek, potem so pa ljudje res mentalno zaostali. NI drugega sploh za reči. To je realnost, kruta realnost. Padajo mesto za mestom. Sedaj Anglija, Nemčija, Avstrija, Bruselj…. Slovenija bo pa mal kasneje, ker itak vse pride kasneje k nam….

To se ne more dobro končati za Evropejce. Evropejci se obnašajo kot, da so postali plen muslimanov, dobesedno.

Martin,
Kaj se čudiš?
Preživeli bodo najbolj sposobni. In tu ni kaj misliti. To so musliči.[/quote]

Nikoli ne preživijo najbolj sposobni. Ti imajo najmanj otrok (bolj so razviti, manj otrok imajo), ker jih vsi hočejo odstraniti, ker so trn v peti, ker so preveč napredni za preostale butalčke, ki jim ne morejo slediti. Vedno preživijo najrevnejši, ker se množijo kot zajci in si zato pomagajo med seboj, ker so vsi v sorodu, ker jih je kot zajcev iz istega tropa. Delam rodoslovno drevo in vem kaj govorim.

Trenutno pol črne Afrike in muslimanov preživi samo zaradi belcev in njihove pomoči. Pa naj bo v hrani, denarju, zdravilih ali tehnologiji.[/quote]
Preživi tisti, ki nima pomislekov.

Tudi jaz ne locim med tema dvema zadevama, ker me cisto nic ne zanima in mi ni jasno, zakaj bi to sploh kdajkoli morala izvedet.

Kaj govoriš nekaj? Si kdaj sploh bil v Veliki Britaniji? Naj ti povem iz prve roke! Bil sem več kot pol leta v Bradfordu v VB, kjer živi ogromno musličov, predvsem pakistancev. In ja, ko sem hodil po mestu, sem imel občutek, da sem v bolj naprednem pakistanskem mestu, le da so namesto peščenih hiš in puščave okoli bile zidane hiše in zelenica … In ja … pol leta sem jih gledal kako živijo. Bradford je eno samo smetišče, celo mesto je tako smetišče, da ti na kozlanje gre! Muslimani imajo pred hišo vržene smeti, vse od starih kavčev, starih televizij, opek, itd, ni da ni, otroci pa se igrajo po tem … Ja, jaz vem, da je anglija polna muslimanov! Delam po terenu, vem kako je življenje, ker so muslimani, zato sem ZELO proti muslimanom (ne mislim na balkan), ker vem, da so SVINJE! Povsod, kjer sem jih videl so imeli razmetano okoli hiše, mesta vsrana itd … Po trgovini se sprehajajo s šestimi otroki, se naslanjajo na police, zvrnejo mulci dol celo polico konzerv, stara pride po mulca pa odide od tam, kot da se ni nič zgodilo itd … Golazen! Zato pa vsi tisti, ki zagovarjate te migrante, vzamite si jih domov!! Verjetno boste našči tiste 3 m2, da boste lahko notri dali posteljo, pa po možnosti kupili še malo večji hladilnik. Ja, če sem rasist, sem upravičeno. Jaz sem jih od blizu videl kako živijo po evropi, vi pa iz vaših kavčev in stolov ne vidite nič, kot samo to, kar vam pokažejo pred tvjem!

Sem se samo peljala cez Bradford. O bruhanje, nikoli si ne bi upala iti tam pes po dnevi. Ta Bradford pa je blizu tega omenjega mesta. Ja, Yorksihre je unicen s temi muslimani. Burnley je tudi blizu. Tam imajo mladi Pakistanci na vsakih par let upore(beri seziganje avtov, unicevanje vsega). . BBC snema oddaje o njih, ces poglejte kako so bogi, ker ni sluzb, ker se ne morejo intergrirati in ker ne najdejo sebe (o 2. generiaciji!!!). Seveda sluzbe so. NJih pa ne boste nasli v tovarnah ali tam, kjer je potrebno fizicno delati. Imajo BMWje(le od kje), prodajajo belinkote in ostale zdravju skodiljive stvari (droge seveda)… Vozijo taksije, ker ni treba fajn delat. Da ne omenjam mest v katerih so lahko posiljevali kolikor so hoteli. In policija je to mirno prenasala, ker jih je bilo strah, da bodo bili oznaceni za rasiste (Roterham).
Taksna mesta, ki so jih polna, so grozna, polno je negativne energije in Anglezi bezijo ven iz teh mest. Ja, Angleze so tako oprali mediji, da si ne upajo vec javno izreci kaj jih moti. Vecinoma bentijo cez Poljake in Romune. Ampak zaradi tega vsaj ne bodo oznaceni za rasiste. Vendar v podzavesti mislijo na muslimane.
Tudi jaz sem zivela v enem mestu, kjer je bilo polno muslicev. Saj so bili prijazni, ampak rokovati se niso hoteli z menoj. Prijazni pa so zato, ker se hocejo delati revcke in boge (to je njihov nacin… vse to pa so nauceni v mosejah). V Londonu pa od takih dozivis nadlegovanje, ponizevanje samo zato, ker nisi zakrita ali ker si evropejka. Taksni ljudje mene v moji Evropi ne bodo ponizevali, zato jih ne maram.
V glavnem ti ljudje so gnoj od gnoja, najvec se jih pa najde tam, kjer se najdejo ugodnosti za cenejse najemnine ali za socialna stanovanja. Vsi ti vse vedo za ugodnosti, zakone in kako dobiti vse te socialne pravice. Jaz, ki pa delam, pa se ne ukvarjam s tem in tudi Poljaki ne, ker delajo tista dela, ki jih ta drhal noce.

Iz leta 2016 v leto 2025.

Zakaj odpiram ta post iz leta 2016?

Ker Velika Britanija v letu 2025 je muslimanska država. Velika Britanija je padla brez enega samega metka!

Pederčina Starmer je včeraj za svojo Home Secretary – Minister za notranje zadeve nastavil muslimanko s hidžabom Shabana Mahmood. Muslimanka, ki prisega na koran, je notranja ministrica Velike Britanije. VEČJEGA ŠOKERJA BITI NE MORE!

In za kaj bo v Veliki Britaniji(!) odgovorna muslimanka s hidžabom na glavi?

Spoštovanje zakona.

Nacionalna varnost in antiterorizem.

Migracije in varnost na mejah.

Nadzor nad varnostno službo (MI5).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close