Najdi forum

A kdo pozna kampe na Murterju? Ali se se vedno pojavlja problem z vodo?

hvala,
miranda

Miranda, midva s Tino ti priporočava kamp Kosirina (imajo vodo, pa elektriko in pogled na kornate je…hmmm, čudovit), so pa še drugi, za katere pa ne morem reči kaki so ( en je tipa ‘zelena laguna’)
Definitivno pa je Murter zakon za dopust!

LP

jst sm bla lansko leto v kempu slanica in morm rect da sem bila navdusena.kemp je prakticno ob morju.jaz sem imela sotor 3 m stran od morja,pa se senca je!
plaza je 5 min stran,ce zelis biti pa malce na samem pa je zraven se en otocek, 7 min stran.skratka vse je zelo blizu,tudi v mesto gres lahko pes!
to ni zdej kemp s petimi zvezdicami,je pac normalen,tudi cistoca na wc-ejih je vedno,tko ni nobenih problemov. cene so od ostalih kempov precej nizje!
lep pozdrav.

ali pozna kdo na murterju tudi apartmaje blizu plaž, ki bi bile primerne tudi za predšolske otroke

Murter je otok za zelo nezahtevne goste, ki jih ne moti, da so plaže polne (res polne) vzhodnih turistov, da je izven penzionska ponudba na nuli, da v trgovinah nimajo nič. Z otroci je še prav posebej hudo, ker nikjer nimajo pravih peš poti oz. se ne držijo prom. znakov in je povsod promet vsaj z mopedi.
Groza!

Oprosti ani,vendar ne vem kje na murterju si bla! ko sem bila jaz prejsnje poletje,je bilo nepozabno. sama sovrazim tiste nabutane plaze in sem vedno brez problema nasla samoten koticek zame in za fanta.mal gres stran od plaze in ni problema.glavne plaze pa so vedno in povsod polne…kako to mislis da v trgovinah nimajo nic? jaz sem vedno dobila vse kar sem si zazelela…samo mestece murter je krasno,je majhno,vendar se dogaja. ce zelis pa veliko ljudi na kupu in stantov pa se odpravis v vodice! pa tudi jezera na murterju je lepo mestece z lepimi plazami,ki niso prepolne! skratka izbire je dovolj in tudi za majhne otroke se mi ni zdel problem,saj,vsaj v kempu slanica je posebna pot za pesce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close