Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MURTER, Auto camp Slanica, Kosirina

MURTER, Auto camp Slanica, Kosirina

Prosim za nekaj svežih informacij glede kampov na otoku Murter.
Všeč so mi taki, kjer si lahko postaviš šotor tik ob morju, ni pretirane gužve in obstaja lepa senca.
Na dopust se odpravljava od 30.7.do 15.8.2005.

Kaj svetujete v primeru kampov Slanica in Kosirina?

Slannica je meni osebno eden najbolj zanimivih kampov na Hrvaške. Guzva je vsaj poleti nujen pojav. Kamp ima samo najbolj nujno infrastrukturo in s tega stališča ni bog ve kaj. Je pa na odlicni lokaciji in vse parcele so prakticno ob morju. Ce imas sreco in dobis plac je zadetek v polno, ce nisi prezahteven glede infrastrukture. Vecina kampa je v senci.

lp

Ozbej

Lani smo v drugi polovici avgusta preživeli nekaj prav luštnih dni v Slanicah. Kamp je res čisto robinzonski, če potuješ v ženski družbi naj ne bo preveč občutljiva, ker kakšnega WC in posodopomivalnega komforta ni, tudi topla voda je samo če imaš srečo. Plaža je najlepša tista ki je še kakih 400 m po cesti naprej od konca kampa, je pa tudi kar precej obljudena. Večina gostov je bilo Poljakov, Čehov in Madžarov ter tu in tam kakšen Slovenec, zelo malo pavšalistov in v glavnem bolj šotori.
Bilo pa je neznansko poceni in če rabiš da se ti na plaži kaj dogaja je plaža v zalivu Slanice kar primerna (zjutraj aerobika, tobogan, ful gostinske ponudbe in seveda gužva). Ta plaža je pred začetkom kampa. Večino mest je v senci pod borovci in ves čas malo pihlja. Peš greš lahko v Betino, ki je bližnje mestece, ali na vrh nad Slanicami in si ogledaš bunkerje. Od tam se vidijo tudi celi Kornati.
Nam je bilo zelo všeč, tako da razmišljamo da bi šli letos spet.

lp tinca

Mi smo prišli iz Slanice pred kakim tednom in ni bilo slabo. Sence pod borovci je veliko, precej pa je bilo ljudi in veliko prostora zasedenega. Slabo je to, da cesta razdeljuje prostor med skalnato obalo in sotori, vendar se da. Ježi so, pa dva sanitetna prostora – lepo urejena in ponavadi ni bilo treba dolgo čakati na posodo. Ponoči pa je bilo precej mirno in slabo osvetljeno, zato je v veliko pomoč kakšna ročna svetilka… cena na osebo 25 kun, če se ne motim… splača se vzeti kolo, ker je okoli lepo in obe zanimivi mesti prav blizu po prijetnem sprehodu – ponoči sicer neosvetljena peš pot do Murterja…. no, prav vredu kamp drugače.
Pa srečno pot, Muuuu

Pozdravljena,

prvič gremo na kampiranje pa me zanima, kako je v tem kampu. Kakšna cesta vodi skozenj? Ali dobiš plac na plaži ali je treba že ob 7 zjutraj zasesti?

Zadnja sprememba (22-07-05 17:43)

Tudi mi smo imeli letos namen oditi v avtocamp Slanica.Po elektronski pošti smo se pozanimali glede prostora in dobili odgovor,da je avtocamp 100%zaseden.Sedaj pa nas zanima,če ima kdo kakšne informacije o avtocampu Solaris v Šibeniku,ali Adriatic v Primoštenu!

Da ne bo pomote..Avtocamp Slanica je bil trenutno 100%zaseden…lahko,da ni več!!

Prejsnji teden sva bila dol. Slanica je bil totalno poln, edini plac za sotor je bil stisnjen med prikolico in asfalt ob morju, kamor gre kanalizacija, ali pa za kaficem. Kako je zdaj, ne vem, je za preverit na licu mesta. Je pa simpaticen, ker je cel v senci.

Sla sva potem v Kosirino, ki je ful razpotegnjen in ogromen, vendar vecinoma ni sence. Sotor imas lahko cisto ob morju, je dovolj placa. Lahko pa gres ob morju po potki (v obe strani) malo bolj v goscavo in si nardis cist privat, kjer pa pol ne mores met avta zraven. Ampak je tud zanimiva opcija. Voda je hladna a zelo cista, mogoce se je do zdaj vsaj malo pogrela. Sanitarije na dveh koncih, precej malo vse skupaj, vendar cisto, gospa cisti 2x dnevno. zvecer tople vode za tusiranje zmanjka ful hitro, sploh ne vem, ce se uspe segret cez dan. Midva sva se pol hodila tusirat ob polnoci in je bila skoraj vroca. Aja, recepcija je na drugi strani glavne ceste pri vhodu v kamp Plitka Vala (ki je tudi zgledal ok, ima trgovino in eno kao restavracijo, obrnjen pa je na celino), se je zgodilo 2 jutri zaporedoma, da je hodil en tip in preverjal tiste tablice na sotorih/camperjih. Na Murterju so poleg omenjenih treh se ene 4 kampi, vendar ne vem, kako zgledajo, ker sem vidla samo table. Veliko Poljakov, Cehov, Madzarov, Avstrijcev in Nemcev, tudi Francozi, Italijanov se ni toliko. V Slanici se mi je zdelo, da je ful Kranjcanov in Velenjcanov.

Ce te se kaj zanima, ti kar 🙂

Ali je kdo od vas že slišal za Autocam Murtela? Nahajal naj bi se ravno tako na Murterju.

Prihaja še kdo s svežimi informacijami s kampiranja na Murterju?
Ali priporočate kakšen drug kamp na področju Šibenika?

Hvala za dobre ideje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close