Najdi forum

Multipraktik

oz. univerzalni kuharski stroj, rada bi ga kupila, takega poceni in učinkovitega, katerega priporočate dragi moji tehnični strokovnjaki in strokovnjakinje?
Je ta Severinov za 10.900 – reklama INTERŠPAR vreden nakupa.
HVALA VAM ZA kakršnokoli informacijo.

Jaz tega ne poznam, ampak ti lahko povem samo svoje mnenje. Aparat si ne boš kupila samo za en teden, ampak si ga kupiš za več let. Zato premisli kaj v resnici potrebuješ, kolikšne količine uporabljaš, da temu primerno kupiš tudi aparat. Tu mislim predvsem moč motorja. Sama sem ravno kar kupila Bosch MUM 7000. Sedaj bom pa še dokupovala priključke, za katerimi se bo pokazala potreba, oz. ko si prišparam kak tolar, ki je namenjen gospodinjstvu. Men je takšen običajni mulltipraktik premali, ker pač doma pečem kruh in mesim malo večje količine testa. LP

Zdravo!

Lepo da si kupila ta aparat, je vreden tega. Sama namreč delam na tej liniji, ga sestavljam, mogoče ti lahko kaj priskrbim, ceneje. Je pa zelo fajn aparat, ima veliko posodo in je vzdžljiv.

Lp, Saša.

Saša, definitivno si bom še kupla zraven priključke. Saj veš tako postopoma. Mi lahko poveš koliko pribl. bi prišel kotni prenosnik, mesoreznica, dodatki k mesoreznici in jekleni žitni mlin. To bi rada imela najraje najprej. Ali mi še lahko poveš, če se na pretočnem sekljalniku zelenjava boljše in lepše obdela, kot na večnamenskem mešalniku. Sedaj imam klasični multipraktik, pa mi ni všeč, ker zelenjave ne nariba lepo, jo scefedra, tako da za razne solate , peso, vse ribam na roke. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close