Najdi forum

Multifunkcijska naprava

Kupujemo multifunkcijsko napravo za domačo uporabo.
To, da naj bo barvna in inkjet smo se nekako že odločili, ker naredimo bolj malo kopij (nekaj na teden), morajo pa te občasno nujno biti barvne.

Bolj me v bistvu zanimajo vaše izkušnje glede kartuš in menjave le teh. Pri sorodnikih sem namreč videla eno od teh naprav, pri kateri se je zasušila glava kartuše, barva zato ni šla ven, kartuše pa se tudi ni dalo vzeti ven, ker kao barva še ni zmanjkala. Takim bi se rada v velikem loku izognila.

Vesela bom vsakega vašega nasveta pa tudi konkretnega predloga, katero napravo svetujete.

Hvala!

A je ta v redu ? Ima ločene kartuše?

vprašaj proizvajalca

upam, da ti je to jasno, da same barve=kartuše, tonerji…stanejo skoraj tolko kot sam printer..nekateri celo kupujejo kar nove printere namesto barv

Kaj naj vprašam proizvajalca???

Glede cen kartuš mi je približno jasno kako je. Ampak za HP se ponavadi dobi vsaj kompatibilne, neoriginalne kartuše. Nekje sem zasledila, da za Canon lahko kupiš samo originalne. Epsona smo pa že imeli in ne bi več, hvala.

Na starem HP-jevem printerju sem kupovala barve in polnila kartuše doma, pa je šlo, dokler se ni sam printer pokvaril in smo nato kupili novega. Sedaj imamo takega, ki printa samo črno. Žal pa se je v zadnjem času pokazala potreba po barvnem.

Torej, še vedno me zanimajo vaše izkušnje in nasveti. Se splača kupiti tega najcenejšega HP-ja, glede na to, da printamo zelo majhno število kopij, ali je bolje vzeti malo boljšega?

Moja izkušnja je: kupi drugega ali tretjega najcenejšega. Pri najcenejšem je ceneno vse 🙂
Zraven sebe imam en tak “boljši” HPjev primerek iz leta … 2001? Bp. Nikoli več Epson, sploh če malo printaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close