Muller ali DM – kje kupujete?
DM imam na 3 minute peš, ko kaj potrebujem zdaj in takoj, kupim tam.
Muller imam na 5 minut z avtom, tam kupujem določene izdelke cca 2x na mesec, če je še kaj potrebnega v akciji, pa tudi kupim. Čokolad, Nutel in podobnega pojemo tako zelo malo, da tega sploh ne kupujem, Nutelo če že kupim, potem francosko, praške in mehčalce če so v akciji, Ariel se mi je pokvaril, tudi ta iz Mullerja, gele za tuširanje, zobne paste in ostalo, pa kakor kdaj, kakor kje in kakor so v akciji.
Enostavno, 13.02.2022 ob 15:09
DM, ovinek na poti iz službe 100 m, do Muellerja imam 25 km.
Pa še to samo obcasno, vecino stvari kupim kar mimogrede tam, kjer nabavim ostalo špecerijo.
Zelo podobno.
Pred corono sem večkrat zavila v M, ki je 10 km stran. Sedaj hodim bolj kot ne, v 90% v DM, ker je v domačem kraju in se mi žvižga za določene produkte, ki sem jih včasih kupovala striktno v M.
Razmere te res naučijo nečesa. In to je, da ničesar tako nujno ne potrebuješ, kot misliš v tistem trenutku. Zelo hitro najdeš alternativo produkta, ki si jo kupoval samo tam…
zadnje čase bolj v dmju(skret papir, robčki, milo).. ko rabim kaj iz milerja grem tja (lipbalm, šampon..).. mam pa obadva na dveh lokacijah blizu mojega zadrževanja, nikjer niti ne rabim pct.. samo ne da se mi več po trgovinah pa grem res samo takrat tja, ko rabim kaj kar dobim samo tam.. no ja skret papir dobim povsod haha, samo enega imam pač ogledanega kaj čem.. škoda da šarkov tam ne prodajajo da usput še to kupm
Forum je zaprt za komentiranje.