Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muci nima na voljo doma vodo?!

Muci nima na voljo doma vodo?!

Delam neki na vrtu, in muciji iz bloka v vrsti cakajo da lahko pojejo vodo s katero bom zalivala, dezevnico. Okopavam, sadim in gledam na uro…2-3 minute pije vodo. Pa je bil par minutk prej iz bloka izpuscen. Ko konca en je ze drugi na vrsti ki se odzeja.

En iz hvaleznosti mi da ljubcka na koleno in me s tacko poboza.

Torej imajo doma macko in nima vedno svezo vodo na razpolago???

To je zame mucenje!

V blok sem napisala obvestilo, so strgali dol.

Meni se zival smili, da nima vodo na razpolago.

Pol se nimam kaj za cudit ce jim ledvice odpovejo, ko nimajo vode, pa se slane fuc brikete jim turijo za jest.?

Pojejo vodo, que?

Po tvojem zapisu predvidevam, da nisi bila lastnica veliko mack, ker kot prvo, obcutka za zejo naceloma nimajo. Tekocino pretezno vnasajo s hrano, zato je bistveno, da imajo na voljo tako suho kot mokro hrano, zunanji lovijo. Nastavljena, ponujena voda v posodici zanje je tako, meeeh, brezveze, sploh za zunanje macke. Okej, se v to posodico namocim jezik. Luze, dezevnica, nemara stara konzerva polna vode nekje na prostem, potocek, whatever, vseeee je zanje bolj naravno in privlacno kot domaca, cista skleda vode. Luzica v kopalnici, ooo ja, kondenz na ploscicah, orgazem.

Zunanji izkoristijo vsako priloznost za hidracijo, notranji pa napadejo straniscne skoljke, kapljice v banji, nenadzorovane kozarce, vaze, itd.

V glavnem, ne drame za brezveze zganjat, macke so kosmate ninje in se vedno znajdejo, po svoje, so muhaste in imajo preference.

Jaz bi prepovedal živali v bloku, čisto mučenje ,tako kot živalski vrt.

Tako kot je pow napisu.  Naša ima frišno vodo not in ne, ko bo 2 dni stara bo pila.

Raje zuni pije iz luže na dvorišču, iz postane pomožne pasje sklede in zalivalnikov za rože, v katerih je nalašč voda puščena, da rata postana in ona pije….

Ja, pije celo zastano vodo v fugah ploščic na balkonu po dežju.

Pač mjavkarice take so. Verjetn ji tud frišna voda “smrdi”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close