Najdi forum

MS Money 2000

Pred časom se mi je sesul računalnik. Večino stvari sem uspela rešiti. Težave imam samo z datoteko MS Money, ki je v novejši verziji ne morem odpreti. Kaj mi svetujete. Ali potrebujem MS Money 2000? Kje ga lahko dobim?
Hvala
LP
MM

Ja tegale M$ pa včasih čisto nič ne razumeš. Pri Denarju so se odločili, da nobena verzija ni kompatibilna s prejšnjo, kar res pomeni, da z novejšo verzijo ne moreš odpirati datotek, narejenih s predhodno verzijo.
Edino če si v prejšnji verziji podatke izvozil v Quicken Interchange Format (QIF) datoteko, jo sedaj lahko uvoziš v novejšo verzijo.

In ker to verjetno nisi naredila, ti verjetno res ostane le odpiranje z verzijo 2000.

Kje pa jo dobiš, pa je že drugo vprašanje. Verjetno pri vsakemu prodajalcu M$ovega programja. Seveda so še druge poti, o katerih naj tu ne bi pisali, samo tako za namig, povprašaj kolege, pobrskaj po temnih straneh interneta, pocukaj kakega forumovca za rokav in ga po mailu vprašaj kaj več.

jernej72@yahoo.com

Hvala za pomoč!
Datoteke seveda nisem izvozila, tako da še vedno čakam, da se mi javi kakšen računalniški princ na belem konju, ki bo rešil mojo težavo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close