Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Mrha koščena

Mrha koščena

Je kdo bral? Je za kupit/prebrat? Prosim za komentar.

Jaz sem jo kupila, pa mislim da ni vredna dnarja. Nič novega. Mene ni impresionirala 🙂

Meni tudi ni bila všeč. Preveč ekstremno teži k določenem načinu življenja.

Kaj pa je to?

ena knjiga

Dejstva so znana, samo pisanje je pa precej manipulativno, pompozno in nastrojeno proti USA kmetijstvu, industriji,… ni ravno nasa realnost.
Poleg tega obstaja mnogo drugih bolj pametnih znastvenih podlag in dejstev, ki govorijo o tem, da veganstvo ni za vsakogar. Nekateri so pač bolj kot ne beljakovinski tip.
Prebereš in j kritično oceniš.

LP P

Meni gre močno na živce že naslov. Koščena, WTF? Kdo pa hoče biti koščen, razen anoreksičark? Evo, jaz sem oblinasta mrha z dokaj idealno težo in nočem ničesar spremeniti, tako da je že ne bom vzela v roke.

prebrala sem j0o, nekaj dejstev je novih, nekaj sem jih že pozanal od prej!

me je precej navdušila, predvsem zaradi stila pisanja, ker je nekaj popolnoma novega zame, nisem še brala knjige z takim prstopom do bralca…

vseh zadev se itaq da ne bom držala, niti se ne splača, ker pač nisem tip osebe, ki bi zdržala brez vsega kar je živalskega izvora… vgetarjanka sem
že dolgo sir mam pa rada pač…

drugače pa prebereš (določena poglavja res samo če maš močen želodec!!!!!) in se držiš tistega kar se ti zdi da se splača!!

Mene je impresionirala, saj me veseli da koncno prihaja na dan (vedno bolj) kaj vse se v mesnopredelovalni industriji pocne. Tisti, ki jih to ne gane, so razred zase in vecina clovestva je itak takih in vedno bo. zalostno a resnicno, glavno da imajo sami polne riti.
Sama dovolj poglavij nisem mogla prebrati, ker je resnica prekruta in vse kar mi odzvanja v glavi je: s kaksno pravico clovek to pocne?!
Vse kar si zelim je, da bo tega sveta cimprej konec.

V knjigi je kar nekaj resnice, ampak tudi za moj okus malo preveč ekstremno zagovarja določen stil življenja in stvari prikazuje preveč črno-belo. Če jo kdo želi prebrati – jo prodam. Sem iz Maribora.

Za koliko jo pa prodaš?

New Report

Close