Mrezni plan-Ms project
Sem že delala tale mrežni plan v MS Projectu -ampak mi je vzela veliko več časa kot le eno urco. Prvo kot prvo moraš napisati vse dejavnosti, kdo te dejavnosti opravlja, čas opravljanja dejavnosti in povezave med njimi. Šele potem se spraviš k delu v MS Projectu – kjer pa moraš paziti, da so delavci oz. izvajalci dejavnosti enakomerno porazdeljeni – oz. da ni nobeden izmed njih preveč obremenjen.
Gotovo pa obstaja knjiga, kjer imaš vse to razloženo. Če slučajno hodiš na Fak za upravo imaš v knigi za kvantitativne metode vse razloženo. Če pa nisi na tej šoli pa lahko jaz kaj poiščem na internetu – kakšne zapiske.
Upam, da ti bo uspelo dokončati. Če imaš še kaj vprašanj kar vprašaj!
LP
Ja tudi mene je kritična točka zaj… . No sej v bistvu sploh nisem prav naredila, tako da mi je moral profesor trikrat popravljat, ker mi je zmeraj šlo nekaj narobe. Tako, da ti direktno ne znam pomagati. Probaj se malo poigrati s MS Projectom, tako kot sem se jaz.
Če pa želiš ti pa lahko pošljem moj mrežni plan na ogled, ki naj bi bil pravilni, samo se mi vseeno zdi, da ni vse tako kot bi moralo biti.
Sporoči in vso srečo pri izdelavi!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.