Najdi forum

mrežna kartica

Zdaj v zadnji nevihti mi je šla in torej potrebujem novo. Po oglasih jih je na tone pa ne vem kaj je pomembno, da kartica vsebuje, ali je kaj pomembno kakšen imam računalnik? Se splača kupit rabljeno?

pa še eno vprašanje, ali je še možna uporaba zapakiranih kartuš za printer, če so čez rok pa nikoli odprte? verjetno ne, kajne?

Lp

Mislim, da je cena novih mrežnih prenizka, da bi se splačalo iskat rabljeno.
Najbolje bo, da vsebuje tisto, kar je vsebovala stara.
Mrežna kartica je za vse računalnike več ali manj enaka ( no, razen za prenosnike)
Zapakirane, čez rok? Lahko da so še v redu ampak je pa nevarno da so zasušene. Bi morale biti pa res cenejše!!!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Cena nove je 2.000 SIT, torej…

Naslednjič pa mlinček ugasnit, ko bo treskalo…

Lady, kaj pa če bom na kolesu, ko bo zagrmelo?

Se opravičujem, noo!
Nisem gorenjka, ampak zapravljat denar zaradi lastne neumnosti … mah, bom raje tiho.

Ja, kaj hočemo, večkrat smo že zapisali, da je za opremo bolje, če jo čim manjkrat ugašamo. Tako da mene grmenje letos pogosto doleti, ko sem kar nekaj deset km od doma.
Na srečo so mrežne poceni, huje je če se pokvari mama plata.

Mišljeno je bilo, če si doma in da v mlinčku ni samo mrežna, ja, ampak še kaj drugega.

Pri nas je zadnjič tako močno in blizu treskalo, da se je vse treslo. Zunaj je vse kar reagira na tresljaje in vibracije tulilo… Sem vse pogasnila (PC, TV… vse), ker je bilo ko sodni dan.

Jebiga, jaz pač razmišljam po logiki: boljša preventiva kakor kurativa.

Poznam primer ko se je na PC vsaj 3x menjalo mrežno kartico ob kakih grmenjih, vse ostalo pa je “preživelo”.. Očitno je mrežna kartica šibek člen, je pa vsaj najcenejša v primerjavi z drugimi…

Mah saj ne crkne mrežna kartica, saj crkne samo prenapetosna zaščita,
katero imajo kartice vgrajeno na začetku..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

nam pa je switch rad crknil oz je začel delat samo nekaj na pol in se fejst segreval, mrežna pa ni crknila še nobena (moram potrkat)

No ja tako pač je, če doma ne izključiš naprav ob grmenju.
Zna pa biti tudi switch “zoprn” če se malce preveč greje oz. če je napol crknjen, pa če je na kakem mestu – tako da vse naprave, katere se preveč grejejo je potrebno popravit/zamenjat, pa je.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

no, saj načeloma izključujemo, ker pri nas tudi elektrike zmanjka, včasih ob grmenju (čeprav je zadnja leta to zdaj veliko boje urejeno), pa zdaj imamo tudi zaščito, samo ne vem, koliko to v praksi res prepreči, da ti strela zasmodi električne naprave, no pa ups je tudi že nekajkrat prišel prav, da ni, meni nič, tebi nič, računalnik pač ugasnil (seveda zaradi izpada elektrike)

samo če se pa zmisli in treska sredi noči, pa preden se zbrihtaš in vse sklopiš, ali pa če ustreli iznenada, pa magari samo 1x in nič več, pol pa jah, si misliš j*** ga, bo treba novo kupit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close