mpg >>> DVD video
Ali ima kdo kakšen predlog za enostaven program, ki bi mojemu 59 let staremu očetu omogočil, da svoje filme in risnake (za otroke) iz mpeg-a spravi na DVD video format, ki gapotem lahko na klasični DVD komponenti predvaja?
Hvala za predloge
P.S.
Pa še ostali podatki:AMD XP2400+ na asus-ovi mami plati, WINXP pro+ SP1, Video zajema z:Pinnacle PCTV PRO, Pinnacle SAT CI ali z grafiko ATI radeon 9000
Običajno dobiš zraven DVD pekača tudi programje, ki ti omogoča peko lastnih filmov. Iz tvojega vprašanja imam občutek imam, da ga tvoj oče še ni nabavil. Naj se pred nakupom pozanima, ti podatki so med drugim napisani že na škatli. Jaz sem naprimer zraven Sonyevega pekača dobil “My DVD” in “ArcSoft ShowBiz”. Z obemi si lahko zapečem filmske DVD-je (VCD in SVCD sveda tudi).
Malo sem bil prehiter z vprašanjem. Oče me je namreč poklical jaz pa takoj sem gor pa gremo vprašat… No dejansko je tudi kartici priložen pinnacle expression, ki je namenjen točno temu (ej sine zakaj pa mi to nisi inštaliral..?)
Hvala za odgovor.
Aja pozabil sem napisati kakšne pečice ima (zato si mislil, da je še nima): ima LG klasični pekač (najprej nabavili) potem pa smo dokupili še ravno tako LG-jev DVD pekač. Točnih oznak pa ne vem na pamet.
Forum je zaprt za komentiranje.