Najdi forum

mp3

Pred kratkim sem nabavila mp3 predvajalnik (soundX – v Comtronu za cca 14.000 – btw ni reklama) in me je zdaj ta škatl/a(ica) čisto zmedla.
Ko dam noter “navaden” CD, igra brez problemov, ko pa dam notem CD, kjer naj bi bili posneti mp3, pa kar bere, pa bere in bere…
V glavnem sploh ne začne predvajat glasbe.

A je možno, da kakšna pesem na CD-ju ne štima? Ker namreč na računalniku deluje brez problemov.
Pa še to, nekaj časa je CD (z mp3) funkcioniral, potem sem vstavila drugega, ki ni deloval, zdaj pa štrajka še prvi (tisti, ki je na začetku bil OK).
“Navadni” CD še vedno normalno igra.

Mi zna kdo povedat, kaj je narobe? Kakršnakoli ideja ali predlog?

Hvala!

P.S. Prosim, ne zdaj z “glupa ženska” in podobnimi. Priznam, da se na te stvari čisto nič ne spoznam.

če misliš ta ”mp3 predvajalnik” kot cd-player tudi za mp3-je potem je verjetno tako:
tudi jaz mam ta cd-player in na audio cd ju takoj dela kr je gor samo nekaj pesmi(14-20) in zato začne takoj- na mp3-jih pa je lahko kar čez 100,300 pesmi in za vse te stotine pesmi rabi cd-player več časa da jih pregleda. daj mu več časa ker mora misliti! moje uprašanje- koliko časa si čakala da ti bere? rabi včasih več minut!
odgovor pričakujem…
by

*f.uck you, but have a nice day*

Ja, gre za CD-player, ki je tudi za mp3-je.

Čakala sem cca 5 minut, pa ni blo nič.
Bral je, pa bral, pa…. potem se je CD že ustavil, pa ni bilo nič.

Imam ga na sumu, da je “crknil”. :-(((

Jaz sem ravno danes šla s playerjem te firme na servis in so mi ga brez vprašanj zamenjali. Meni se je poljubno izklapljal, kakor se mu je ravno zdelo, ni hotel preskakovati med direktoriji, včasih sploh ni hotel zagnati cdja, drugič pa je delal brezhibno.

To, kar praviš, se ne bi smelo dogajat. Lepo vzami garancijski listek, račun, player, pa pejd na servis, ki je pooblaščen za to, ali pa kar v trgovino, kjer si to kupila. Naj ti ga pogledajo. Če ne druga naj ti vsaj pokažejo, kaj delaš narobe – če sploh ti kaj delaš narobe. Če pa je z aparatom kaj narobe, pa ti ga morajo zamenjat.

Jaz ti predlagam, da raskiraj en prazen CD in si posnemi vse .mp3 – je, ki so ti ljubi z najmanjšo možno hitrostjo (2x). Res je, da ti bo pekač pekel pol ure, vendar pa boš presenečena, kaj se bo zgodilo potem, ko boš ta frišen CD z .mp3 muziko vstavila v MP3 predvajalnik.

LP

Sem se že sprijaznila, da moram na servis.
Hvala vsem, ki ste mi svetovali.

Neimenovana, bom preverila tvoj nasvet. Konec koncev je samo en CD. Poročam o “uspehu”. 😉

New Report

Close