Najdi forum

mp3 v mobitel

kako hudiča naj prenesem mp3-je iz računalnika na svoj mobitel?
poskušam že nekaj dni, a mi ne uspe
kupila pa sm sony ericssona Z1010.
lp

Možni so trije načini. Vsi te bodo koštali 🙂

1. način:

Če ima mobitel IR si kupi IR priključek za na računalnik, ki ga vtakneš v USB port. Tak stane okoli 6k

2. način:

Če ima mobitel bluetooth si kupi isto priključek za v USB. Stane več kot IR a je hitreje

3. način: namenski kabel iz tvojega mobitela na USB port. Kupiš ga lahko pri uvozniku za SE (Svema), a košta kar precej denarja (mislim da okoli 13k)

Thats it

Jaz uporabljam IR, ker je najcenejši

kabel USB imam in kaj zdaj?

če ima mobitel GPRS (sklepam da ima) daj željeni mp3 na poljubno spletno stran… (recimo da pri geocities ali voljatel) ter ga preko gprs poberi…na primer: http://www.mojastran.com/pesmi/skladba.mp3 vtipkaš tam kjer lahko vstaviš poljubni spletni naslov in ti bo pobralo. Stalo te bo (računano za študentski paket, mislim pa da je pri ostalih podobno) približno 300 (za datoteko 3mb) do 500 (5mb) sit.

Tudi to je možnost samo je ne uporablja skoraj nobeden, ker te preveč košta.

Petra, praviš da imaš USB kabel. Ti rabiš kabel ki poveže tvoj telefon in PC. Torej na eni strani USB priključek, na drugi pa priključek za mobitel.

kabel, ki naj bi dobro povezal računalnik z mobitelom, je bil prvotno priložen paketu, ki sem ga kupila v mobitel centru. zraven sem dobila še CD s programsko opremo, ampak mi ne pride prav.
tko da res rabm koga k ma mogoče že ta telefon.
prosim
lepo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close