Najdi forum

mp3 v avtoradiu

Povejte mi prosim kako zapečem mp3 komade v nerotu? Sedaj sem jih zapekla v nero smart kot mp3, pa mi v avtu ne potegne cd-ja, ker ni zapečen kot audio. Imam cd predvajalnik, ki podpira mp3 a le avdio zapečene. A to pomeni, da komadi, ki jih jaz imam niso mp3 in jih morm še naredit in kako to naredim?

Hvala in lep pozdrav!

….to pa zveni nekam zmedeno… :))
kar jest vem se mp3-je za v avtoradio ki podpira mp3 zapeče v nerotu samo kot data cd – podatkovni disk (v tem primeru nanese 100 komadov in več). Za na navaden cd predvajalnik pa se z nerotom zapeče kot audio cd (10 do 20 komadov). 😉 ..zej al je narobe zapečeno, al pa ti avtoradio ne podpira mp3…

LP

Dann, saj se boš kmalu navadil:))
Glek, takole počasi step by step moraš povedat:

– če tvoj avtoradio ne podpira mp3, potem v nerotu (govorim za čisto navadni nero, smarta nimam) izbereš audio CD in klikneš New (Novo).
Potem iz desne na levo prenašaš lepo počasi tvoje mp3 datoteke. Počasi zato, ker jih bo moral nero še razpakirat v navadni cda format. Potek boš videla. Obstajajo tudi programi za to ampak neroje čist kul.

– če tvoj radio podpira mp3, kar se gotovo blešči nekje med napisi na sprednji plošči, potem pa izbereš cd-rom (iso) in na hitro pemečeš vseh tvojih 700MB mp3jev in to je to

Vse to ti je povedal že Dann, sam pa dodajam:

V vsakem primeru pa peci počasi. Nič hudega če imaš mega ultra hitri pekač, nekatere naprave, med njimi tudi nekateri avtoradii pač ne marajo posnetih CDjev.
Ok, sedaj – eni mal pretiavajo, pa pečejo kar pri 2x nitrosti, ampak to je prav gotovo tumač. Malo preizkušaj, pa booo.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Jaz sem npr. ugotovil, da mp3-ji, zapečeni na Smartbuy CD-je, niso najbolj priljubljeni pri mojem avtoradiu (CD-ja sploh ni zaznal oz. prebral). Ko sem jih zapekel (celo z višjo hitrostjo) na Philipsov CD, zadeva lepo deluje.

jah…saj se ve da kvaliteta CD medijev ni pri vseh proizvajalcih enako dobra…

p.s.: ja Wega…. vsi se imamo še marsikaj za naučit… :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close