MP3 program
Pozdravljeni.
Zanima me, kakšen program moram imeti na računalniku, če želim poslušati MP3.
Kje se dobi ta program (je kje zastonj)? Kako potem te MP3 datoteke naložim na prenosni predvajalnik? (Sem ga dobila za RD, zraven je tudi CD – tam so najbrž gonilniki)
Se vidi da sem čist frišna v računalništvu 🙁
Pozdravljena!
Js uporabljam winamp, ki mi je eden boljših (je pa tudi zastonjski)…v strica googla napišeš winamp in prvi zadetek je pravi…potem pa potegneš dol free varianto in ga inštaliraš…in špila 🙂
Drugače pa imaš verjetno windowse, kjer imaš že vnaprej naložen windows media player in lahko tut na njem poslušaš mp3-je…ampak meni osebno je ljubši winamp…to pa je seveda odvisno od posameznika…
Teh programov je drugače na internetu ogromno, tako da imaš možnosti na pretek…
CD pa bolj ali manj tako vedno dobiš zraven mp3-ja…je pa v odvisnosti od firme do firme, kaj je na cd-ju…nekje so gonilniki, nekje jih sploh ne potrebuješ…vsekakor pa so gor ziher kakšna navodila kako in kaj je treba narediti in programi od firme, ki ti koristijo za predvajanje in urejanje ter prenašanje mp3-jev…
Večina pa gonilnikov sploh ne potrebuješ…enostavno (verjetno ga na računalnik priklopiš preko usb-ja) ga “vtakneš” (vem, da se sumljivo sliši :)) v računalnik in ti sam prepozna napravo kot usb in potem greš isto kot pa v raziskovalcu…enostavno “primeš in potegneš” muziko, ko jo želiš imeti na mp3-ju v odprto mapo mp3-ja…
Uf, upam, da nisem preveč zakomplicirano napisal…
No, upam, da ti uspe…
Leon
Forum je zaprt za komentiranje.